2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Bad Opzetkasten op maat

Jouw idee. Jouw bad opzetkast.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten:

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Ontwerp zelf je kast op maat met onze configurator

 

Op maat gemaakte kasten hebben een streepje voor op standaardmodellen: ze zijn precies afgestemd op jouw wensen. Een kast op maat is bovendien tot de millimeter nauwkeurig aan te passen aan de omstandigheden van je woning. Bovendien zijn de indeling en het design exact zoals jij het wilt. Met de configurator van jouwMaatkast.nl kun je nu heel eenvoudig zelf je nieuwe kast vormgeven, waarbij je stap voor stap door het planningsproces wordt geleid.

Een kast die aan al je wensen voldoet

Jij bepaalt wat voor soort kast op maat je wilt ontwerpen. Bij ons heb je een ruime keuze aan verschillende modellen. Wij geven je advies en laten je weten welke kast bij welke inrichting past.

Vrijstaande kast

Een vrijstaande kast is een klassieker. Hij kan gebruikt worden als kledingkast, linnenkast of garderobemeubel: veelzijdigheid is hét kenmerk van deze kast.

Kast met zwevende deuren – type Max

Een kast met zwevende deuren is uitermate geschikt voor een kleine ruimte of een smalle gang. Dit komt doordat de zwevende deuren voor de kast langs schuiven en niet in de ruimte openen, zoals bij een klassieke kast met draaideuren. Dit bespaart ruimte en zorgt ervoor dat je deze kast op maat zelfs in de krapste ruimtes kwijt kunt en probleemloos kunt openen. De zwevende deuren zijn met en zonder een smalle of brede designstreep verkrijgbaar.

Hoekkast

Een op maat gemaakte kast is de perfecte oplossing voor een hoek waarin een standaardmodel niet past. Zo'n hoekkast kan zelfs aangepast worden aan een schuin dak, ongeacht of het aan de linker-, rechter- of achterkant is. Zo kun je zelfs de onhandigste hoekjes in opbergruimte omtoveren.

Niskast

Ook een nis hoeft geen verloren ruimte te zijn dankzij onze tot de millimeter nauwkeurig ontworpen kasten op maat. Houd er bij het ontwerpen rekening mee dat wanden en plafonds niet altijd exact recht zijn. Met een paar centimeter speling aan de zijkanten en de bovenkant heb je genoeg speelruimte. Zo weet je zeker dat de niskast past.

Een kast voor onder een schuin dak of een trap

In onze configurator heb je de mogelijkheid een kast voor onder een schuin dak of onder een trap te plannen. Je kunt een kast op maat ontwerpen die afgeschuind is, maar ook een trapkast.

Inloopkast

Met een kast op maat van jouwMaatkast.nl kun je ook eindelijk je gedroomde inloopkast verwezenlijken. Als je geen afzonderlijke ruimte hebt voor deze kast, kun je een gedeelte van je slaapkamer afgrenzen, waardoor je een afzonderlijke ruimte creëert.

Dossierkast

Een dossierkast is onmisbaar voor je kantoor aan huis of je werkkamer. Hierin kun je al je belangrijke documenten en administratie bewaren en het overzicht behouden. Houd rekening met het volgende bij het ontwerpen van je dossierkast: ordners hebben normaal gesproken een hoogte van 32 centimeter, een breedte van 8 centimeter en een diepte van 28 centimeter.

Onze Basic-modellen: de Mini en de Maxi

Onze Basic-kasten zijn uitgerust met schuifdeuren. De aluminium rails zorgen voor een langdurig en geluidloos gebruik van de deuren. Je kunt kiezen uit een Mini- en een Maxi-variant met twee, vier, zes of acht deuren. Achter elke dubbele deur bevindt zich een verticaal paneel. Daardoor is het ook mogelijk om inlegplanken of laden in deze kasten op maat te plaatsen.

Ga aan de slag met onze configurator

Met onze online configurator ontwerp je in een paar stappen een kast op maat. Kies de gewenste hoogte, breedte en diepte en bewonder je nieuwe droomkast in 3D. Bepaal of je een kast met of zonder voetstuk wilt. Vooral bij een oneven bodem is een voetstuk aan te raden, omdat de kast hierdoor steviger en dus veiliger staat. De volgende stap is de inrichting voor binnenin de kast. Je kunt onder meer kiezen uit inlegplanken en laden in verschillende uitvoeringen, kledingroedes, verlichting en broekenrekken.

Kies de deuren en handgrepen

Ga verder met het kiezen van de deuren. Voorzie je kast op maat bijvoorbeeld van draai- of spiegeldeuren. Je kunt kiezen naar welke kant ze openen en dubbele deuren zijn ook mogelijk. Ten slotte kies je het design van de deuren en de zijkanten. Er zijn ontelbaar veel houtpatronen en kleuren beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de deurgrepen. Zo geef je een persoonlijke draai aan je kast op maat.

Controleer je bestelling

Als je moeite hebt om te beslissen over de kleur van je kast op maat, kun je een maximaal vier decormonsters laten opsturen. Zo krijg je een goede indruk of de kleuren van je keuze daadwerkelijk goed bij de rest van je interieur passen.

De allerlaatste stap is het controleren van je bestelling. Daarbij kun je de buiten- en binnenkant en een plattegrond van je kast in 3D bekijken. Jouw kast op maat is een kwaliteitsproduct dat volledig in Duitsland wordt geproduceerd. Kies ook voor Duitse degelijkheid en ga nu aan de slag met ontwerpen!

 

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS