Zwarte eettafel eenvoudig online bestellen| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
zwarte eettafel eettafel met zwart blad eettafel op maat

Zwarte eettafel op maat

icon blue arrow Eetafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Eettafel in het zwart: weer eens iets anders

Een eettafel in de kleur zwart is een echte originele keuze. Toch past een zwarte eettafel in elk interieur, of dit nu strak en modern of traditioneel en warm is. Bij ons kun je namelijk zelf het design bepalen. Je hebt de mogelijkheid jouw eettafel helemaal in het zwart te laten maken, maar je kunt ook het blad zwart en de poten bijvoorbeeld een houtmotief te geven.  Bij jouwMaatkast.nl kan iedereen zijn eigen favoriete decors kiezen. Je wilt tenslotte een zwarte eettafel die bij jou en jouw interieur past. Laat je inspireren door onze modellen, kijk gauw op onze site!

Liever een mat bureau ook dan zit je bij ons goed!

Zwarte eettafels van jouwMaatkast.nl: oersterk en gemakkelijk in het onderhoud

Een zwarte eettafel wordt dagelijks gebruikt en moet wel tegen een stootje kunnen. Je wilt niet bang zijn dat vlekken in het hout trekken en dat je moet boenen om de zwarte eettafel weer helemaal schoon te krijgen. Gelukkig zijn onze decors afgewerkt met een krasbestendige toplaag, zodat je ook kleine kinderen met hun tekenpapier en potloden rustig even alleen aan tafel kunt laten. Bovendien komen mooie decoraties of een vaas met bloemen goed tot hun recht op een zwarte eettafel.  Een mooie plek om vele gezellige uurtjes aan door te brengen. Jij weet al hoe jouw zwarte eettafel  moet worden? Voer je wensen dan in op onze website en zie direct het resultaat!

Uitstekende service voor jouw zwarte eettafel

Wij hebben ons ontwerp- en bestelsysteem zo klantvriendelijk mogelijk gemaakt. Mocht je echter toch een vraag hebben of advies willen over jouw eettafel in het zwart, neem dan gerust even contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag telefonisch of via e-mail op weg om jouw eettafel te maken. Als je niet zeker weet of de gekozen zwarte kleur van jouw eettafel bij de rest van jouw inrichting aansluit, kunnen wij je een decormonster toesturen. Dan kun je in alle rust thuis bekijken of de kleur naar wens is of dat je toch een voor een andere kleur gaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Bestel jouw zwarte eettafel daarom bij jouwMaatkast.nl. Je zult er geen spijt van krijgen!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.