2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Tv-kasten op maat

Jouw idee. Jouw tv-kast.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

TV kast op maat voor elke televisie

De televisie neemt in ons huis een prominente plaats in. Een reden te meer om deze met een prachtige tv kast goed tot zijn recht te laten komen. Vergeet de standaard tv kasten. Ontwerp een tv kast op maat die bij jou en jouw interieur past. Onze televisie kasten zijn geschikt voor welke tv dan ook en je kunt er natuurlijk nog veel meer in kwijt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een recorder of je dvd´s? Kijk daarom snel op onze site en overtuig je van de ontelbare mogelijkheden van een televisie kast van jouwMaatkast.nl.

Ook een hoekkledingkast voor in de slaapkamer kunnen wij voor je maken - kijk hier voor meer informatie.

Een individuele TV kast nu online ontwerpen naar jouw wensen

Zelf je eigen tv kast ontwerpen is niet alleen eenvoudig, maar ook leuk. Met onze online configurator creëer je de televisie kast in slechts een paar stappen helemaal in jouw stijl. Een grote kast waar de tv helemaal in past en met veel ruimte voor accessoires. Of toch liever met deurtjes, waardoor de tv kast misschien meer rust in de ruimte brengt? Voor een extra moderne uitstraling kunnen onze tv kasten bovendien voorzien worden van de push-to-open-techniek. Er zijn dan geen grepen nodig, een zacht duwtje tegen de deur van de tv kast en hij gaat open. Met ons assortiment kun je eindeloos combineren en de meest uiteenlopende kasten voor een tv samenstellen. Je kunt eigenlijk nog maar een ding doen; nu beginnen met ontwerpen! Bestel online jouw individuele televisie kast op maat!

Jouw TV kast van jouwMaatkast.nl – kwaliteit "Made in Germany"

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom zijn ook onze televisie kasten van topkwaliteit. Ze worden, net als de rest van ons assortiment, in Duitsland gemaakt. Een vakbekwaam team maakt van hoogwaardige materialen een tv kast die ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud is. De levering van jouw tv kast wordt door ons of onze zorgvuldig geselecteerde partners verzorgd. Mede door een innovatief productieproces zijn onze tv kasten ook nog eens zeer betaalbaar. Zo kun jij jarenlang genieten van jouw tv kast op maat. Kijk voor meer informatie over onze tv kasten en het overige assortiment op onze site en bestel jouw tv kast op maat nu online!

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS