2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Sideboards op maat

Jouw idee. Jouw sideboard.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Een sideboard op maat – bij jouwMaatkast.nl ontwerp je hem zelf

Een moderne inrichting met betaalbare meubels die volledig aan jouw eisen voldoen, en waarvan jij ook nog eens het design bepaalt. Is dat mogelijk? Ja, bij ons ontwerp je zelf je meubels. Kies bijvoorbeeld voor een sideboard op maat waar je in de woonkamer alle administratie en je hifi-installatie in kwijt kunt. Of ontwerp zelf een sideboard voor de slaapkamer en kies – afhankelijk van de beschikbare ruimte – voor een uitvoering met één, twee, drie of zelfs vier deuren! Bij jouwMaatkast.nl bepaal jij namelijk zowel de hoogte, breedte als de inrichting van je sideboard. Hier lees je meer over de mogelijkheden die onze configurator biedt bij het ontwerpen.

Verder laten we je weten wat het verschil is tussen een commode, dressoir en sideboard, en hoe een sideboard zich onderscheidt van een lowboard en een highboard.

Van lowboard tot dressoir

Er bestaat nog wel eens onduidelijkheid over hoe onderscheid wordt gemaakt tussen dressoirs, commodes en sideboards. En dat is nog niet alles: behalve sideboards heb je ook lowboards en highboards. Wij lichten de verschillen hier kort toe.

Sideboard, commode en dressoir

Als we het over een commode hebben, dan is dit altijd een meubelstuk met een hoogte tussen de 90 en de 105 cm met uitsluitend laden, wat ook meteen het belangrijkste verschil met een sideboard en dressoir is. Die hebben namelijk een combinatie van laden of deuren of alleen deuren. Het verschil tussen een dressoir en een sideboard is verwaarloosbaar. De begrippen worden meestal door elkaar gebruikt. Als er dan toch iets genoemd moet worden: een dressoir kan ook een vrij ouderwets en log meubel zijn, terwijl een sideboard altijd strak en modern is.

Sideboard, lowboard en highboard

Ook bestaat er een onderscheid tussen sideboards, lowboards en highboards. Behalve qua toepassing – een lowboard wordt veel gebruikt als tv-meubel – onderscheiden deze drie meubelstukken zich vooral qua hoogte. Daarbij zou gezegd kunnen worden dat het lowboard een lage en het highboard een hoge variant van het sideboard is.

Een overzicht van de hoogtes van de verschillende varianten, van laag naar hoog:

Uit onze collectie, de "Laura"

In onze collectie vind je het sideboard "Laura". Dit sideboard kun je op maat configureren met minimaal één en maximaal vier deuren. De breedte loopt hierbij uiteen van minimaal 35 cm tot maximaal 244 cm. Dit maakt onze sideboards op maat zowel geschikt voor een kleine zolderkamer als een zeer grote huiskamer. Zo zie je dat je bij ons altijd een sideboard vindt dat in jouw woning past. Vind je een sideboard net iets te hoog en zoek je iets voor je tv? Neem eens een kijkje bij de "Sara". Van dit model lowboard hebben we meerdere uitvoeringen in de aanbieding, die perfect onder je televisie passen.

Combineer er lustig op los

Als je je eigen sideboard op maat met onze configurator hebt ontworpen, moet je nog een passend decor kiezen. Wij helpen je een handje op weg: houd je van strak en modern? Kies dan voor een sideboard op maat met een zwart corpus en deuren in de grijstint Fango. Vind je het vooral belangrijk dat het knus en gezellig is? In dat geval raden we aan om je sideboard van een houtdecor te voorzien. Wil je een beetje van beide? Geen probleem! Wat dacht je van witte of zwarte deuren en een corpus met een houtdecor van Sonoma Eiken?

Grepen of push-to-open?

Nu het meubelstuk volledig vorm heeft gekregen, is het van belang om je sideboard op maat van een persoonlijk tintje te voorzien. Dit doe je met een paar frivole, opvallende grepen, waarmee je net dat beetje extra toevoegt aan je op maat gemaakte sideboard. Houd je juist van strak? In dat geval laat je de deurgrepen volledig weg en kies je voor deurtjes met push-to-open. Daardoor is een klein duwtje al voldoende om de deuren te openen – en zijn handgrepen volledig overbodig.

Eenvoudig online ontwerpen en bestellen

Als jij volledig tevreden bent met je ontwerp, gaat onze productieafdeling aan de slag met het op maat maken van jouw sideboard. Maar niet voordat alle afmetingen en de constructie nog eens grondig wordt gecontroleerd. Na een spoedig productieproces wordt je sideboard al snel bezorgd. Je kunt ervoor kiezen om hem zelf in elkaar te zetten – daarvoor bieden we duidelijke instructies aan – of je kunt er tegen een schappelijke prijs een montageservice bij boeken. Wat je ook kiest, je zult veel plezier beleven aan je nieuwe sideboard op maat!

 

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS