Bestel jouw buitentafel nu online| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Buitentafel op maat Houten buitentafel houten buitentafel Moderne buitentafel

Buitentafels op maat

icon blue arrow Tafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Jouw nieuwe buitentafel als blikvanger van de tuin

Steeds meer mensen maken van hun tuin hun eigen oase van rust en ontspanning. Daar hoort en past geen gewone kunststof buitentafel in een standaard kleur bij. De juiste sfeer creëer je met een buitentafel op maat die aan al jouw wensen voldoet, die perfect in en bij jouw leefomgeving past. Voor deze tuintafels ben je bij jouwMaatkast.nl aan het juiste adres. Want bij ons kun je heel eenvoudig jouw eigen tuintafel op maat online ontwerpen en bestellen. Van grote tuintafels voor het hele gezin tot kleine tuintafels voor een stadstuintje, van massief hout tot spaanplaat met een prachtig assortiment aan decors, wij bieden het je allemaal. Geef jouw persoonlijke wensen aan ons door en wij maken voor jou een buitentafel op maat!

Ook wanneer je op zoek bent naar een robuste eettafel zit je bij ons aan het juiste adres! Kijk daarom snel verder wat jouwMaatkast.nl allemaal voor je kan betekenen.

Zo bestel je een individuele buitentafel

Heb je al rondgekeken op onze site en weet je wat je wilt? Dan wordt het tijd om jouw individuele buitentafel te ontwerpen. Daarvoor hebben wij de online configurator, die jou in een paar stappen naar de buitentafel van jouw dromen zal leiden. Je begint met het invoeren van de gewenste maten. Vergeet niet eventueel de dikte van de poten en het tafelblad te kiezen - maak je geen zorgen, al onze modellen zijn geselecteerd op stabiliteit en stevigheid. Kies dan jouw favoriete decor of houtsoort, voor een extra accent kun je zelfs de poten en het blad van de buitentafel verschillende kleuren geven. Probeer het gewoon eens uit en begin nu met het ontwerp van jouw persoonlijke buitentafel op maat!

Buitentafels op maat: kwaliteit uit Duitsland

Een ding is zeker: welk model buitentafel je ook kiest, ze voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen. Jouw design wordt uitsluitend door vakmensen op de millimeter nauwkeurig gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de kwaliteitsbewaking van al onze producten weet je zeker dat je niet alleen een buitentafel helemaal naar jouw wensen krijgt, maar dat deze buitentafel op maat ook nog eens vele jaren meegaat. Het mooiste is, dat je de buitentafel ook uit kunt breiden met bijvoorbeeld een bijpassend bankje of met twee kleine buitentafels voor een paar planten tegen de buitenwand van de schuur. Geef jouw creativiteit de ruimte en bestel jouw buitentafel nu bij ons online!

Liever meer informatie over de mogelijkheid vierkante eettafels te ontwerpen en te bestellen vind je op deze site.
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.