Nieuws over ons | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd

Nieuws

1
2

25-03-2014 Aangepaste openingstijden in de showroom in Düsseldorf

Per direct zijn onze openingstijden van de showroom in Düsseldorf verruimt. Je kunt ons nu dagelijks bezoeken van 10:00 tot 18:00. Zo heb je nog meer tijd om bij onze showroom alle meubels te bekijken en je uitgebreid te laten adviseren. Graag maken onze adviseur samen met jouw een ontwerp voor een meubel op maat. Dus kom nu ook voorbij tijdens onze ruime openingstijden! Voor adres en andere informatie over onze showroom in Düsseldorf kunt u hier terecht.

23-03-2014 Koopzondag in Frechen

Zondag 23-03-2014 is het weer koopzondag in Frechen! Wil je graag een kijkje komen nemen in onze showroom in Frechen en samen met onze verkoopmedewerkers een meubel op maat ontwerpen kom dan zondag tussen 13:00 en 18:00 voorbij. Onze medewerkers helpen je graag verder! Dus laat je overtuigen van onze kwaliteitsmeubels en een lekkere koffie! Meer informatie over de locatie en overige informatie over de showroom vindt je hier. Wij verheugen ons op uw komst.

Zorg dat je er bij bent: Loopyball-voetbal op 24 februari 2014 in het RheinEnergieStadion

In een uitverkocht RheinEnergieStadion vindt op 24 februari de topper: 1. FC Köln tegen Greuther Fürth plaats. Dit belooft een groot spektakel te worden omdat het hier om de directe confrontatie gaat tussen de nummer 1 en de nummer 2 van de 2. Bundesliga. Er staat dus veel op het spel en jij kunt hier bij zijn! In de rust vindt namelijk voor de tweede keer het “deinSchrank.de-Loopyball-voetbal” plaats. Er wordt gespeeld in twee teams waarvan ieder team uit 4 deelnemers zal bestaan. Kijk eens wat een plezier onze winnaars afgelopen jaar hadden.Wanneer jij bij dit leuke event er bij wilt zijn stuur je ons een e-mail naar presse (at) deinSchrank.de hierin geef je jouw originele redenen aan waarom juist jij mee zou moeten doen. Wanneer je wint krijg je een van de Greencards waarmee je eveneens gratis toegang krijgt tot het RheinEnergieStadion om de wedstrijd van dichtbij te bekijken.

Doe mee met onze adventskalender!

Kerst, het grote familie feest komt steeds dichterbij en vele voorbereidingen moeten zo langzamerhand getroffen worden. Omdat deze tijd van al stressvol genoeg is hebben wij een manier bedacht om dit wat leuker te maken. Daarom hebben we op onze Duitse Facebookpagina een adventskalender gemaakt. Echter mogen onze jouwMaatkast.nl fans ook gewoon mee doen!

Hier heb je elke dag de mogelijkheid om grote en kleine prijzen te winnen. Of je nu de prijzen zelf houdt of iemand anders geeft er is altijd iemand die je er een plezier mee kunt doen. Dus open elke dag een deurtje en kijk wat er achter schuilgaat!

De adventskalender vind je hier op deze Facebookpagina.

Late-night-shopping 22-11-2013 van 18:00-22:00 uur

Bezoek ons komende vrijdag, 22-11-2014 tussen 18:00 en 22:00 uur in onze showroom in Frechen voor late night shopping. Verheug je op een gezellige avond met lekker fingerfood en Prosecco.

Aan alle bestsellers hebben we een bijzondere verrassing gekoppeld, dus breng meteen je maten mee! Wij kijken uit naar een gezellige avond met jou! Hier vind je meer informatie over de showroom.

1
2

Top Service: Blij zijn zonder spijt

  • Maar 7 - 8 weken levertijd
  • Eenvoudige montage
  • Kwaliteitswaren direct van een duitse fabricant
  • Hotline

officiële meubelleverancier van:

1. FC Köln

Video: ontdek de details

Schrank nach Mass

Opmeten, zo gemakkelijk gaat het

Met onze opbouwinstructies bepaal je heel gemakkelijk de goede maten

Klantenmeningen: Totaal punten

  Stern Stern Stern Stern Stern Stern  5.7 / 6
HEEL GOED
prachtige kast, precies zoals wij hem graag wilden hebben. Zeer vriendelijk personeel.[...]
Verder lezen