Betalingsmogelijkheden | jouwMaatkast.nl
  • 100% Meubels op maat
    gratis levering
  • Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd

Veilige betaalmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk, dat je eenvoudig en op een klantvriendelijke manier bij ons online kunt bestellen. Daarom bieden wij meerdere betaalmogelijkheden aan zoals iDEAL, betaling vooraf, Creditkaart en Paypal:


1. iDEAL

Ook is het mogelijk om makkelijk en veilig via je eigen bank te betalen met iDEAL. Om met iDEAL te betalen hoef je alleen de instructies in het bestel menu op te volgen.

Welke betalingsmethode voor jou de voorkeur heeft kun je makkelijk uitkiezen bij het bestellen. Wanneer je nog vragen hebt helpen wij je graag verder!


2. Bestellen met vooruitbetaling

Onder het motto „Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag ook kunt doen“ kun je de kast natuurlijk ook direct bij bestelling betalen. Gewoon overmaken zodra je de rekening hebt ontvangen en spaart daardoor 1%.


3. Bestellen op rekening

Makkelijk ontwerpen, opbouwen, blij zijn! Als je kast staat betaalt je pas.
Met de keuze om op rekening te kopen kun jouw kast bestellen en het volledige bedrag pas betalen als je kast staat. Echter om de kast in productie te nemen moet wel 30% aanbetaald worden.

De overige 70% kun je direct betalen na het ontvangst van de kastonderdelen.


4. Creditkaart

Ook is het mogelijk om makkelijk en veilig per creditkaart te betalen. Wanneer deze betalingsmogelijkheid de voorkeur heeft, volg dan simpel de instructies bij het bestellen!


5. Paypal

PayPal is een zeer veilige betalingsmethode. De betaling met PayPal verloopt via de gebruikelijke voorwaarden.