Hoge eettafel gewoon zelf ontwerpen| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
hoge eettafel op maat eettafel hoog op maat eettafel hoog wit

Hoge eettafel op maat

icon blue arrow Eettafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Hoge eettafel op maat: kwaliteit voor individualisten

Tafels zijn onmisbare meubelstukken, die heel flexibel in te zetten zijn. Moet een eettafel hoog zijn, omdat hij bijvoorbeeld als afscheiding van de keuken dient en ook als bar gebruikt wordt? Dan zijn wij de juiste partner voor jou. Lange eettafels, grote eettafels, hoge eettafels – wij kunnen het allemaal voor je maken. Vergeet de kant-en-klare massaproductie. Jij wilt tenslotte een hoge eettafel die op de millimeter nauwkeurig past en die bovendien helemaal in jouw stijl is. Laat je inspireren door onze basismodellen, maak je eigen ontwerp voor een hoge eettafel  en je krijgt een eettafel zo groot als jij dat wilt!

liever meer informatie over onze design dressoirs kijk dan hier verder!

Ontwerp jouw hoge eettafel online bij jouwMaatkast.nl

Met onze online configurator is het heel eenvoudig om een hoge of lange eettafel op maat te ontwerpen. Ook als de eettafel groot moet zijn, kun je een van onze basismodellen kiezen en daar de maten van aanpassen. Met iedere klik op een decor verandert het beeld in de gekozen variant. Zo zie je direct hoe mooi de hoge eettafel van jouw dromen wordt. Kies ook voor onze faire prijzen en de jarenlange ervaring van onze medewerkers. Wij leveren je de kwaliteit  en het maatwerk waar je jarenlang plezier van zult hebben, ook als het om een hoge eettafel gaat. Bovendien helpen we je graag telefonisch op per e-mail als je vragen hebt of advies wilt. Overtuig je ook van de kwaliteit van onze tafels – hoog, lang of groot. Bestel nu!

Alle afmetingen zijn mogelijk: hoge eettafel op maat!

Een hoge eettafel is niet alleen heel functioneel in de keuken, zowel als afscheiding als tegen de muur, maar kan ook prima in de woonkamer geïntegreerd worden. Maak van de hoge eettafel  ook een lange eettafel en je hebt een prachtige bar om aan te zitten, midden in de kamer of ook tegen de wand. Maak een hoge eettafel iets minder diep en zelfs in de kleinste ruimte is nog een hoek waar hij geplaatst kan worden. Dat is het voordeel van het maatwerk van jouwMaatkast.nl.  Jij bepaalt hoe hoog en hoe groot de eettafel moet worden en wij maken hem voor je. Zet jouw fantasie om in een prachtig, eigentijds design en geniet binnenkort van een jouw eigen hoge eettafel op maat!

Ook met een eiken eettafel kunnen wij je verder helpen neem een kijkje op de site en ervaar alle mogelijkheden.
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.