Prachtige salontafel zelf ontwerpen | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Salontafel op maat Moderne salontafel op maat Salontafel op maat Salontafel op maat

Salontafel op maat

icon blue arrow Salontafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Geef jouw salontafel een eigen design

Steeds meer mensen zijn op zoek naar producten die hun eigen smaak tot uitdrukking brengen, maar waar vind je die? Zou het niet mooi zijn als jij helemaal zelf zou kunnen bepalen hoe jouw salon tafel er uit komt te zien? Dat kan: bij jouwMaatkast.nl kun jij salontafels op maat zelf ontwerpen en bestellen. Het mooie is, dat je er maar weinig voor hoeft te doen. In de online configurator vind je al diverse modellen van salon tafels. Je kunt er een van uitkiezen en deze helemaal aan jouw wensen aanpassen.  De salontafels zijn zowel verkrijgbaar in hout als van zeer sterk spaanplaat. Deze laatste zijn bovendien in vele verschillende decors verkrijgbaar. Kies jouw favoriete basismodel en maak daarvan jouw individuele salontafel op maat!

Zo ontwerp je een salontafel op maat

Met onze online configurator heb je in een handomdraai jouw eigen salontafel ontworpen. Afhankelijk van het soort materiaal voer je de maten van de salontafel en de dikte van het blad in. Alle bestaande maten zijn zo gekozen, dat jouw salontafel altijd stabiel is en stevig staat. Het mooiste van zelf salontafels ontwerpen komt nu: je kunt zelf de materialen en kleuren voor jouw nieuwe salontafel uitzoeken! Bij iedere combinatie die je kiest, laat de configurator direct het resultaat zien van zowel het uiterlijk als de prijs. Dit maakt het een stuk gemakkelijker een keuze te maken. Zo eenvoudig en leuk is het om zelf de salontafel van jouw dromen te ontwerpen. Probeer het zelf eens, je zult versteld staan van het prachtige resultaat!

Liever meer informatie over de tafelblanden kijk dan hier verder.

Op maat gemaakte salontafel kopen: kwaliteit uit Duitsland

Al onze salon tafels zijn “Made in Germany”. We gebruiken hoogwaardige materialen en garanderen je, dat jouw individuele salontafel zorgvuldig gemaakt wordt. Het is tenslotte de bedoeling dat je jarenlang plezier van jouw salontafel op maat zult hebben. Bovendien heb je de salontafel al een aantal weken na je bestelling in jouw woonkamer staan. Het maakt dan niet uit of het een rechthoekige salontafel is of een vierkante salontafel 50x50, salontafel 60x60, salontafel 70x70, salontafel 80x80, salontafel 90x90, salontafel 100x100, salontafel 110x110, of zelfs een salontafel 120x120. Ze worden allemaal met evenveel vakmanschap en toewijding geproduceerd. Koop daarom ook jouw eigen salontafel op maat online bij jouwMaatkast.nl!

Ook voor een tafel kun je gewoon bij ons terecht dus wil je deze ook bijpassend aan de salontafel hebben kijk dan even wat we voor je kunnen betekenen!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.