2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Inbouwkasten op maat

Jouw idee. Jouw inbouwkast.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Inbouwkasten op maat – zo eenvoudig is het!

Het grote voordeel van een inbouwkast op maat ligt voor de hand: hij past perfect! Bovendien is het de oplossing voor lelijke hoekjes en nissen. Zelfs onder een schuin dak is een inbouwkast een grote aanwinst voor de opbergruimte in je huis. Dankzij deze punten heeft een inbouwkast heel wat meer te bieden dan een standaardkast van de meubelboulevard.
Desondanks is er soms nog scepsis: is een inbouwkast op maat werkelijk de moeite waard of is er een andere oplossing? Wij nemen deze twijfels volledig weg, want dankzij jouwMaatkast.nl kun je:

Inbouwkast snel en eenvoudig zelf ontwerpen

Vrijwel niets is zo persoonlijk als je eigen huis. Dat betekent dat standaardmeubels niet altijd passen en tot compromissen leiden die je misschien niet wilt aangaan. Dit kun je voorkomen door je inbouwkast op maat zelf te ontwerpen. Met de planner van jouwMaatkast.nl word je in een paar stappen meubeldesigner. Geheel intuïtief en eenvoudig kun je hier je inbouwkast ontwerpen en hem zo vormgeven dat hij het best in jouw woning past.

Nadat je de afmetingen hebt ingevoerd, kun je de indeling bepalen en de functies uitkiezen. Daarna kun je je bezighouden met het design. Onze intelligente configurator leidt je met behulpzame tips en trucs door het ontwerpproces en houdt altijd de veiligheid en de constructie van je toekomstige meubelstuk in het oog. Qua design worden je veel mogelijkheden geboden: je kunt kiezen uit houtdecors of een monochroom design, van mat tot hoogglans. Laat je fantasie de vrije loop en klik door een wereld aan mogelijkheden, terwijl je je eigen inbouwkast voor de woonkamer, slaapkamer of badkamer ontwerpt.
Tijdens dit proces staan we je graag met raad en daad terzijde. Neem gerust contact op met onze interieurdesigners. Zij verheugen zich erop om samen met jou de inbouwkast te ontwerpen. Ook sturen we graag tot vier decormonsters gratis naar je op. Zo kun je in alle rust je favoriete design uitkiezen.

Jij bepaalt de prijs van je op maat gemaakte inbouwkast

Zelf de prijs bepalen van je kast? Bij ons is het mogelijk! Onze inbouwkast configurator geeft constant de actuele prijs aan van je ontwerp. Met elke klik en iedere keuze kan de prijs veranderen. Dit wordt volledig transparant weergegeven. Bepaal zelf welke functies je nodig hebt en waar je je je budget voor wilt gebruiken. Je behoudt de grootst mogelijke vrijheid om te beslissen wat je ontwerpen en uitgeven wilt. Zo kan een hoogwaardige inbouwkast op maat relatief voordelig uitpakken!

Snelle bezorging van je inbouwkast op maat

Of je nu meerdere inbouwkasten op maat of een eenvoudige inbouwkast voor de slaapkamer ontwerpt: nadat je het proces hebt afgesloten, controleren wij altijd of alles klopt. Dat betekent dat wij onder meer de constructie van de kast controleren. Als wij vragen of voorstellen tot verbetering hebben, nemen wij meteen contact met je op.
Zodra het ontwerp door ons is goedgekeurd, gaan we ermee aan de slag in onze eigen productiehal te Rheinbach, vlakbij Bonn. Slechts enkele weken later wordt je kast – per tweepersoons levering – bezorgd. Je kunt het meubelstuk zelf eenvoudig in elkaar zetten. Als je dit niet ziet zitten, kun je ook een montageservice erbij boeken. De bezorgdienst neemt vooraf contact met je op om een afspraak te maken op een geschikt tijdstip.
De snelle levertijd is onderdeel van onze efficiënte workflow, die we al jaren perfectioneren. Het is onze hoogste prioriteit om jouw wensen te vervullen en je een inbouwkast van de beste kwaliteit te leveren. Overtuig jezelf en begin vandaag nog met het ontwerpen van je inbouwkast op maat.

Een inbouwkast van hoogwaardige kwaliteit

Alle meubelstukken die door jouwMaatkast.nl worden gemaakt zijn uniek. Bovendien produceren we ze met de grootste nauwkeurigheid. In onze productiehal combineren we klassiek handwerk met moderne technologie, die gebaseerd is op de principes van de smart industry. Bij ons werken gepassioneerde houtbewerkers en meubelmakers nauw samen met industrieel vormgevers. Op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter vind je de modernste productiemethode voor op maat gemaakte meubels in Europa. Voordat je inbouwkast wordt ingepakt en verstuurd, ondergaat je meubelstuk een uitvoerige kwaliteitscontrole. Pas als de inbouwkast perfect is, gaat hij bij ons de deur uit.
Hoe zou jij je inbouwkast ontwerpen? Laat het ons zien en begin vandaag nog met de vormgeving. Wij kijken uit naar het resultaat!

Meer inbouwkasten op maat:

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS