2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
LENTE-SALE: Nu tot 25 % korting alleen tot 15-04-2024!

Alleen tot:

LENTE-SALE: Nu tot 25 % korting alleen tot 15-04-2024

Kledingkasten op maat

Jouw idee. Jouw kledingkast.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Kledingkasten op maat die niets te wensen overlaten

Ben je op zoek naar een functionele kledingkast die er ook nog mooi uitziet? Dan is een kledingkast op maat de beste oplossing. Configureer je eigen kast en berg je kleding op zoals jij dat wilt. Voor de inrichting heb je de keuze uit diverse opties, zoals schuifladen, kledingroedes en legplanken. Ook de grootte en de vormgeving kun je helemaal zelf bepalen. Ontdek nu de vele mogelijkheden en creëer je eigen maatkast!

Meubels online configureren: zo eenvoudig ontwerp je je favoriete kledingkast

Wil je je ruimte tot aan het plafond in bergruimte veranderen? Of ben je op zoek naar een kledingkast die onder een schuin dak of in een nis past? Met jouwMaatkast.nl kun je zelfs handige kasten configureren voor verloren of onregelmatige ruimtes. Eindelijk al je truien, T-shirts, broeken, jurken, rokken, sjaaltjes en andere kledingstukken binnen handbereik en tegelijkertijd je ruimte optimaal benutten. Kies eerst een basismodel en pas dit met de onlineconfigurator stap voor stap aan jouw wensen aan. Je kunt kiezen uit de volgende modellen:

Rechte kledingkasten kunnen als vrijstaande kast worden geconfigureerd. Afhankelijk van de configuratie zijn ze ook geschikt voor nissen. Voor de inrichting van de kast kun je kiezen uit talloze opties, zoals kledingroedes, schuifladen, kledingliften, legplanken en nog veel meer. Met onze onlineconfigurator kun je ook uitstekend kasten met ongebruikelijke afmetingen configureren.

Ben je op zoek naar een kledingkast voor de zolderverdieping? Bij ons kun je kasten configureren met schuine zij- en/of achterwanden. Kasten op maat vormen de perfecte oplossing voor ruimtes onder schuine daken.

Zweefdeuren zien er niet alleen mooi uit, maar laten ook meer ruimte vrij dan klassieke draaideuren. Geef je ruimte een bijzonder tintje met een zelf geconfigureerde zweefdeurkast.

Inloopkasten op maat bestaan normaal gesproken uit meerdere kasten en schappenkasten die aan elkaar worden geschroefd voor een sluitend geheel. Voordat je met de configuratie van een inloopkast begint, adviseren we je om eerst goed na te denken over wat je hier straks allemaal in wilt opbergen. Met de onlineconfigurator kun je stap voor stap je favoriete kast samenstellen, maar je kunt de configuratie ook laten uitvoeren door een deskundige medewerker van jouwMaatkast.nl.

Eerst kies je een basismodel. Daarna voer je in de eerste stap van de onlineconfigurator de gewenste afmetingen in. Vervolgens kies je de inrichting en als laatste bepaal je het design. Je hebt hierbij de keuze uit een ruim assortiment aan houtdecors, eenkleurige decors en hoogglansdecors voor jouw persoonlijke look. Voor vragen over het configuratieproces of over meubels in het algemeen, kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen of in één van onze showrooms langskomen.

Kledingkasten op maat "Made in Germany" tegen extreem voordelige prijzen

Je bestelling wordt na ontvangst door een deskundige van jouwMaatkast.nl gecontroleerd. Pas wanneer we helemaal zeker zijn dat de door jou geconfigureerde kast aan de stabiliteitseisen voldoet, beginnen we met de productie. Wij beschikken over een eigen productieafdeling in Duitsland en maken gebruik van ultramoderne machines. Hierdoor kunnen we maatwerk tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding leveren. We hechten veel waarde aan kwaliteit en daarom gebruiken we alleen de beste materialen voor beslag, geleiders en andere accessoires. Ook worden alle randen keurig afgewerkt. Je ontvangt dus een perfecte kast en daarnaast profiteer je ook nog eens van 5 jaar garantie.

Enkele weken na je bestelling wordt de kledingkast tot aan de trottoirrand geleverd. In de levering is een montagehandleiding inbegrepen, waarmee je de kast heel eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. Je kunt deze klus echter ook door een monteur van jouwMaatkast.nl laten uitvoeren. Begin nu met de configuratie en ontwerp je favoriete kledingkast op maat!

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS