2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Spiegelkasten op maat

Jouw idee. Jouw spiegelkast.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Spiegelkasten voor de badkamer van jouwMaatkast.nl

Ontwerp je nieuwe spiegelkast voor de badkamer op maat

Een spiegelkast in de badkamer is uitermate praktisch: hierin bewaar je niet alleen cosmetica, maar ook medicijnen en andere gebruiksvoorwerpen, zoals je tandenborstel, föhn of scheerapparaat. De gespiegelde deuren zijn niet alleen handig om je 's morgens of 's avonds op te frissen, maar zorgen er ook voor dat kleine badkamers in één klap groter en ruimer ogen.

Stel je voor dat je je nieuwe badkamerspiegelkast zo zou kunnen aanpassen dat deze perfect in je badkamer past, zowel qua grootte als design. Dit hoeft geen droom te blijven, integendeel: dit is eenvoudig met onze onlineconfigurator voor op maat gemaakte meubels! Met een paar klikken stel je een spiegelkast voor de badkamer samen op jouwMaatkast.nl – tot de millimeter nauwkeurig, en wel zo dat je nieuwe kast aansluit bij jouw voorkeuren en ideeën. Woon je op de bovenste verdieping en heeft je badkamer een schuin plafond? Of moet de kast in een nis in de badkamer komen te staan? Dat is allemaal geen probleem! We helpen je stap voor stap met het configureren van je spiegelkast, zodat je je nieuwe badkamermeubel precies aan jouw voorkeuren en eisen kunt aanpassen.

Zo makkelijk is het configureren van een nieuwe spiegelkast op jouwMaatkast.nl

De ideale badkamerspiegelkast combineert functionaliteit met een aantrekkelijk design: hij is handig voor als je je wilt scheren of je make-up wilt doen, maar ook een heus opbergwonder en in het beste geval een echte blikvanger. Als je op zoek bent naar een nieuwe spiegelkast voor de badkamer, dan zijn wij het juiste adres. Met onze kosteloze en gebruiksvriendelijke meubelconfigurator stel je in slechts een paar stappen een nieuwe spiegelkast voor jouw badkamer samen.

Bij jouwMaatkast.nl zijn we gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige op maat gemaakte meubels voor alle woonruimtes. We bieden je kwalitatief hoogstaand vakmanschap, zodat onze meubels tot de millimeter nauwkeurig zijn afgestemd op jouw situatie en woonruimte. Als jouw badkamer bijvoorbeeld een schuin plafond heeft, kun je met behulp van onze configurator de badkamerspiegelkast aanpassen, zodat deze precies past. Net zo makkelijk is het om een kast te ontwerpen die in een nauwe badkamer met een onhandige vorm de beschikbare ruimte optimaal benut.

Niet alleen wordt jouw badkamerspiegelkast op maat gemaakt, maar dankzij de grote keuze aan verschillende deuren, corpussen en decors kan deze ook worden aangepast aan jouw designvoorkeuren en inrichtingsstijl. Ontdek hoe eenvoudig het is om op jouwMaatkast.nl op maat gemaakte meubels te configureren en begin nu met het plannen van je nieuwe spiegelkast voor de badkamer!

In een paar stappen een spiegelkast op maat laten maken

De precisie van ons maatwerk is één van onze sterke punten, evenals duurzaamheid en een aantrekkelijk ontwerp. Daarom bieden we je niet alleen de mogelijkheid om je nieuwe badkamermeubilair in de door jou gewenste afmetingen te laten maken, maar ook om het design en de inrichting perfect aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Begin meteen met het online samenstellen van een op maat gemaakte spiegelkast voor de badkamer en ontwerp in slechts een paar klikken het meubilair van je dromen:

Als je klaar bent, is het goed om alle opties die je hebt geselecteerd voor je nieuwe badkamerspiegelkast nog even te controleren. Je kunt de kast tijdens en na de configuratie in 3D bekijken om een beter beeld te krijgen van het eindresultaat. Zodra je bestelling bij ons is binnengekomen, hebben wij alleen enkele weken nodig om jouw op maat gemaakte meubels te vervaardigen en op te sturen. Als je wilt, kunnen wij de meubels op een door jou gekozen datum leveren, of zelfs de spiegelkast ter plaatse komen monteren. Selecteer daarvoor de gewenste service- en bestelopties in de laatste stap.

Onze voordelen bij het configureren van een spiegelkast voor de badkamer

Wij bieden onze klanten kwaliteitsproducten die er niet alleen goed uitzien, maar ook duurzaam en robuust zijn. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en besteden we de grootste zorg aan de productie van onze op maat gemaakte meubels. Daarnaast profiteer je van een hele reeks aan voordelen als je kiest voor een nieuwe spiegelkast voor de badkamer van jouwMaatkast.nl:

Laat je overtuigen en configureer nu je nieuwe badkamerspiegelkast en andere op maat gemaakte meubels voor alle woonruimtes – passend bij jouw budget, jouw woonsituatie en jouw persoonlijke stijl!

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS