Tafels van hout in alle soorten en maten| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Tafel hout Tafel hout Tafel

Houten tafel op maat

icon blue arrow Tafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Houten tafels op maat zelf vormgeven

Houten tafels zijn geschikt voor elke ruimte: van de kinderkamer tot aan de keuken, van de overloop tot aan de woonkamer. Toch hebben de conventionele houten tafels lang niet altijd de juiste afmetingen. Als jij geen concessies wilt doen en een houten tafel precies naar jouw wensen wilt hebben, dan is een houten tafel op maat van jouwMaatkast.nl de perfecte oplossing. Tijdloze klassiekers die in de loop van de jaren steeds mooier worden en moderne ontwerpen die jouw eigen stijl benadrukken. Of je nu een eetkamer tafel wilt of een salontafel een houten tafel is altijd een blikvanger die de ruimte eer aan doet. Wordt designer van jouw eigen tafels van hout, maak je eigen ontwerpen nu gewoon bij ons online!

Zo ontwerp je een tafel van hout die aan al jouw wensen voldoet

Met onze online configurator ontwerp je in een paar minuten jouw individuele tafel van hout helemaal zelf. Door een paar keer met de muis te klikken, word je de ontwerper van jouw nieuwe houten tafels op maat. Kies uit onze basismodellen de tafel van hout die je het mooist vindt. Voer de gewenste maten in en bepaal de dikte van het tafelblad en de poten. Wat je ook kiest, je ziet het resultaat direct op je scherm. Hoe ziet de houten tafel van jouw dromen eruit? Maak je eigen ontwerp en laat het ons weten!

Houten tafel op maat: kwaliteit uit Duitsland

De door jouw ontworpen houten tafel wordt door ons gemaakt en geleverd. Over technische details hoef jij je geen zorgen te maken, jij bent verantwoordelijk voor de vormgeving van jouw nieuwe houten tafel. De rest verzorgen wij. Onze meubelmakers weten precies hoe groot de tafels van hout mogen zijn, om ze toch stevig en stabiel te maken. Jij weet dan in ieder geval zeker dat je een houten tafel van hoge kwaliteit krijgt, ongeacht de variant die je uitkiest. Ook een houten salontafel is eenvoudig naar wens te ontwerpen aan de hand van de online configurator. Wij garanderen je dat jouw tafel van hout jarenlang meegaat, zonder dat je bang hoeft te zijn voor slijtagesporen. Ga ook voor deze uitstekende kwaliteit uit Duitsland, ontwerp en bestel jouw houten tafels nu bij jouwMaatkast.nl!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.