Precies de goede afmetingen van jouw eettafel| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
eettafel met grote afmeting afmeting eettafel zelf bepalen eettafel afmeting keuken

Eettafel afmeting op maat

icon blue arrow Eettafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

De juiste eettafel afmetingen: belangrijk voor elke woonruimte

Bij het aanschaffen van een eettafel moet je zeker rekening houden met de afmeting. Dit is minstens zo belangrijk als het design en de kwaliteit. Want als de afmetingen van de eetkamertafel niet overeenkomen met de beschikbare ruimte, kun je er ook niet fijn aan zitten. Het probleem van de afmetingen van de eettafels in een meubelzaak is dat ze al bepaald zijn. Net iets te hoog of te breed, de eettafel afmeting die jij zoekt zit er net niet tussen. Bovendien kost het veel tijd en geld om van de ene zaak naar de andere te gaan. Wij hebben de oplossing voor jou. Kijk snel verder op onze site en zie wat er mogelijk is om zelf de eettafel afmetingen te bepalen!

Afmetingen eettafel zelf online invoeren

Via onze website kun je zelf een ontwerp van een eettafel maken. Stap een is, je raadt het al, het invoeren van de afmetingen van jouw individuele eettafel. Je kunt dus gewoon thuis de afmetingen van de eetkamertafel tot op de centimeter nauwkeurig bepalen en dit online invullen. Van klein en laag tot groot en lang, de juiste afmeting van jouw eetkamertafel zit er zeker bij. Als je dan de eettafel afmetingen hebt vastgelegd, kun je aan het design gaan werken. Een tafel van spaanplaat met een van onze vele prachtige decors, ook dit bepaal je helemaal zelf. Weet jij al precies wat je hebben wilt? Ga dan naar onze online configurator en ontwerp jouw eigen eettafel met de juiste afmetingen!

Meer informatie over onze houten eettafels kun je ook hier vinden.

Afmetingen eettafel: wij werken tot op de millimeter nauwkeurig

Zodra jij je bestelling met de juiste afmetingen van de eettafel aan ons hebt doorgegeven, gaat ons team van vakmensen aan de slag. Wij willen niet alleen kwaliteit en goede service leveren, maar ook de wensen van de klant in vervulling laten gaan. Dit betekent dat de afmetingen van jouw eettafel tot op de millimeter nauwkeurig zullen kloppen. Over de technische zaken hoef jij je niet druk te maken. Alle eettafel afmetingen op onze site zijn goed voor stabiele tafels die tegen een stootje kunnen. Wil je toch meer informatie of advies over de juiste afmetingen van jouw eettafel? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.