Bartafel – functioneel en stijlvol | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Hoge bartafel op maat Bartafel op maat Bartafel van hout Bartafel op maat

Bartafel op maat

icon blue arrow Bartafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Bartafel op maat: op de millimeter nauwkeurig

Een bartafel is niet alleen heel stijlvol, maar kan op vele manieren praktisch zijn. Met een paar hoge stoelen of krukken erbij kun je aan een bartafel heerlijk van een kopje koffie genieten. Een bartafel op maat kan prima dienst doen als een soort scheiding van de woonkamer en de halfopen keuken. Ook dan kun je er stoelen of krukken onder zetten en de tafel kan letterlijk als bar dienst doen. Of wat dacht je van een snel ontbijtje aan de bartafel. Zelfs in de hal zal een kleinere bartafel niet misstaan. Een mooie plaats om bijvoorbeeld je huissleutels en je telefoon neer te leggen. Ontdek zelf hoe veelzijdig een bartafel te gebruiken is en kijk snel op onze site.

Voor meer informatie over werkbladen kun je op onze site verder kijken.

Jouw bartafel op maat zelf online ontwerpen

Bij het ontwerp van een bartafel is zeker de hoogte belangrijk. Als je de bar tafel als een soort statafel gebruikt, wil je het blad op ‘grijphoogte’ hebben. Als je aan de bartafel gaat zitten, kun je in hoogte variëren, afhankelijk van de hoogte van de stoelen.  Zodra je de juiste hoogte weet, komt het aan op de maten bijvoorbeeld een bartafel 80x80 of een bartafel 90x90, kun je naar wens bestellen. Voer deze gegevens in bij onze online configurator en kies daarna het door jou gewenste decor. Door telkens op een ander voorbeeld te klikken, zie je direct hoe jouw bartafel verandert qua stijl en kleur. Niet alleen eenvoudig, maar ook heel erg leuk om te doen. Probeer het zelf en maak in een paar minuten jouw eigen ontwerp van een bartafel op maat!

Liever meer informatie over kloostertafels neem dan hier een kijkje wat er mogelijk is.

Een tafel als bar of een bar als tafel: altijd een mooi design en uitstekende kwaliteit!

Elke bartafel moet een bepaalde belasting kunnen hebben. Daarom letten onze ervaren vakmensen tijdens de productie heel erg op precisie, stabiliteit en op krasbestendigheid. Onze materialen zijn zeer hoogwaardig, zodat jouw bartafel heel lang meegaat zonder slijtagesporen. Om een indruk van de kwaliteit te krijgen, kun je ook een aantal decormonsters opvragen. Bovendien kun je dan in je eigen leefomgeving zien of het gekozen decor van jouw bartafel bij de rest van jouw inrichting past. Er is geen reden om nog langer te wachten. Maak jouw interieur op een stijlvolle manier compleet met een bartafel van jouwMaatkast.nl
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.