2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Hoekkasten op maat

Jouw idee. Jouw hoekkast.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Een hoekkast op maat van Jouwmaatkast.nl

Ontwerp jouw hoekkast precies zoals je wilt

Wanneer je bij de inrichting van een kamer zeer weinig ruimte tot je beschikking hebt, is een hoekkast altijd een handige optie. Door bijvoorbeeld een hoekkledingkast op maat in je slaapkamer te plaatsen, is er niet alleen plaats voor al je kleding, maar ook voor je beddengoed. Behalve als garderobekast is een hoekkast ook uitermate geschikt als badkamerkast of woonkamermeubel.

De voordelen van zelf online je hoekkast maken:

Als gegoten: maatwerk in huis

Wanneer het maatwerk betreft, is werkelijk niets te gek. Ga daarom met een open blik het ontwerpen tegemoet en bedenk precies wat jij wilt voor jouw woonruimte. Zowel de zij- als achterkanten van onze kasten kunnen aan schuine wanden worden aangepast, zodat werkelijk elke hoek en kamer van jouw huis geschikt is voor een hoekkast op maat. Zou je graag een steuntje in de rug willen hebben bij het ontwerpproces? Bekijk gerust enkele voorbeelden en concepten op onze website: je doet er gegarandeerd inspiratie op.

De stappen van het ontwerpproces

Wanneer een precies pasformaat en een samenhangende huisstijl jouw voorkeur genieten, zal een kant-en-klaar meubelstuk uit de etalage waarschijnlijk niet voldoen. Voor maatwerk tot de millimeter ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een online configurator voor jou gemaakt, waarmee het ontwerpen van je eigen droommeubel kinderspel is geworden. Je hoeft alleen de gewenste afmetingen vast te stellen – waarbij onze handleiding je wegwijs maakt – en deze gegevens in te vullen.
In de volgende stap ga je verder met de indeling van je kast. Kies hoeveel elementen je wilt en welke breedte en hoogte elk element moet hebben. Ben je van plan zware spullen op te bergen? In dat geval zijn smallere elementen, waardoor de breedte van de inlegplanken kleiner wordt, de beste keuze.
Vervolgens komt de inrichting. Als jouw hoekkast een kledingkast gaat worden denk onder meer aan kledingroedes, uittrekbare kledinglifts, laden en inlegplanken. Vervolgens bepaal je het design, waarbij je kunt kiezen uit talloze houtdecors, maar ook prachtige effen kleuren. Wanneer je wilt, sturen wij je zonder kosten onze catalogus of een tot vier decormonster op, zodat je thuis op je gemak alles kunt bekijken.

Optimale bergruimte

Zelf een hoekkast op maat maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij jouwMaatkast.nl kun je kiezen uit verschillende modellen (met of zonder schuine kant, vrijstaand of in een nis, voor de badkamer of voor droge kamers), waarna je de maten aanpast aan jouw exacte wensen. Vervolgens kies je het aantal elementen en de uitrusting, waarbij de keuze van de indeling je helemaal vrij staat. Zo ben je verzekerd van een optimale bergruimte, waarin je altijd alles kwijt kunt. Een hoekkast op maat is namelijk de meest efficiënte oplossing voor kamers waar slechts beperkte ruimte beschikbaar is.
Natuurlijk is het gemak waarmee je de kast gebruikt het belangrijkst. Een hoekkast op maat biedt ruimte voor een persoonlijke inrichting, zoals een uittrekbare broekhanger. Daarop kun je zeer eenvoudig al je broeken en rokken hangen. Of je kiest voor een kledingroede, zodat blouses en overhemden overzichtelijk kunnen worden opgehangen en kreukvrij blijven. Bekijk al je mogelijkheden in onze configurator.

Dienstverlening op elk gewenst moment

Als je vragen hebt, kun je onze klantenservice telefonisch en per e-mail bereiken. Daarnaast kun je ook altijd een afspraak maken om in één van onze showrooms te komen, net over de grens in Duitsland. Zo kun je ter plekke onze voorbeeldmeubels bekijken en ons direct al jouw vragen stellen. Tijdens het online ontwerpproces staan we ook altijd voor je klaar – zo helpen we je stap voor stap verder.

Duitse Gründlichkeit en topkwaliteit

Al onze meubelstukken worden vervaardigd in Duitsland. Daarom kunnen wij echte "Made in Germany"-kwaliteit garanderen. Duurzaamheid en vakmanschap zijn onze kernwaarden en dankzij onze moderne productielocatie bieden wij een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. De gebruikte materialen voldoen aan alle keurmerken en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom wordt elk meubel met vijf jaar garantie geleverd.

Zodra jouw bestelling voor een hoekkast op maat is geplaatst, bekijken onze experts alle details. Als alles in orde is, gaan we direct over tot productie. Dit proces duurt slechts enkele weken en voor je het weet wordt jouw kast afgeleverd. Besteed je de montage liever uit? Geen enkel probleem! Kies dan simpelweg voor onze montageservice: voor een kleine meerprijs wordt die klus je uit handen genomen.

Meer hoekkasten op maat:

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS