Zelf een salontafel naar jouw wensen maken| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Salontafel Salontafel maken in bruin

Salontafel op maat maken

icon blue arrow Salontafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Zelf een salontafel maken en met zekerheid de juiste afmetingen

Ben jij op zoek naar de perfecte aanvulling op je bankstel in de woonkamer? Wil je een goede kwaliteit, een stijlvol design en precies de juiste afmetingen? Ga dan niet je tijd op de meubelboulevard verspillen. Eigenlijk zou je zelf een salontafel maken willen. Geen enkel probleem een salontafel maken doe je namelijk bij jouwMaatkast.nl? Klanten, die bij ons een salontafel maken, hebben alles zelf in de hand. Alle afmetingen en soorten zijn mogelijk een witte salon tafel of een vierkante salontafel is geen probleem. Hierdoor weten onze klanten wat ze krijgen wanneer ze zelf een salontafel maken en sporen ze ook andere mensen aan hun salontafel zelf te maken. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op onze website en maak direct je eigen salontafel!

Salontafel maken: eigen ontwerp en zelf monteren

Zelf een salontafel maken kan heel leuk zijn en veel geld besparen. Neem eens een kijkje bij onze basismodellen, kies er een uit en verwerk daar jouw eigen ideeën in. Zo eenvoudig is het om een salontafel te maken, volledig online en direct te bestellen. Extra groot of juist lang en smal alles is mogelijk wanneer je zelf een salontafel maakt. Kies uit de vele prachtige decors degene die perfect bij jouw overige meubels past. Dat zijn de voordelen van zelf een salontafel maken en het is heel eenvoudig. Onze meubelmakers zetten jouw ontwerp om in een prachtig eindproduct. Zodra alle componenten klaar zijn en bij je thuis af worden geleverd, ga je echt jouw salontafel zelf maken. De montage is kinderlijk eenvoudig, mede dankzij de meegeleverde handleiding. Maak je eigen salontafel bij ons online en geniet binnenkort van jouw  eigen creatie!

Salontafels maken doe je bij jouwMaatkast.nl!

Zodra je zelf een salontafel gaat maken, bepaal je natuurlijk ook de afmetingen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kies je voor een vierkante of een rechthoekige salontafel. Zelf een salontafel maken betekent ook het juiste materiaal kiezen. Ga je voor een van onze prachtige decors of gaat jouw voorkeur uit naar een massief houten salontafel? Want ook daarvoor kun je bij ons online het ontwerp van jou salontafel zelf maken. Er zijn veel basis modellen waaruit je kunt kiezen om vervolgens jou persoonlijke salontafel te maken. Gelukkig kunnen we zeggen dat al onzeproducten van uitstekende kwaliteit, gemakkelijk in het onderhoud en fair geprijsd zijn. Wordt zelf een designer, maak je eigen salontafel en profiteer van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Ook als je een hout bureau zoekt zit je bij ons goed want voor elk meubel hebben wij een oplossing op maat en volledig naar wens!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.