Balkontafel online bestellen | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
moderne balkon tafel met wisselend decor Bureau balkon tafel op maat Eettafel als balkon tafel

Balkontafel op maat

icon blue arrow Balkontafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Met een balkontafel zit je pas echt lekker buiten

Niet alleen een tuin, maar ook een balkon verdient mooie meubels. Je zit tenslotte voor je plezier buiten. Een kunststof tafel fleurt je balkon nou niet echt op, maar een mooie balkontafel van hout is een lust voor het oog. Je hebt maar een klein balkon? Geen probleem, wij kunnen voor jou een kleine balkontafel maken die ook nog eens helemaal naar jouw wensen is. Hoe dat kan? Heel simpel, jij maakt bij ons online je eigen ontwerp. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een aantal weken van jouw eigen creatie kunt genieten. Er zijn veel meer mogelijkheden dan je denkt. Kijk daarom eens op onze site en doe inspiratie op voor een mooie tafel voor jouw balkon!

Ook voor een kleine kast zit je bij ons goed en hebben we altijd iets dat bij jouw wensen aansluit!

Balkontafel op maat: online ontwerpen en veilig bestellen

Met onze online configurator kun je een balkontafel op maat ontwerpen. Dus zelfs als je een klein balkon hebt, kun je met creativiteit en de juiste maten een stijlvolle en functionele balkontafel  kopen. Ons aanbod is heel divers. Van kleine vierkante balkontafels van hout tot langwerpige tafels die ook als bank dienst kunnen doen. Of misschien wil je nog een paar planten op de balkon tafel zetten. Je hoeft alleen maar de gewenste maten in te voeren en jouw favoriete decor te kiezen. Strak en modern of robuust en warm, jij kiest wat bij jou en jouw balkon past. Ook onze massief houten balkontafels zullen er zeker niet misstaan. Maak nu jouw eigen ontwerp en bestel de door jou gewenste balkontafel eenvoudig bij ons online!

Balkontafel van jouwMaatkast.nl: uitstekende kwaliteit en service

Omdat wij uitsluitend werken met hoogwaardige materialen en met specialisten die hun vak verstaan, kun je ervan uitgaan dat jouw balkontafel van uitstekende kwaliteit zal zijn. Bovendien staat er een heel team voor je klaar als je vragen hebt of advies wilt over jouw balkontafel. Daarnaast zorgt een van onze zorgvuldig geselecteerde logistieke partners ervoor, dat jouw tafel voor het balkon veilig afgeleverd wordt op het afgesproken tijdstip. Wordt ook een tevreden klant en laat ons jouw design balkontafel maken waar je vele jaren plezier van zult hebben.

Liever meer informatie over onze houten meubels kijk dan hier wat er allemaal mogelijk is.
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.