Prachtige keukentafels online bestellen| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
keukentafel keukentafel op maat keukentafel wit

Keukentafel op maat

icon blue arrow Keukentafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Keukentafel kopen: meubel voor dagelijks gebruik

Je bent op zoek naar een keukentafel die op meerdere manieren gebruikt kan worden. Dan hoef je niet  verder te zoeken. Bij jouwMaatkast.nl kun je keukentafels geheel naar eigen smaak ontwerpen. Als een nis of een verspringende muur je beperkt in de mogelijkheden, dan is een keukentafel op maat de ideale oplossing. Wij maken voor jouw de keukentafel die voldoende plaats biedt, voorzien is van een ijzersterk oppervlak en als stijlvol element jouw keuken prima aanvult. Keuken en tafel horen op elkaar afgestemd te zijn voor een optimale functionaliteit en een harmonieus geheel. Laat je inspireren door onze modellen en ontwerp jouw persoonlijke uitvoering van een keukentafel op maat.

Keukentafels met speels gemak zelf ontwerpen

Bij ons kun je gebruik maken van de online configurator. Hiermee kun je in een paar stappen jouw individuele keukentafel ontwerpen en kopen. Je hoeft alleen maar de maten in te voeren en het decor van jouw keukentafel op maat te kiezen. Heb je vragen of wil je advies over jouw keukentafel of de bestelprocedure? Geen zorgen, er staat een vriendelijk en competent team voor je klaar om alle vragen over keukentafels telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Mocht je het moeilijk vinden om het juiste decor van jouw keukentafel op maat te kiezen, dan stellen wij je graag een paar decormonsters ter beschikking. Zo kun je de tafel en de keuken perfect op elkaar afstemmen. Is jouw ontwerp ook al klaar? Bestel jouw keukentafel dan nu online!

Liever een mooie eiken tafel op maat kijk dan hier voor meer informatie.

Keukentafel kopen – kwaliteit krijgen

Als je voor de keuken een tafel zoekt, waaraan je maaltijden kunt eten en klaarmaken, dan zit er in ons assortiment zeker een geschikte keukentafel op maat voor jouw tussen. We hebben slechts een aantal weken nodig om jouw eettafel van topkwaliteit te maken en te laten bezorgen door onze betrouwbare logistieke partner. Deze levert jouw keukentafel op het gewenste tijdstip veilig bij je thuis af. Met een keukentafel van jouwMaatkast.nl is ook de montage geen probleem. Met de hoogwaardige materialen en de duidelijke handleiding staat jouw keukentafel in een mum van tijd op de juiste plaats. Overtuig je van onze keukentafels op maat en koop jouw favoriet vandaag nog!

Liever meer informatie over een de mogelijkheid een hoge eettafel op maat te bestellen kijk dan ook op onze site verder.
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.