Werkblad op maat zelf ontwerpen | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
werkblad Werkblad op maat Werkblad voor badkamer

Werkblad op maat

icon blue arrow Tafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Werkbladen op maat voor verschillende toepassingen

Bij een werkblad denk je al gauw aan klussen en rommel. Als dit in de garage is, maakt het niet zoveel uit. Maar ook het aanrecht in de keuken en het blad van je bureau zijn werkbladen en die wil je zeker mooi en opgeruimd hebben. Dan hebben we het nog niet eens over een werkblad op zolder naast de wasmachine en droger. Al deze werkbladen hebben een ding gemeen: ze moeten mooi, maar vooral praktisch zijn en tegen een stootje kunnen. Dat is zeker het geval bij de werkbladen van jouwMaatkast.nl door de bescherm laag zijn de werkbladen goed beschermd tegen verkleuring en stoten. Op onze website vind je vele verschillende modellen tafels met werkbladen die in even zovele decors uitgevoerd kunnen worden. Kijk eens op onze website en doe inspiratie op voor jouw tafel met eigen werkblad op maat.

Goedkoop werkblad online ontwerpen en bestellen

Via onze website kun je in een paar minuten jouw eigen ontwerp van een werkblad op maat maken. Het eenvoudige systeem  vertelt je telkens precies wat de volgende stap is. Je begint met het invoeren van de maten en daarna kies je jouw favoriete decor. Wil je jouw werkblad bijv. zwart hebben, dan klik je dat vakje aan en je ziet direct het eindresultaat. Als je jouw werkblad graag van massief hout wilt laten maken, kun je uit meerdere houtsoorten kiezen. Ook hier zie je met iedere klik van de muis het voorbeeld veranderen. Mede door een innovatieve manier van produceren, kunnen wij onze werkbladen goedkoop aanbieden, zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat. Heb jij jouw design van een werkblad op maat al af? Geef dan nu jouw bestelling door en geniet binnenkort van jouw eigen creatie!

Meer informatie over eetkamertafels vind je op deze site.

Werkbladen naast top kwaliteit ook een uitstekende service

Wij staan niet alleen garant voor de uitstekende kwaliteit van onze werkbladen, ook onze service mag er zijn. Ons enthousiaste team van experts helpt je graag als je advies wilt of een vraag hebt over jouw individuele werkblad. Na jouw bestelling leveren wij jouw tafel met bijvoorbeeld een zwart werkblad veilig verpakt bij je thuis af. Als jij dan het werkblad aan de rest van de tafel gemonteerd hebt, kun je met recht trots zijn. Jouw eigen design tot in de puntjes afgewerkt en op de millimeter nauwkeurig geplaatst. Met een werkblad van jouwMaatkast.nl worden alle werkzaamheden plotseling een stuk leuker. Wacht niet langer, ontwerp en bestel jouw werkblad op maat vandaag nog online!

Liever meer informatie over werkbanken kijk dan snel hier verder.
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.