Tafelblad op maat online bestellen | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Tafelblad op maat Tafelblad grijs Tafelblad eiken decor Tafelblad op maat

Tafelblad op maat

icon blue arrow Tafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Jouw tafelblad: individueel naar jouw wensen

Zo verschillend de woonruimtes tegenwoordig qua indeling zijn, zo divers zijn ook de eisen die aan een smaakvol interieur gesteld worden. Wil jij ook graag een tafelblad met een persoonlijk tintje? Dan kun jij bij ons jouw creativiteit laten zien, of het nu om een tafelblad voor een salontafel, eettafel of voor een bureau gaat. Met name kinder- en tienerkamers zijn meestal niet zo groot en een tafelblad op maat is dan de ideale oplossing. Maar ook de keuken kun je met een tafel met een solide tafelblad stijlvol en tot op de millimeter nauwkeurig  inrichten. Geef ons gewoon jouw wensen door en wij maken voor jouw een tafel en tafelblad dat al jouw verwachtingen zal overtreffen!

Ontwerp jouw eigen tafelblad eenvoudig online

Wij zijn professionals, ook als het om tafelbladen op maat of om speciale modellen zoals bureaubladen gaat. Met onze online configurator wordt je zelf een designer, omdat je jouw eigen tafelbladen op maat kunt ontwerpen, net als de rest van de tafel. We stellen je op verzoek graag decormonsters ter beschikking. Op die manier kun je thuis in alle rust weloverwogen de kleuren en het materiaal van jouw tafelblad kiezen. Voer al deze gegevens in op de website, samen met de maten, en je bent al klaar om via een veilig systeem jouw eigen tafelblad te bestellen. Als je toch graag wat advies wilt over jouw ontwerp van een tafelblad, dan helpt ons enthousiaste team je graag telefonisch of per e-mail verder. Word ook zelf een designer en ontwerp jouw tafelblad op maat nu online bij jouwMaatkast.nl!

Ook voor meer informatie over een wit commode kun je hier verder kijken.

Tafelbladen voor alle doeleinden van het meest geschikte materiaal

Niet alle tafelbladen worden even intensief gebruikt. Het blad van bijvoorbeeld een bijzettafel met daarop een lamp heeft minder te verduren dan een tafelblad van een bureau of van een tafeltje in de kinderkamer. De keuze van het materiaal is dan minstens zo belangrijk als de precieze afmetingen van het tafelblad. Een tafelblad van massief hout is zeer geschikt voor vele doeleinden en ook voor intensief gebruik. Maar in de kinderkamer is een tafelblad van spaanplaat met een krasbestendige toplaag een uitstekend alternatief. Een doekje erover en klaar! Welke variant je ook kiest, je koopt altijd een tafel met een tafelblad van topkwaliteit “Made in Germany”.  Maak jouw eigen keuze uit het enorme aanbod en bestel jouw tafelblad vandaag nog!

Ook als je een tuintafel zoekt in plaats van een tafelbald ben je hier aan het juiste adres!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.