Oersterke werktafel online bestellen| jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd
Werktafel Werktafel op maat Werktafel hout Werktafel decor wit

Werktafel op maat

icon blue arrow Werktafel nu ontwerpen!
Bekend Van Media
Kies je gewenste product:
Tafel Lisa op maat
Met verschillend blad en poten mogelijk
Nu ontwerpen!
Tafel met naar binnen staande voeten
Tafel met binnenstaande poten
Nu ontwerpen!
zitbank Anne op maat
Als zitbank of bijzettafel
Nu ontwerpen!

Voor jong en oud: een werktafel die bij jouw past

Of het nu voor een werkkamer, de kinderkamer of voor je kantoorruimte is: een werktafel moet niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en van goede kwaliteit. Onze werktafels op maat voldoen aan al deze criteria. Ze passen bovendien optimaal in elke ruimte, want jouw werk tafel wordt precies naar jouw ontwerp en wensen gemaakt. Een werktafel kopen bij jouwMaatkast.nl is gewoon de logische oplossing. Kijk eens op onze site naar de basismodellen. Met onze configurator kun jij hiervan jouw individuele werktafel maken. Heb je vragen of wil je graag advies over een werktafel? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Liever meer informatie over eikenhouten tafels kijk dan hier voor meer informatie.

Aan een op maat gemaakte tafel werk je veel efficiënter

Ben je op zoek naar een uitzonderlijk grote werktafel of een extra hoge werktafel? Probeer deze maar eens te vinden tussen alle massaproducten. Eigenlijk kun je maar een ding doen: ontwerp jouw werktafel op maat gewoon zelf bij ons online. Dan kun je behalve de precieze afmetingen ook nog eens het decor van de werktafel  zelf bepalen. Een mooi houtdecor voor de werkkamer, prachtige effen kleuren voor de werktafel voor de kinderkamer. Het is zelfs mogelijk voor de poten en het werkblad verschillende decors te kiezen. Met keuze uit zo veel verschillende werk tafels weet je zeker dat jouw favoriet er ook tussen zit. Ontwerp de werktafel die aan al jouw eisen voldoet gewoon bij ons online, waarom niet gelijk nu proberen?

Een werktafel voor dagelijks gebruik moet van goede kwaliteit zijn

Voor de productie en de levering van jouw werktafel hebben wij een aantal weken nodig. Aan alle werktafels wordt evenveel aandacht besteed. De verschillende onderdelen worden heel professioneel  van de beste materialen met de modernste machines bewerkt. Tot slot vindt er ook nog een zorgvuldige eindcontrole plaats. Dit geldt zowel voor onze werktafels van spaanplaat met een prachtig. Als de werktafel van jouw keuze dan op het afgesproken tijdstip bij je wordt afgeleverd, weet je dat je jouw werk vele jaren met plezier zult doen. Ga ook gemotiveerd aan de slag, bestel jouw werktafel op maat bij jouwMaatkast.nl!

Nast een wertafel ook een bijpassende design bank bestellen. Dat kan met een paar muisklikken heb je alle meubels die je wenst en dan nog eens volledig op maat!
Stern Stern Stern Stern Stern Stern 
5.7 / 6 ZEER GOED
Beste klantenbeoordelingen
Op grond van de 200 beoordelingen glanst jouwMaatkast.nl met 5.7 van de maximale 6 sterren.