2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Opmeten is heel makelijk!

Voor elke type kast zijn er opmeetinstructies bij ons verkrijgbaar. Kies hieronder de benodigde instructies en er kan eigenlijk niets fout gaan.

Wat voor soort meubilair wil je opmeten?

voor schuine kant

Nu configurieren

Hoekkasten

Nu configurieren

Schuifdeuren

Nu configurieren

Je hebt de volgende hulpmiddelen nodig

Uitgeprinte instructies (zie hieronder)

Duimstok of rolmeter

Potlood of balpen

Tips en trucs voor het opmeten

toon alle
De omvang van je kast bepaal je heel gemakkelijk zelf met onze opmeetinstructies. Belangrijk is dat je rekening houdt met marges rondom. Als je deze klus liever door een professional laat uitvoeren, kun je ook onze opmeetservice boeken.
Wij stellen je voor iedere kastvorm een opmeethandleiding ter beschikking. Hiermee wordt het opmeten heel eenvoudig. Inbouwkasten worden altijd met wat ruimte aan alle kanten gemeten. Deze ruimte (ook wel „schaduwvoeg" genoemd) heb je nodig om de kast zonder problemen te kunnen monteren. Je moet er dus wel flink naast zitten, om een kast te krijgen die niet past. Als je met een duimstok en een potlood om kan gaan, kan er eigenlijk niets mis gaan!
Bij kasten: Met een schuine wand links of rechts mag de maximale hellingshoek niet meer zijn dan 60 graden. Bij een scherpere hellingshoek kunnen we geen schuine wand produceren. Als alternatief kunnen we hier wel een trapsgewijze kast maken, de prijs hiervoor zal zich hierdoor minimaal veranderen. De minimale diepte voor een kast bedraagt bij ons 15 cm. De maximale diepte is 80 cm, mocht je toch een diepere kast willen dan kunnen we 2 kasten achter elkaar maken. De kast elementen mogen niet smaller als 35 cm zijn. Een maximale breedte daarentegen hanteren we niet. Laden: Laden moeten een minimale breedte van 34 cm hebben en mogen maximaal maar 100 cm breed zijn. Bij inliggende lades is dit maximaal 80 cm. Kledinglift: Een kledinglift kunnen we pas in een element inbouwen vanaf een minimum (buiten)maat van 79 cm. Deuren: Deuren kunnen maximaal 60 cm breed zijn, deze worden anders te zwaar en zorgen er voor dat ze te veel ruimte nodig hebben om te worden geopend. Mocht een element breder dan 60 cm zijn dan kunnen we hiervoor dubbele deuren aanleggen. Als je liever één enkele deur hebt, maar deze niet kunt configureren, verhoog je in stap 3 het aantal elementen. Deze worden dan smaller, waarna je een enkele deur kunt configureren. In stap 3 van de configurator kan je eventueel ook de breedte van een kastelement aanpassen.
Onze standaard scharnieren hebben een openingshoek van iets meer dan 90 graden. We hebben echter ook scharnieren met een openingshoek van 170 graden. Deze kosten per stuk slechts € 8,- meer zonder demping of € 10,- meer met demping. Vermeld eventuele speciale wensen in het opmerkingenveld.
Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS