2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Montageservice

Het monteren van onze kasten is een fluitje van een cent. Elk onderdeel heeft een sticker met een nummer. Met de overzichtelijke montagehandleiding weet je precies wat je moet doen.

Montage in heel Nederland

Het monteren van onze kasten is een fluitje van een cent. Elk onderdeel heeft een sticker met een nummer. Met de overzichtelijke montagehandleiding weet je precies wat je moet doen. Als je de montage liever aan een professional overlaat, brengen we je graag in contact met één van onze partners. Deze zitten in heel Nederland en helpen je graag! Je hoeft alleen maar een aanvraag bij ons in te dienen. De rest doen wij.

Uitvoering en prijzen

Omdat onze kasten er allemaal anders uitzien, worden er voor de montage individuele prijzen berekend. Je betaalt daarom alleen voor de werkzaamheden die er specifiek voor jouw kast nodig zijn. We stellen daarom graag een all-in-offerte voor de montage voor je op. Als je gebruik wilt maken van onze montageservice vermeld je dit tijdens het bestelproces in het opmerkingenveld. We nemen dan direct contact met je op. Laat het ons weten als je nog meer vragen hebt. We helpen je graag!

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS