Een mat bureau op maat koop je gewoon bij ons online| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Mat bureau van massief hout Mat bureau met afwisselende decors groot mat bureau

Mat bureau op maat

icon blue arrow Bureau nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Een optimale werkplek met een mat bureau

Ben je op zoek naar een mat bureau voor jouw kantoorruimte, kinderkamer of werkkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken namelijk individuele matte bureaus op maat. Bij ons kun je kiezen uit verschillende basismodellen die je aan kunt passen aan jouw eigen wensen. Zo weet je zeker dat je het perfecte matte bureau hebt. We hebben felle kleuren in ons assortiment, maar ook vele zachte, matte kleuren en houtmotieven. Aangezien wij de functionaliteit van een mat bureau net zo belangrijk vinden als een tijdloos design en een zorgvuldige bewerking, kun je nog maar een ding doen: in een paar minuten jouw bureau in een mat decor bij ons online ontwerpen. Kijk eens op onze site voor de nodige inspiratie.

Liever wat meer informatie over een grote tafel op maat ontwerpen kijk dan hier verder.

Online jouw individuele matte bureau ontwerpen

Een bureau met een mat decor heeft meestal een iets rustigere uitstraling, wat een positieve uitwerking op de werkomgeving kan hebben. Gelukkig biedt jouwMaatkast.nl jou een zeer ruime keuze aan decors, waardoor er zeker iets van jouw gading bij zal zijn. Met de configurator op onze website kun je in een paar stappen jouw eigen matte bureau op maat ontwerpen. Je bepaalt zelf de afmetingen en het decor en met een paar eenvoudige muisklikken heb je al snel het matte bureau zoals jij dit wenst. Ook een bijpassende witte bijzettafel is zo besteld. Mocht je het toch moeilijk vinden om een keuze te maken uit de vele verschillende decors voor jouw matte bureau, neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag op weg met de creatie van jouw matte bureau op maat!

Een mat bureau van uitstekende kwaliteit

Wij maken jouw bureau in een matte uitvoering, helemaal volgens jouw ontwerp, zodra de bestelling bij ons is binnengekomen. Het mooie is, dat wij niet aan tussenpersonen en magazijnopslag doen want wij produceren namelijk direct het meubel wat jij wenst. Van deze kostenbesparing laten wij onze klanten graag meeprofiteren. Zo weet je zeker dat je voor een mat bureau op maat geen euro teveel betaalt. Toch kun je verzekerd zijn van een mat bureau van uitstekende Duitse kwaliteit, waar je vele jaren plezier van zult hebben. Wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan de belangrijke informatie op onze site of neem gewoon een keer contact met ons op. Wij durven te garanderen dat jij onze volgende tevreden klant zult zijn!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.