Een tafel voor elke ruimte online bestellen | jouwMaatkast.nl
 • 100% Meubels op maat
  gratis levering
 • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Tafel op maat Tafel Tafel hout Tafel

Tafel op maat

icon blue arrow Tafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Tafels van jouwMaatkast.nl: zelf het design en de afmetingen kiezen

Is je woning klein of wil je een tafel die precies in een bepaalde hoek van jouw kamer past? Ben je op zoek naar een heel bijzonder design, zonder op de afmetingen te hoeven letten? Stop dan maar met zoeken tussen de kant-en-klare meubels. Laat jouw tafel op maat maken bij jouwMaatkast.nl en je weet zeker dat hij aan al jouw wensen zal voldoen. Je kunt jouw eigen design tafel namelijk heel eenvoudig online bij ons ontwerpen. Je hoeft alleen maar te weten hoe groot de tafel moet zijn en of je een tafel van prachtig hout of van zeer sterk spaanplaat wilt hebben. Bekijk onze modellen en de vele verschillende decors eens, kies jouw favoriet en maak er jouw eigen design tafel van!

Wil je meer informatie over onze kledingkast inbouwkasten kijk dan op deze site verder voor meer informatie.

Jouw tafel op maat online kopen: tijd en geld besparen

Nu je gezien hebt hoeveel mogelijkheden er zijn, kun je natuurlijk niet wachten om je eigen tafel te ontwerpen. Dat is logisch, want bij ons vind je alles wat je maar kunt bedenken: van handige bijzettafels tot aan mooie eettafels. Zo kun je bijvoorbeeld een 4-persoons tafel, een 8-persoons tafel, maar ook een 10-persoons tafel laten maken zonder enige moeite. Dus hoef je geen uren op de meubelboulevard rond te lopen, met het grote risico dat je niet kunt vinden wat je zoekt. Bovendien leveren wij je een tafel op maat van uitstekende kwaliteit voor een faire prijs. Nog een goede reden om jouw tafel op maat bij jouwMaatkast.nl te kopen. Word ook een trotse bezitter van een eigen ontwerp en bestel jouw tafel nu bij ons online!

Liever meer informatie over een grenen dressoir kijk dan hier wat jouwMaatkast.nl voor je kan betekenen.

Kwalitatief hoogwaardige tafels koop je bij een professional

Als je tafels op maat wilt aanschaffen, is het belangrijk om op de kwaliteit te letten. Bij ons kun jij je daar zelf van overtuigen, want wij leveren alleen maar tafels van hoogwaardige materialen. Voor ons is de kwaliteit en de tevredenheid heel erg belangrijk, ook de details moeten kloppen. Daarom worden al onze tafels in Duitsland en uitsluitend door vakmensen gemaakt. Bovendien worden alle tafels op maat met evenveel toewijding gemaakt. Ontwerp ook jouw nieuwe tafel online en geniet binnenkort van jouw eigen creatie!

Zo bieden wij bijvoorbeeld aan:
 • tafel 60x60
 • tafel 70x70
 • tafel 80x80
 • tafel 90x90
 • tafel 50x50
 • tafel 100x100
 • tafel 120x120
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.