2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Alle badkamermeubels op maat

Jouw idee. Jouw kast.

Jouw idee. Jouw kast. Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Badkamermeubels op maat – zorg voor een oase van rust

Een badkamer is een plek van zuiverheid. Steeds vaker wordt extra aandacht aan dit vertrek besteed en wordt de badkamer omgetoverd tot een oase van rust. Als je op zoek bent naar elegante en innovatieve ideeën voor je badkamer, dan zijn er genoeg apps en websites voor inspiratie. Je zult al snel merken dat een standaardinrichting zelden de perfecte oplossing voor jouw badkamer is.

Badkamers zijn niet altijd even handig ingedeeld. Daardoor ontbreekt het nog wel eens aan ruimte. Dit kan komen door schuine wanden, nissen of doordat de badkamer simpelweg erg klein is. Als je het maximale uit deze omstandigheden wilt halen, kies je voor badkamermeubels op maat. Bij jouwMaatkast.nl kun je bijvoorbeeld snel en eenvoudig zelf een badkamerkast ontwerpen. Configureer online je badkamermeubel op maat en verander je badkamer in een handomdraai in je eigen wellnessruimte.

Voor welke ruimtes zijn badkamermeubels op maat geschikt?

Voordat je begint met het ontwerpen van je badkamermeubel op maat is het zinvol dat je je afvraagt voor welke ruimte je dit precies doet. Gaat het om een badkamer voor de gehele familie, voor bij de master bedroom, voor de kinderen of voor gasten? Voor de eenheid raden we aan alle badkamers in huis van dezelfde stijl te voorzien. Met onze configurator kunnen badkamermeubels op maat worden ontworpen, die zowel uniek als perfect op elkaar zijn afgestemd. Toch is het zinvol de ruimte(s) waarvoor je een nieuw badkamermeubel op maat nodig hebt aan een grondige inspectie te onderwerpen voor je aan de slag gaat met onze configurator.

Hieronder gaan we dieper in op de verschillende badkamers en behandelen we waar je op moet letten.

Badkamer voor de hele familie

In een badkamer voor het hele gezin heb je over het algemeen veel ruimte nodig. De ruimte wordt gebruikt door de ouders en kinderen en alle producten van iedereen moeten er worden ondergebracht. Om lange wachttijden te voorkomen, en de ruimte tegelijkertijd door meerdere familieleden te kunnen laten gebruiken, moet een praktische indeling worden gemaakt. Kies – indien mogelijk – voor een dubbele wasbak of twee wasbakken die door een lange wastafelonderkast met elkaar worden verbonden. Daarin plaats je primaire benodigdheden die je altijd bij hand wilt hebben, zoals een voorraad toiletpapier en handdoeken.

Badkamer en suite

Een badkamer en suite bij de master bedroom wordt normaal gesproken maar door twee mensen gebruikt, waardoor je een intieme sfeer kunt creëren. Zorg er ten eerste voor dat alles netjes is opgeruimd. In plaats van rondslingerende tandpastabekers, shampoo, doucheschuim en andere toiletartikelen zet je planten en een paar kaarsen neer. Om dit mogelijk te maken, heb je voldoende opbergruimte nodig. Daar zorgen onze uitgekiende badkamermeubels op maat voor. Zo kun je bij ons een badkamermeubel ontwerpen dat onder een schuin dak of in een krap hoekje past. Denk bijvoorbeeld aan een kast met een schuine kant, maar ook aan dressoirs of commodes. Die bieden zowel opslagruimte als plek bovenop voor decoratieve elementen, die bijdragen aan de ambiance van de badkamer.

Badkamer voor de kinderen

In een badkamer voor de kinderen is het belangrijk dat de badkamermeubels voor orde zorgen. Zie vanwege de veiligheid af van wandrekken en kasten die tot aan het plafond reiken. Met onze configurator kun je de badkamerkast zo vormgeven dat die een geschikte hoogte heeft voor kinderen. Dit biedt het voordeel dat de kinderen zelf bij de vakken kunnen – en niet op een krukje hoeven te staan – waardoor je ongelukken voorkomt.

Een badkamer voor het gastenverblijf

Een badkamer voor gasten is meestal bescheiden qua afmetingen. Hier moet elk hoekje worden benut, waardoor op maat gemaakte badkamermeubels hier uitkomst bieden. Verder heeft deze badkamer niet veel nodig, want de gasten maken er over het algemeen tijdelijk gebruik van. Wij raden aan een spiegelkast boven de wastafel te plaatsen. Door de spiegels lijkt de ruimte groter en aangenamer. Bovendien kun je er de noodzakelijke toiletartikelen in opbergen.

Tips en trends voor badkamermeubels

Functionele en moderne badkamermeubels hebben zowel opslagruimte als een aansprekende vormgeving. Badkamermeubels met houtlook geven je badkamer een knus en gemoedelijk sfeertje. Bovendien is het materiaal uitstekend te combineren met verschillende soorten tegels en met eveneens houten wanden. Vooral badkamermeubels op maat die een houtdecor met grijze elementen combineren zijn erg modieus.

Witte badkamermeubels zijn geheel terecht klassiekers. Ze zorgen voor een subtiele basis en geven genoeg speelruimte om met kleur kleine accenten aan te brengen. Die kun je elk jaargetijde of bij nieuwe trends aanpassen en verlenen de nodige flexibiliteit.

Ontwerp nu zelf je badkamermeubel op maat en richt je badkamer in met behulp van de meubelplanner van jouwMaatkast.nl. Daarmee ontwerp je in slechts een paar minuten je eigen badkamermeubels op maat. Als je daarbij vragen hebt, staan we je graag te hulp. Je kunt per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen, maar ook je beeldscherm met ons delen. Op onze contactpagina staat precies hoe je onze klantenservice bereikt, zodat we samen jouw dromen waar kunnen maken.

 

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS