Witte eettafel in een paar minuten ontwerpen| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
eettafel wit op maat eettafel wit witte eettafel op maat

Witte eettafel op maat

icon blue arrow Eettafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Witte eettafels: in elk huis een blikvanger

Wit is als decor van meubels helemaal in. Eettafels in het wit maken de ruimte groter en lichter. Witte eettafels kunnen er klassiek-elegant uitzien, maar ook een zeer moderne uitstraling hebben. Onze robuste eettafels passen echt in elke omgeving. Bovendien kun je met een witte eettafel als basisstuk prachtige kleurencombinaties maken met accessoires of servies. Of de kleuren van het jaargetijde in een mooi bloemstuk terug laten komen. Moet het wit van de eettafel dan hoogglans of zijdeglans zijn? Je ziet het, er zijn genoeg keuzes te maken. Kijk voor alle mogelijkheden voor een eettafel in het wit op onze website en laat je inspireren voor jouw eigen witte eettafel op maat!

Een witte eettafel – welke tint moet het worden?

Wit is tijdloos en past bij elke stijl. Wil je graag nog meer aandacht op jouw meubels vestigen? Geen probleem! jouwMaatkast.nl biedt je niet alleen het normale wit voor jouw eettafel, maar ook zijdeglans, hoogglans en crème. Hierdoor kun je het wit van jouw eettafel nog flexibeler combineren met de bestaande meubels in je huis. Op onze website kun je telkens een ander decor aanklikken, het resultaat zie je dan direct op je scherm. Twijfel je over de kleur wit van jouw individuele eettafel, dan sturen wij je graag een paar decormonsters toe. Je kunt dan in je eigen leefomgeving de kleuren wit vergelijken en zo de perfecte witte eettafel uitkiezen. Ontwerp ook jouw eigen pronkstuk bij ons online en wij maken de eettafel in de kleur wit die bij jou en jouw interieur past.

Ook voor allerlei andere houten eettafels zit je bij jouwMaatkast.nl goed kijk gerust verder op de site en ontdek alle mogelijkheden.

Eettafels in het wit: profiteer van de kwaliteit van jouwMaatkast.nl

Witte eettafels zien er vaak iets kwetsbaarder uit. Maar je hoeft niet bang te zijn. Onze ervaren en vakbekwame medewerkers letten bij de productie van de eettafels in het wit heel nauwkeurig op precisie en op oppervlakten die licht- en krasbestendig zijn. De gebruikte materialen zijn zeer hoogwaardig, zodat je vele jaren van jouw witte eettafel zult kunnen genieten. Nog een reden om een decormonster aan te vragen. Je kunt niet alleen gemakkelijker kiezen tussen wit en wit voor je eettafel, maar je ziet ook direct de uitstekende kwaliteit van het materiaal. Met een witte eettafel van jouwMaatkast.nl krijg je hoe dan ook geen spijt. Dus maak jouw inrichting ook compleet met een witte eettafel van jouwMaatkast.nl!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.