Inbouwkast op maat zelf ontwerpen | jouwMaatkast.nl

Gratis 2-manslevering

Totaalservice bij jou thuis

icon 1

100% Meubels op maat - gratis levering

icon 2

Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd

Jouw idee. Jouw inbouwkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Inbouwkast op maat in de entree
Jouw idee. Jouw inbouwkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Inbouw-Kledingkast op maat in wit hoogglans met spiegeldeuren
Jouw idee. Jouw inbouwkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Inbouwkast op maat met deuren en laden
Jouw idee. Jouw inbouwkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Inbouwkasten voor in de slaapkamer configureren en online kopen
Voorbeelden van geconfigureerde inbouwkasten

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Kledingkast met kledinglift
Kast met 2 dubbele deuren, inlegplanken en laden
Kast met 3 dubbele deuren en laden
Hoekschappenkast op maat
Hoekkast met dubbele deuren, laden en spiegeldeuren
Kast met 5 dubbele deuren en spiegel
Helemaal jouw inbouwkast
Volgens jouw wensen en behoeften. Ontwerp een inbouwkast die aan jouw ideeën en eisen voldoet - tot op de millimeter nauwkeurig en met de passende inrichting.
Configureer jouw inbouwkast millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

De inbouwkast in de nis sluit naadloos aan op het totaalbeeld van de entree. Of je meer open of gesloten vakken nodig hebt, is geheel aan jou.

Opbergruimte, design en functionaliteit - deze aspecten kunnen alleen optimaal worden gecombineerd door op maat gemaakte inbouwkasten.

Als je een nis in je slaapkamer hebt, is een op maat gemaakte inbouwkledingkast een slimme oplossing om de ruimte optimaal te gebruiken.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat
 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag
Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet
 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen
Uitstekend advies &
goede service
 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest en Düsseldorf
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen
100%-tevreden-klant-garantie
 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6
Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Je eigen inbouwkast op maat van jouwMaatkast.nl

Inbouwkasten op maat – zo eenvoudig is het!

Het grote voordeel van een inbouwkast op maat ligt voor de hand: hij past perfect! Bovendien is het de oplossing voor lelijke hoekjes en nissen. Zelfs onder een schuin dak is een inbouwkast een grote aanwinst voor de opbergruimte in je huis. Dankzij deze punten heeft een inbouwkast heel wat meer te bieden dan een standaardkast van de meubelboulevard.
Desondanks is er soms nog scepsis: is een inbouwkast op maat werkelijk de moeite waard of is er een andere oplossing? Wij nemen deze twijfels volledig weg, want dankzij jouwMaatkast.nl kun je:

 • Jouw inbouwkast snel en eenvoudig zelf ontwerpen
 • Altijd de prijs in de gaten houden tijdens het ontwerpproces
 • De kast al snel thuis verwachten
 • Rekenen op hoogwaardige kwaliteit

Inbouwkast snel en eenvoudig zelf ontwerpen

Vrijwel niets is zo persoonlijk als je eigen huis. Dat betekent dat standaardmeubels niet altijd passen en tot compromissen leiden die je misschien niet wilt aangaan. Dit kun je voorkomen door je inbouwkast op maat zelf te ontwerpen. Met de planner van jouwMaatkast.nl word je in een paar stappen meubeldesigner. Geheel intuïtief en eenvoudig kun je hier je inbouwkast ontwerpen en hem zo vormgeven dat hij het best in jouw woning past.

Nadat je de afmetingen hebt ingevoerd, kun je de indeling bepalen en de functies uitkiezen. Daarna kun je je bezighouden met het design. Onze intelligente configurator leidt je met behulpzame tips en trucs door het ontwerpproces en houdt altijd de veiligheid en de constructie van je toekomstige meubelstuk in het oog. Qua design worden je veel mogelijkheden geboden: je kunt kiezen uit houtdecors of een monochroom design, van mat tot hoogglans. Laat je fantasie de vrije loop en klik door een wereld aan mogelijkheden, terwijl je je eigen inbouwkast voor de woonkamer, slaapkamer of badkamer ontwerpt.
Tijdens dit proces staan we je graag met raad en daad terzijde. Neem gerust contact op met onze interieurdesigners. Zij verheugen zich erop om samen met jou de inbouwkast te ontwerpen. Ook sturen we graag tot vier decormonsters gratis naar je op. Zo kun je in alle rust je favoriete design uitkiezen.

Jij bepaalt de prijs van je op maat gemaakte inbouwkast

Zelf de prijs bepalen van je kast? Bij ons is het mogelijk! Onze configurator geeft constant de actuele prijs aan van je ontwerp. Met elke klik en iedere keuze kan de prijs veranderen. Dit wordt volledig transparant weergegeven. Bepaal zelf welke functies je nodig hebt en waar je je je budget voor wilt gebruiken. Je behoudt de grootst mogelijke vrijheid om te beslissen wat je ontwerpen en uitgeven wilt. Zo kan een hoogwaardige inbouwkast op maat relatief voordelig uitpakken!

Snelle bezorging van je inbouwkast op maat

Of je nu meerdere inbouwkasten op maat of een eenvoudige inbouwkast voor de slaapkamer ontwerpt: nadat je het proces hebt afgesloten, controleren wij altijd of alles klopt. Dat betekent dat wij onder meer de constructie van de kast controleren. Als wij vragen of voorstellen tot verbetering hebben, nemen wij meteen contact met je op.
Zodra het ontwerp door ons is goedgekeurd, gaan we ermee aan de slag in onze eigen productiehal te Rheinbach, vlakbij Bonn. Slechts enkele weken later wordt je kast – per tweepersoons levering – bezorgd. Je kunt het meubelstuk zelf eenvoudig in elkaar zetten. Als je dit niet ziet zitten, kun je ook een montageservice erbij boeken. De bezorgdienst neemt vooraf contact met je op om een afspraak te maken op een geschikt tijdstip.
De snelle levertijd is onderdeel van onze efficiënte workflow, die we al jaren perfectioneren. Het is onze hoogste prioriteit om jouw wensen te vervullen en je een inbouwkast van de beste kwaliteit te leveren. Overtuig jezelf en begin vandaag nog met het ontwerpen van je inbouwkast op maat.

Een inbouwkast van hoogwaardige kwaliteit

Alle meubelstukken die door jouwMaatkast.nl worden gemaakt zijn uniek. Bovendien produceren we ze met de grootste nauwkeurigheid. In onze productiehal combineren we klassiek handwerk met moderne technologie, die gebaseerd is op de principes van de smart industry. Bij ons werken gepassioneerde houtbewerkers en meubelmakers nauw samen met industrieel vormgevers. Op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter vind je de modernste productiemethode voor op maat gemaakte meubels in Europa. Voordat je inbouwkast wordt ingepakt en verstuurd, ondergaat je meubelstuk een uitvoerige kwaliteitscontrole. Pas als de inbouwkast perfect is, gaat hij bij ons de deur uit.
Hoe zou jij je inbouwkast ontwerpen? Laat het ons zien en begin vandaag nog met de vormgeving. Wij kijken uit naar het resultaat!

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
paypal
amazonpay
powered by webEdition CMS