Ontwerp en bestel jouw witte salontafel online| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Salontafel wit op maat Salontafel met wit tafelblad

Witte salontafel op maat

icon blue arrow Salontafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Blikvanger in de woonkamer – salontafel in het wit

Wit is als sinds jaar en dag populair als kleur voor het interieur. Het maakt een ruimte lichter en groter. Een witte salontafel kan een klassiek-elegante uitstraling hebben, maar ook een hele moderne look. Witte salontafels kunnen in ieder geval met heel veel andere kleuren en designs  gecombineerd worden. Belangrijk is dat de salontafel in het wit voldoet aan jouw verwachtingen. De perfecte afmetingen, de  juiste kleur wit, alles moet kloppen. Bovendien kun je een witte salontafel telkens weer een nieuw aangezicht geven door de decors te wisselen. Ga op onze site op zoek naar de witte salontafel van jouw dromen, hij zit er zeker bij!

Liever meer informatie over een wit hoogglans salontafel, ook dan is jouwMaatkast.nl jou ideale partner!

Salontafels in het wit van jouwMaatkast.nl – de perfecte keuze

Welke tint wit moet jouw salontafel eigenlijk krijgen? Zijdeglans, hoogglans of toch crème? Of wil je een wit tafelblad combineren met een andere kleur poten? Allemaal vragen waar je bij ons zelf antwoord op kunt geven. Jij bepaalt eigenhandig de afmetingen en het design van jouw witte salontafel. Met onze online configurator kun je talloze combinaties uitproberen, tot je vanzelf bij de perfecte witte salontafel uitkomt. Mocht je toch twijfelen over de juiste kleur wit van jouw salontafel, dan sturen wij je graag een paar decormonsters toe. Dan kun je gewoon thuis de kleuren vergelijken en de perfecte tint uitkiezen voor jouw witte salontafel op maat. Zo weet je zeker dat je een moderne salontafel op maat hebt die aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Profiteer ook van onze uitstekende service en maak je inrichting compleet met jouw unieke salontafel in het wit!

Witte salontafels: kwaliteit van jouwMaatkast.nl

Een salontafel in het wit ziet er misschien kwetsbaar en besmettelijk uit. Het tegendeel is echter waar. Onze ervaren meubelmakers werken uitsluitend met kwalitatief goede materialen en zorgen voor een uitstekende afwerking. De toplaag van het witte decor is licht- en krasbestendig. Hierdoor blijft jouw salontafel niet alleen mooi egaal wit, hij is ook eenvoudig schoon te houden. Wij garanderen je dan ook dat je vele jaren zult genieten van jouw eigen witte salontafel op maat. Mooie bijkomstigheid: als je jouw interieur met bijpassende meubels aan wilt vullen, kun je daarvoor hetzelfde decor kiezen. Maak van jouw inrichting ook een harmonieus geheel en bestel jouw witte salontafel heel eenvoudig bij ons online.
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.