Commode – moderne commodes online op maat bestellen | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
commode op maat commode in eiken decor commode in badkamer commode

Commode op maat

icon blue arrow Commode nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Commode met 4 lades
Commode met 4 lades
Nu ontwerpen!
commode met schappen en lades
Commode met 4 schappen en 2 lades
Nu ontwerpen!

Moderne commodes, veelzijdig en mooi

De commode van nu, is meer dan een meubel voor de babykamer. Door bij ons een commode te bestellen bepaal je zelf de functionaliteit, want de commode wordt helemaal op maat gemaakt, volgens jouw wensen. Wil je een ladekast om alles netjes in op te bergen of juist open vakken met een extra schap voor je mooie spullen? Bij jouwMaatkast.nl kan het allemaal. Onze commodes zijn het product van hoogwaardig materiaal en vakmanschap. Op maat gemaakt voor een grote ruimte of juist voor een lege nis. En omdat je zelf het decor kiest, past de commode ook perfect bij je interieur. Of je nu een commode met stalen poten wilt of een met een plint afwerking alles is mogelijk. Kijk snel hoe jouw commode op maat er uit zou kunnen zien!

Wil je meer informatie over inbouwkasten kijk dan hier verder!

Commode: lekker thuis online ontwerpen

Je wilt wel graag extra opbergruimte, maar geen grote kast? Dan is een commode de ideale oplossing. Wij bieden je de mogelijkheid een commode op maat te laten maken. Je kiest niet alleen het model, maar ook de afmetingen en het decor van jouw commode zelf. Je kunt met een paar klikken met de muis via onze online configurator zelf bepalen hoe jouw commode er uit moet zien. We kunnen je zelfs een paar decormonsters toesturen, zodat je echt kunt zien wat het beste bij jouw interieur past. Vanzelfsprekend helpt ons team je graag verder als je vragen hebt. Wij willen je het zo eenvoudig  mogelijk maken. Zoek uit de diverse commodes degene die bij jou past en begin nu met ontwerpen!

Kwaliteit en vakmanschap: een commode “made in Germany”

Het gehele assortiment van jouwMaatkast.nl wordt in Duitsland geproduceerd, dus ook de commodes. Wij leveren uitstekende kwaliteit voor een bijzonder lage prijs en nemen jou daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Voorbeelden? Mocht je een extra schap in je commode willen plaatsen, hebben wij al een gatenpatroon voorgeboord. Dan kun je zelf kiezen waar het schap moet komen. De lades van jouw commode zijn bij aflevering al kant en klaar gemonteerd en hoeven alleen nog maar geplaatst te worden. Daarnaast worden de fronten en het geraamte van stevig materiaal gemaakt, hoogwaardig afgewerkt en gaan jarenlang mee. Daarom geven we je ook een goede garantie op jouw commode. Wacht daarom niet langer en laat ons weten welke commode wij voor jou op maat mogen maken!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.