Bestel jouw bureau van hout nu online| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
houten bureau houten bureau bureau hout op maat

Hout bureau op maat

icon blue arrow Bureau nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Bureau van hout voor een huislijke sfeer

Geef een zakelijke omgeving een persoonlijk tintje met een bureau op maat. Een bureau van hout heeft al een warme uitstraling, of het nu om een eiken bureau of een grenen bureau gaat. Wil je echter geen massief houten bureau, maar wel een stabiele en stevige werkplek? Kijk dan eens naar ons uitgebreide assortiment decors voor een bureau van hout dat kwalitatief niet onder doet voor een houten bureau. Met onze decors geef je bijvoorbeeld jouw bureau een eiken of grenen look, maar je kunt eindeloos variëren met motieven en kleuren. Het wordt hoog tijd om eens een kijkje op onze site te nemen en alle mogelijkheden te bekijken. Geef jouw werkplek ook een persoonlijk tintje met een houten bureau van jouwMaatkast.nl!

Ook buitentafels kun je pirma bij ons bestellen!

Online een bureau van hout ontwerpen

Onze online configurator is heel eenvoudig in het gebruik. Je kiest gewoon jouw persoonlijke favoriet uit ons grote aanbod aan smaakvolle basismodellen bureaus en voert de maten in. Maak van jou houten bureau een uniek model door de poten van een mooi egaal decor te voorzien en voor het blad van het bureau een eiken decor te kiezen. Ook een bureau met een grenen decor is met vele andere kleuren te combineren. Telkens als je een decor aanklikt, verandert het beeld en zie je direct het bureau van hout in de gekozen uitvoering. Zo eenvoudig is het. Het maakt niet uit of het een massief eiken bureau, een grenen bureau of een bureau met eiken of grenen decor is. Binnen een paar minuten is jouw ontwerp klaar om besteld te worden. Wacht niet langer en begin aan jouw eigen ontwerp van een bureau op maat!

Ook een passende bank bij je bureau kopen dit is geen enkel probleem en gaat net zo eenvoudig. Kijk daarom snel hier verder.

Individuele houten bureaus: maatwerk voor elke ruimte

Bureaus van hout, op maat gemaakt en aangepast aan jouw woonsituatie, zorgen voor een stijlvolle aanvulling op jouw interieur. Onze basismodellen van houten bureaus overtuigen met een mooi design en sterk materiaal dat de nodige belasting kan verdragen. Door een krasbestendige toplaag is intensief gebruik geen probleem en is het bureau eenvoudig schoon te houden. Bovendien kun je te allen tijde andere, op maat gemaakte componenten aan jouw bureau met eiken of met grenen motief toevoegen, zoals een kast voor de ordners. Overtuig je zelf van ons maatwerk, dat geschikt is voor iedere hoek en elke vierkante centimeter en bestel jouw eigen bureau van hout nu bij ons online!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.