Tuintafel op maat tegen een scherpe prijs | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Tuin tafel op maat Tuittafel in huis Tafel op maat

Tuintafel op maat

icon blue arrow Tafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Voel je buiten heerlijk met een zelf ontworpen tuintafel

De meubels in jouw tuin zijn tegenwoordig niet alleen functioneel, maar ook een uiting van jouw eigen stijl. Een tuintafel kopen doe je dan ook niet zomaar. Er komen namelijk wel veel tuintafels in standaarduitvoeringen van de lopende band af, maar meestal is het net niet wat jij zoekt. Jij wilt die ene tuintafel eigenlijk in een andere uitvoering of er staat een mooie 6-persoons tuintafel die jij in een kleinere maat nodig hebt. Kortom, er is altijd wel wat. Gelukkig hebben wij de oplossing voor jou! Bij jouwMaatkast.nl ontwerp je zelf jouw tuintafels op maat. Zo weet je zeker dat je straks kunt genieten van de tuin en een tuintafel die geheel naar jouw wensen is. Kijk gauw op onze site en laat je inspireren door de vele prachtige modellen.

Liever een kast met deur besteld kijk dan hier voor meer informatie.

Tuintafels in allerlei maten

Een grote en robuuste tuintafel is natuurlijk prachtig, maar daar heeft niet iedereen plaats voor. Of misschien wil je een tuin tafel van een kleiner formaat om naast de barbecue neer te zetten. Dan is het toch geweldig dat je alle tafels voor in de tuin online in dezelfde stijl kunt ontwerpen! Met onze configurator zie je met iedere klik van de muis het decor van jouw tuintafel veranderen. Een perfecte manier om jouw favorieten te kiezen. Het kan natuurlijk zijn dat je speciale wensen of gewoon een vraag hebt over een tuintafel op maat. Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Ons enthousiaste team van experts zal je graag helpen met het ontwerp van de tuintafel van jouw dromen!

Ben je opzoek naar een balkontafel? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voordelige tuintafels van uitstekende kwaliteit

Tuintafels moeten echt tegen een stootje kunnen. Daarom leveren wij uitsluitend tuin tafels van uitstekende kwaliteit, want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Onze vakmensen maken van hoogwaardige materialen een prachtige tuintafel volgens jouw ontwerp. Mede dankzij jouw inzet, het ontwerpen en monteren van de tuintafel, en een innovatief productieproces, betaal je geen euro teveel voor een tuintafel die jarenlang meegaat. Weet jij al wat voor tafel van jouw tuin een sfeervolle oase gaat maken? Wij hebben vele rechthoekige en vierkante tafels in ons programma, bijvoorbeeld de tuintafel 60x60, tuintafel 70x70, tuintafel 80x80, tuintafel 90x90 en de tuintafel 100x100. Laat jouw eigen design tafel jouw tuin opfleuren. Bestel jouw tuintafel op maat nu online!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.