Design eettafel zelf online ontwerpen| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
design eettafel op maat design eettafel massief hout eettafel design wit

Design eettafel op maat

icon blue arrow Eettafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

De droom van ieder huis: een op maat gemaakte design eettafel

De eettafel is het centrum in elk huis: hier gaat men gezellig bij elkaar zitten, samen eten, plannen uitwerken. Steeds meer mensen weten dan ook precies wat voor eettafel design ze willen. Een goede kwaliteit staat voorop, maar de design eettafel moet ook precies bij het interieur passen en een eigen stijl uitstralen. Ben jij ook op zoek naar een design eettafel die jouw kamer optisch verfraait? Bekijk ons uitgebreide assortiment eens op onze website, jouw eettafel design zit er gegarandeerd ook bij!

Ook voor een design bijzettafel kun je hier meer informatie vinden.

Zo kies je jouw design eettafel

In de configurator voor jouw eettafel design kies je gewoon het gewenste model en voert dan de lengte, breedte en hoogte voor jouw nieuwe design eettafel in. Hoe dik moet het tafelblad worden? Afhankelijk van het eettafel design kun je een iets dikkere of dunnere variant kiezen. Nu kun je bepalen hoe jouw nieuwe design eettafel er uit komt te zien. Selecteer jouw favoriete decor voor het tafelblad en de poten. Of ga voor een van onze houten eettafel designs en kies de houtsoort die bij jou en jouw inrichting past. Met behulp van onze configurator heb je jouw eettafel design in een paar minuten klaar. Ja, het is echt zo eenvoudig en leuk. Probeer het zelf en ontwerp jouw design eettafel nu bij ons online!

Liever meer informatie over een eiken eettafel ook dat kan kijk dan hier verder.

Hoogwaardige design eettafels: gegarandeerde kwaliteit

Het leuke van jouw eigen eettafel design is, dat je allerlei verschillende decors met elkaar kunt combineren. Met iedere keuze die je maakt, zie je namelijk meteen het resultaat in beeld. Voor een extra accent kun je ook verschillende decors kiezen. Wat dacht je van een modern houtmotief voor het blad en een lichte, effen kleur voor de poten van jouw design eettafel. Waar je ook voor kiest, de kwaliteit is altijd hetzelfde. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en decors. Onze design eettafels zijn altijd van de kwaliteit “Made in Germany”. Je kunt er dus zeker van zijn dat je vele gezellige dagen en avonden aan jouw design eettafel kunt zitten. Waar wacht je nog op? Ontwerp en bestel jouw design eettafel ook bij jouwMaatkast.nl, het beste vandaag nog!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.