2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024!
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024

Afsluitbare kasten op maat

Jouw idee. Jouw afsluitbare kast.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Afsluitbare kasten van jouwMaatkast.nl

Configureer zelf jouw afsluitbare kast op maat!

Gevoelige documenten, breekbare voorwerpen of belangrijke papieren: er zijn nu eenmaal dingen die je gewoon liever niet wilt opbergen waar ze voor jan en alleman toegankelijk zijn, zoals in een open kast, commode, een dressoir of een conventionele kast met deuren of laden die door iedereen kunnen worden geopend.
Kasten en dressoirs hebben zo hun eigen voordelen in je werk- of leefomgeving. Maar als het gaat om het veilig opbergen van spullen waar niet iedereen bij mag komen, zijn afsluitbare kasten een absolute must. Ze beschermen gevoelige documenten of breekbare voorwerpen tegen ongewenste ogen en vingers. Met behulp van de meubelconfigurator van jouwMaatkast.nl kun je nu uiterst eenvoudig een afsluitbare kast online plannen – precies afgestemd op jouw ideeën en wensen!

Geef met een paar klikken vorm aan je nieuwe afsluitbare kast!

Of het nu op kantoor is of thuis: een open kast of boekenplank is geen veilige oplossing om gevoelige zaken op te bergen. Afsluitbare kasten zijn het ideale alternatief: de zaken die je erin opbergt worden veilig afgeschermd door deuren die alleen met de juiste sleutel kunnen worden geopend.
Met onze online configurator kun je een op maat gemaakte afsluitbare kast voor het kantoor, de werkkamer of elke andere werk- of woonruimte plannen. Kortom: voor iedere ruimte waar je een fraai en hoogwaardig opbergmeubel met dat extra beetje veiligheid nodig hebt. Wij begeleiden je in een paar eenvoudige stappen bij de configuratie van je kast. Na het afronden van je bestelling beginnen wij met het maken van het meubelstuk, op basis van jouw specifieke voorkeuren.
Bij de configuratie van je droomkast kun je niet alleen kiezen uit veel verschillende corpus- en deurvarianten; ook zijn de mogelijkheden qua inrichting schier onbegrensd.

Configureer een afsluitbare kast die aan al je eisen voldoet

Bij het ontwerpen van jouw op maat gemaakte kast geeft onze online configurator je de vrije hand.

Plan een afsluitbare kast die perfect past bij jouw specifieke situatie

Wil je gevoelige dossiers of belangrijke documenten op gestructureerde en overzichtelijke wijze in je nieuwe kast opbergen? Configureer dan een afsluitbare kast die voorzien is van voldoende stevige inlegplanken – perfect voor papierwerk. Als je daarentegen een afsluitbare kast nodig hebt voor grote voorwerpen, zoals elektrische apparaten of groot gereedschap, dan stem je de binnenkant van de kast hier gewoon op af, met grote kastvakken.

Als je er zeker van wilt zijn dat je kinderen niet bij bepaalde medicijnen of schoonmaakmiddelen kunnen komen, plan dan een passende badkamer-, keuken- of gangkast die perfect past bij jouw inrichtingsstijl.

Ontwerp jouw nieuwe afsluitbare kast in een handomdraai

Het samenstellen van je nieuwe afsluitbare kast is kinderspel. Met onze online configurator wordt je stap voor stap door het proces begeleid.

Behalve de veiligheid moet je droomkast ook aansluiten bij jouw gevoel voor smaak. Daarom kun je bij ons het decor zelf kiezen uit een ruim aanbod.
Heb je hulp nodig bij het configureren van je afsluitbare kast? Wij helpen je graag met het plannen en verfijnen van je ontwerp, en beantwoorden al je vragen met plezier. Je kunt onze klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken. Als je een persoonlijke indruk wilt krijgen van de vele verschillende designvarianten en de kwaliteit van onze kasten en andere op maat gemaakte meubels, kun je ook een van onze showrooms in Duitsland bezoeken. Onze vriendelijke klantenadviseurs staan klaar om je te helpen en te adviseren.

De voordelen van een afsluitbare kast bij jouwMaatkast.nl

Overtuig jezelf van ons aanbod en plan nu in een paar klikken een afsluitbare kast en andere op maat gemaakte meubels!

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS