Prachtige vierkante tafels op maat | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Tafel vierkant Tafel vierkant Tafel vierkant

Vierkante tafel op maat

icon blue arrow Tafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Vierkante tafels: functionaliteit voor dagelijks gebruik

Vierkante tafels zijn niet alleen een stijlvolle aanvulling op je interieur maar ook multifunctioneel. Van een bijzettafeltje in de hoek tot een grote eettafel voor het hele gezin. Een tafel in het vierkant hoort er gewoon bij. Wat is er dan mooier dan alle vierkante tafels in jouw woonruimte op elkaar af te stemmen? Dat zal je niet gauw lukken in een meubelzaak. Eigenlijk kun je de tafels alleen maar vierkant, mooi en harmoniërend krijgen als ze voor je op maat gemaakt worden. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk eens rond op onze site en ontdek zelf dat wij de perfecte partner voor jou en jouw vierkante tafels zijn.

Ook een bijpassende tafel bank kijk dan hier voor meer informatie.

Ontwerp jouw vierkante tafel online bij jouwMaatkast.nl

Of je nu een vierkante of een rechthoekige tafel wilt, wij laten woonwensen in vervulling gaan met op maat gemaakte meubelen die hun oorsprong in prachtige basismodellen vinden. Met onze configurator kun je in een paar minuten jouw wensen omzetten in een uniek ontwerp van een vierkante tafel. Je voert de gewenste afmetingen in en kiest jouw favoriete houtsoort of een van onze meerdere prachtige decors. Je bepaalt de dikte van het blad en de poten. Met iedere klik wordt jouw visie van een tafel in het vierkant meer werkelijkheid.  Probeer zelf uit hoe kinderlijk eenvoudig het is en maak nu jouw eigen ontwerp van de vierkante tafel van jouw dromen!

Vierkante tafels: klassiek of modern en altijd goed afgewerkt

Jij bepaalt of jouw tafel vierkant of rechthoekig moet zijn en of jouw op maat gemaakte tafel bij een klassiek of modern interieur moet passen. Wij richten ons helemaal naar jouw wensen, want klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor jouw vierkante eettafel wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, die kras- en uv-bestendig zijn en vele jaren meegaan zonder sporen van slijtage. Ook is het mogelijk om houten tafels te ontwerpen van hout. Kies voor jouwMaatkast.nl en je bent verzekerd van een zorgvuldige eindcontrole  van jouw vierkante tafels, voordat ze op de door jou gewenste datum bij je thuis afgeleverd worden. Bestel daarom jouw tafels in het vierkant nu bij ons online en geniet binnenkort van jouw eigen creatie!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.