Eetkamertafel zelf maken bij ons online| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
eettafel op maat maken eettafel hout eettafel hout

Eettafel op maat maken

icon blue arrow Eettafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Eetkamertafel zelf maken: een uniek meubelstuk in jouw eigen stijl

Eettafels zijn er te kust en te keur, allemaal standaard modellen die net niet de goede afmetingen hebben of gewoon net niet zijn waar jij naar op zoek bent. Stop maar met de zoektocht, want wij hebben de oplossing voor jouw. Bij ons kun jij jouw eetkamertafel zelf maken – van ontwerp tot montage, met een beetje hulp van jouwMaatkast.nl. Hoe leuk en hoe eenvoudig het is om zelf een eettafel te maken, weet je pas als je het gedaan hebt. Wij helpen je stap voor stap naar een prachtig eindproduct. Wordt ook een designer van jouw eigen meubel, kijk snel op onze site om te zien hoe je zelf een eetkamertafel kunt maken.

Liever meer informatie over onze witte bijzettafel kijk dan via deze site verder.

Eetkamertafel maken, hoe gaat dat in zijn werk?

De configurator op onze website laat je precies zien hoe je een eettafel kunt maken. Uit de vele mooie basismodellen kies je jouw persoonlijke favoriet en daar ga je mee aan de slag. Om een eetkamertafel te maken die perfect in de ruimte past, voer je eerst de juiste maten in. Vervolgens kies je het decor uit. Als je zelf een eettafel maakt, kun je ook besluiten de poten van de tafel een ander decor te geven dan het tafelblad. Dit kun je allemaal online uitproberen. Met elke klik met de muis verandert het beeld. Zo zie je direct hoe jouw zelfgemaakte eetkamertafel  gestalte krijgt ook voor bijpassende banken is het net zo eenvoudig. Eigenlijk is jouw ontwerp dan al klaar om besteld te worden, zo eenvoudig is het. Probeer het gewoon zelf, nu, bij ons online!

Een eettafel maken van uitstekende kwaliteit

Nu komt het stukje waar wij jou mee helpen. Zodra de bestelling bij ons binnen is gaan wij de eettafel maken die jij ontworpen hebt. Echte vakmensen maken met hoogwaardige materialen van jouw creatie een prachtig en persoonlijk eindproduct. Binnen een aantal weken is het al zover: jouw bestelling wordt bij je afgeleverd in de ruimte die jij wenst en op het tijdstip dat het ook bij jou past. Nu ga je, eventueel aan de hand van de meegeleverde handleiding, echt de eettafel zelf maken. Het monteren van de onderdelen is kinderspel en voor je het weet staat jouw zelfgemaakte eetkamertafel  als pronkstuk in het midden van de kamer. Je weet het nu uit ondervinding: een eetkamertafel zelf maken? Een kind kan de was doen. Maak ook je eettafel zelf bij jouwMaatkast.nl!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.