2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Jouw idee. Jouw eetkamer.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Eetkamer ontwerpen: dressoir en bijpassende open kast

Jouw idee. Jouw eetkamer.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Eetkamer ontwerpen: hoge en lage kasten met kaderfronten en glaspanelen

Voorbeelden van geconfigureerde eetkamermeubels

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Tafel op maat "Julia"

Witte open kast

Open hoekkast in beuken toscane

Tafel op maat "Julia"

Tafel op maat "Lisa"

Tafel op maat "Lisa"

Helemaal jouw eetkamermeubels
Volgens jouw wensen en behoeften. Ontwerp een tafel die aan jouw ideeën en eisen voldoet – tot op de millimeter nauwkeurig en in het passende decor.
Configureer je eigen tafel tot op de millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Open woon- en eetkamers zijn supermodern. Daarom heb je naast een eettafel met stoelen en bijpassende gestoffeerde meubels nodig, waar het hele gezin zich na een heerlijke maaltijd kan ontspannen.

De hoge kast bestaat uit twee meubelstukken om de verschillende diepte te creëren. Beide hebben in groen gelakte kaderfronten met glaspanelen. Bijpassend: lage kastjes onder de vensterbank ook met kaderfronten.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Je eetkamer zelf ontwerpen

In de eetkamer brengen we veel tijd met vrienden, familie en partner door om te kletsen en gezellig samen te eten. Maar zoals het spreekwoord al zegt: het oog wil ook wat! Met een passende inrichting wordt de kamer pas echt knus en uitnodigend. Bij het plannen van je eetkamer merk je al snel dat er een enorm aanbod aan meubels is. Toch is het zo eenvoudig nog niet om de juiste inrichting te vinden die bij jouw smaak aansluit.

Wil jij je eetkamer meubileren? Met de eetkamer-configurator van jouwMaatkast.nl kun je jouw eetkamermeubels zo vormgeven, dat ze precies aan jouw verwachtingen voldoen en perfect in jouw kamer passen. Een op maat gemeubileerde eetkamer weerspiegelt jouw persoonlijke stijl en is als een schitterend maatpak voor jouw kamer. Met onze configurator kun je de afmetingen, het design en de prijs van jouw eetkamermeubels zelf bepalen.

De juiste eettafel voor jouw eetkamer

Het middelpunt van de eetkamer is bijna altijd de tafel. Of het nu een grote of een kleine eettafel is, deze moet net zoals de rest van je inrichting optimaal aansluiten op jouw situatie. De volgende punten zijn cruciaal voor het vinden van de optimale eettafel. Het is goed om deze vragen eerst te beantwoorden, voordat je je tafel online configureert.

 • Het formaat – Hoeveel mensen moeten aan de tafel plaats kunnen nemen?
 • De hoogte – Welke hoogte moet jouw eettafel hebben?
 • Het model – De keus voor het juiste model is niet alleen van esthetisch belang, maar beïnvloedt ook het zitcomfort.
 • Het materiaal – Wat bevalt jou het best? Wat past qua uiterlijk het best in de kamer? Welk onderhoud vergt het materiaal?
 • De kleur – Welke inrichtingsstijl heb je in huis? Wil je liever een houtdecor of ga je voor een moderne stijl in één kleur?

Zodra je weet hoeveel mensen aan de tafel plaats moeten kunnen nemen, kun je daarvan de juiste afmetingen afleiden. In principe bereken je per persoon 60 centimeter breedte en 40 centimeter diepte. Let er echter op, dat er tussen het zitoppervlak van de stoelen en de bovenkant van de tafel tussen de 27 en 32 centimeter afstand is. Zo bevorder je een comfortabele en gezonde zithouding. Als je al stoelen hebt en slechts een nieuwe tafel wilt aanschaffen, is het zinvol om de hoogte van de tafel te baseren op de hoogte van de stoelen. Hebben jouw stoelen armleuningen? Zo ja, vergeet dan niet te meten of deze wel onder het tafelblad passen!

Een eetkamer ontwerpen betekent precisie, vormgeving, comfort en prijs met elkaar in overeenstemming brengen. Jouw tafel moet er niet alleen goed uitzien, maar je moet er ook lekker aan kunnen zitten. Als je daarentegen de hele avond met je benen tegen een tafelpoot zit, perkt dat je bewegingsvrijheid nogal in, wat op den duur ongemakkelijk kan zijn. Let daarom niet alleen op het design van je nieuwe meubelstuk op maat, maar ook of de tafel goed past binnen je alledaagse bestaan.

Tafel voor de eetkamer: stijl en onderhoud

Een tafel op maat met een houtpatroon verleent je kamer een air van natuurlijke gezelligheid. Houtdecors zijn makkelijk in het onderhoud: je kunt de tafel gewoon met een doekje schoonmaken wanneer deze stoffig of vuil wordt. Alle decors van jouwMaatkast.nl zijn overigens kleurecht en worden van hoogwaardige en duurzaam geproduceerde materialen gemaakt.

Meubels voor een eetkamer ontwerpen

Behalve de tafel, een comfortabele bank of eetstoelen zijn er nog andere meubels waarmee je de ambiance in je eetkamer af kunt maken. Een halfhoog sideboard bijvoorbeeld, waar je heel veel in kunt opbergen voor zo'n bescheiden ogend meubelstuk. Ook biedt een sideboard genoeg ruimte om er dingen op te zetten, bijvoorbeeld decoratieve items. Je kunt er echter ook een buffet op opdienen – om maar wat te noemen!

Een staande kast behoort tot de klassiekers van de eetkamerinrichting. Hier berg je je servies, tafellakens, glazen en kopjes in op. Je hebt voor zo'n kast verschillende mogelijkheden in de eetkamer-configurator:

 • Draaideuren
 • Spiegeldeuren
 • Afsluitbare draaideuren

Je hebt de keuze uit de volgende houtdecors:

 • Pijnboom gewit
 • Esdoorn
 • Beuken Toscane
 • Wild Eiken
 • Eiken Country
 • Beuken
 • Kersen
 • Sonoma Eiken
 • Merano bruin

Kwaliteit „made in Germany"

De op maat gemaakte eetkamer die je ontwerpt met behulp van de configurator van jouwMaatkast.nl is uniek. Ieder meubelstuk wordt met veel aandacht vervaardigd in onze werkplaats te Rheinbach in de buurt van Bonn (Duitsland). Hier verbinden we de nieuwste industriële methodes met traditionele ambachten. Onze ervaren werknemers werken op een terrein van 10.000 m² met de modernste machines van heel Europa op het gebied van het op maat maken van meubels. Van daaruit wordt je kast in korte tijd naar jou thuis opgestuurd!

Ondersteuning en service bij het samenstelling van je eetkamer

Wij zijn er voor je! Ons ervaren serviceteam bestaat uit interieuradviseurs en meubelmakers. We ondersteunen jou met plezier en kosteloos bij het samenstellen van jouw eetkamer. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt, samen met ons je eetkamer wil plannen of wanneer je inspiratie en goede raad zoekt. Je kunt ons ook bezoeken in onze showrooms in Duitsland en je ter plekke laten overtuigen van de kwaliteit van ons aanbod. Bovendien kunnen we je hier ook persoonlijk te woord staan.

Zelfs als je niet in staat bent naar één van onze locaties te gaan, is er een mogelijkheid om je te overtuigen van de kwaliteit van onze materialen. Per post kun je namelijk maximaal vier stalen van onze decors, stof of leer gratis bestellen. Zo kun je thuis rustig bekijken welke jouw favoriet is, voordat je uiteindelijk een beslissing maakt voor je eetkamer. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

 

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS