Eettafel – ruime keuze in diverse designs | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
eettafel eettafel eettafel in wit

Eettafel op maat

icon blue arrow Eettafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Eettafel op maat voor een perfect diner

Een geweldig diner hangt natuurlijk niet alleen van de juiste eettafel af, maar het helpt wel. Eettafels moeten niet alleen een mooi design hebben, ze moeten ook perfect in de beschikbare ruimte passen. Gun jezelf en jouw gasten een bijzondere sfeer aan een met liefde gedekte eettafel, waar je ook na het eten nog uren samen kunt doorbrengen. Voor een eettafel op maat ga je niet naar de winkel, maar een eettafel bestel je gewoon bij ons eenvoudig online. Want alleen zo kun jij een eettafel helemaal naar jouw wensen vormgeven. Het fantastische diner komt dan al een grote stap dichterbij. Welke eettafel maat is geschikt voor jouw interieur? Kijk gauw op onze site, de ontelbare mogelijkheden zullen je verbazen!

Liever meer informatie over de mogelijkheden een kloostertafel te bestellen kijk dan hier verder.

Massieve of spaanplaat-eettafels: meubels die tegen een stootje kunnen

Een eettafel is natuurlijk voor nog veel meer dingen geschikt. Je kunt aan tafel in alle rust de krant lezen, knutselen of bijvoorbeeld huiswerk maken. Een eettafel wordt vaak gebruikt en heeft dus aardig wat te verduren. Daarom hechten wij heel veel waarde aan een kwalitatief goede afwerking van onze meubels. Een 4-persoons tafel, een 8-persoons tafel, zelfs een 10-persoons tafel – het maakt niet uit wat je wilt. Een stabiele constructie en een oersterke bovenlaag zorgen ervoor dat je vele jaren plezier zult hebben van jouw eettafel op maat. Wil je de warme en robuuste uitstraling van een massieve eettafel of geef je de voorkeur aan een eettafel van spaanplaat met een zeer ruime keuze aan prachtige decors? Eettafels kopen blijft een lastige opgaven maar als je alles zelf kunt uitkiezen wordt het ineens een stuk makkelijker. Kies jouw favoriet en bestel jouw individuele eettafel eenvoudig en veilig online!

Eettafel op maat: jouw design met perfecte afmetingen

De een heeft een aparte eetkamer, de ander zet de eettafel in de woonkamer of bij de open keuken. Van klein tot heel groot, van modern tot rustiek, wij kunnen de eettafel van jouw dromen maken. Daarbij zijn de juiste afmetingen heel belangrijk. De eettafel maat die jij voor ogen hebt kun je helemaal naar wens bij ons bestellen. Niet alleen voor het aantal personen, maar ook voor voldoende bewegingsvrijheid rondom de eettafel. Hierdoor wordt een eetafel kopen toch een stuk leuker. In de meubelzaken vind je bijna alleen maar rechthoekige eettafels. Deze passen vaak niet in de breedte en laten in de lengte te weinig ruimte voor een fatsoenlijke doorgang. Denk dan eens na over een vierkante eettafel op maat van jouwMaatkast.nl. Het is dé oplossing voor het ruimteprobleem. Wij bieden je bijvoorbeeld een eettafel van  70x70, een eettafel van  80x80, een eettafel van  90x90 of zelfs een eettafel van  120x120, er is plaats genoeg voor iedereen. Maak je keuze uit ons geweldige assortiment, jouw ideale tafel is er zeker ook bij!

Ook voor bijvoorbeeld een wit bureau zit je bij ons goed. Wat je maar wilt er is altijd wel een oplossing voor bij jouwMaatkast.nl
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.