2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Jouw idee. Jouw inbouwkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Inbouwkast configurator: inbouwkasten voor in de slaapkamer configureren en online kopen

Jouw idee. Jouw inbouwkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Inbouwkast configurator: inbouwkast op maat in de entree

Voorbeelden van geconfigureerde inbouwkasten

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Kledingkast met kledinglift

Kast met 2 dubbele deuren, legplanken en laden

Kast met 3 dubbele deuren en laden

Open hoekkast op maat

Hoekkast met dubbele deuren, laden en spiegeldeuren

Kast met 5 dubbele deuren en spiegel

Helemaal jouw inbouwkast
Volgens jouw wensen en behoeften. Ontwerp een inbouwkast die aan jouw ideeën en eisen voldoet - tot op de millimeter nauwkeurig en met de passende inrichting.
Configureer jouw inbouwkast millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Deze hoekkasten bieden de maximale opbergruimte voor deze slaapkamer, omdat ze gebruik maken van de volledige kamerhoogte. Omdat er geen deuren zijn geconfigureerd, zijn al je favoriete stukken altijd binnen handbereik.

De nis wordt volledig opgevuld door de op maat gemaakte inbouwkast, omdat deze volgens de hoogte, breedte en diepte van de nis is gepland. Hierdoor ontstaat een harmonieus totaalbeeld.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

De inbouwkast-configurator op jouwMaatkast.nl

Op weg naar een inbouwkast op maat

Onze vier muren zijn net zo individueel als wijzelf. Daarbij gaat het niet alleen om de inrichting, de kleuren of je persoonlijke stijl, maar ook om de manier waarop je woning is gebouwd. Elk huis is uniek door zijn hoeken en nissen, schuine wanden, bijzondere plafondhoogtes of door een zeer speciaal gesneden, ongebruikelijk grote ruimte.

Geen wonder dat meubels van meubelzaken vaak compromissen zijn en niet perfect passen. Ze zijn iets te groot, iets te klein, laten aan de zijkanten te veel ruimte over of maken geen gebruik van de volledige hoogte van een klassiek plafond. Met de inbouwkast-configurator van jouwMaatkast.nl is dat allemaal verleden tijd: binnen enkele minuten ontwerp je met een paar klikken je persoonlijke, op maat gemaakte inbouwkast online. Dit zijn de bijna oneindige mogelijkheden die de configurator je te bieden heeft:

 • Inbouwkast voor de woonkamer
 • Inbouwkast voor de slaapkamer
 • Inbouwkast voor de keuken
 • Inbouwkast voor schuine wanden

Ontwerp jouw inbouwkast voor de woonkamer

Onze inbouwkast-configurator biedt de grootst mogelijke flexibiliteit op het gebied van de look, functie, indeling, inrichting en natuurlijk de afmetingen van je nieuwe meubel. Dit is vooral voordelig voor de woonkamer, omdat bijna geen enkele andere kamer op zo veel verschillende manieren wordt gebruikt. Hier wordt er geleefd: met familie, met vrienden of in je eentje ontspannen voor de televisie. Daarom is de inrichting van deze kamer vaak extra belangrijk. De meubels moeten niet alleen goed passen, maar er ook goed uitzien en de gewenste woonsfeer weerspiegelen.

Onze inbouwkast-configurator maakt dat allemaal mogelijk. Ontwerp een lowboard voor de televisie, een sideboard voor het servies, of een modern inbouwkastsysteem dat van hoge kwaliteit is. Een op maat gemaakte inbouwkast laat je woondromen uitkomen. En het mooiste: jij bepaalt de prijs! Bij elke klik en elke keuze zie je hoe de uiteindelijke totaalprijs verandert. Bedenk wat je meubels je waard zijn en wat je echt nodig hebt. Dan kun je de inbouwkast configureren die perfect bij jou en je huis past.

Inbouwkasten op maat scheppen orde in de slaapkamer

De meningen over een kledingkast zijn vaak verdeeld. Hoe groot mag hij zijn? Hoe massief mag hij overkomen? Is er binnenverlichting nodig? Moet er ook plaats zijn voor handdoeken en ander huishoudtextiel, of is alle ruimte gereserveerd voor overhemden, jurken en dergelijke? De antwoorden op deze vragen zijn voor iedereen anders. En de belangrijkste vraag is dan nog niet eens gesteld.

Voor de inbouwkast-configurator zijn alleen jouw behoeftes belangrijk. Voer eerst de gewenste afmetingen in de corresponderende velden van de configurator in. Gebruik onze gratis opmeetinstructies om zelf professioneel te meten. Op verzoek en tegen een kleine meerprijs kunnen we ook een van onze servicepartners naar je toe sturen om de metingen voor je uit te voeren.

Als je een basismodel hebt geselecteerd, ga je vervolgens door met de details. Hier kun je de elementen voor de binnenkant creëren. Gedurende het hele proces staan wij met ons adviesteam voor je klaar. Neem daarvoor gratis en vrijblijvend contact met ons op! Na de selectie van de elementen wordt het ontwerp van de binnen- en natuurlijk ook de buitenkant bepaald. Stap voor stap wordt zo de inbouwkast op maat gecreëerd die je altijd al wilde hebben. Maak je slaapkamer de mooiste kamer van het huis!

Trouwens: met de meubelplanner op jouwMaatkast.nl kun je ook slaapfauteuils en -sofa's helemaal naar wens vormgeven.

Inbouwkasten voor de keuken ontwerpen

Keukenprins(es) of liever afhalen? Familiekamer of eenpersoonshuishouden? Elke keuken is anders. Maar vaak is nog het laatste puntje op de i nodig om de keuken perfect te maken. Met onze inbouwkast-configurator kun je meubels op maat ontwerpen en aanpassen aan jouw keuken. Of het nu gaat om losse wandplanken, stijlvolle wandkubussen of een dressoir voor alle keukenspullen die zich onvermijdelijk opstapelen en een eigen plek nodig hebben: laat je creativiteit de vrije loop en vervul je wensen. Om ervoor te zorgen dat het nieuwe meubel perfect in de bestaande keuken past, kun je in de configurator kiezen uit verschillende designmogelijkheden:

 • Houtdecors
 • Eenkleurige decors
 • Supermatte decors
 • Hoogglans decors

Inbouwkast voor schuine wanden vormgeven

Schuine muren zien er weliswaar charmant en sfeervol uit, helaas zijn het ook vaak echte ruimteverspillers die het inrichten moeilijk maken. De configurator voor inbouwkasten is in dergelijke gevallen je beste vriend. Haal de maximale opbergcapaciteit uit je kamer en maak van de ruimte onder de schuine wand iets heel bijzonders.

Bepaal zelf of het meubelstuk een schuine zijkant of een schuine achterkant moet hebben. Voer hiervoor ook de benodigde afmetingen in. Het is belangrijk dat je voldoende ruimte overlaat, zodat het monteren gemakkelijk gaat. Met behulp van onze gratis opmeetinstructies kun je snel en eenvoudig meten. Daarna kun je de binnen- en buitenkant van het door jou gewenste meubelstuk verder vormgeven.

Binnen een paar minuten is je persoonlijke kastconfiguratie een feit. Deze wordt na ontvangst van je bestelling door onze professionals gemaakt in onze fabriek te Rheinbach, vlakbij Bonn in Duitsland. Het unieke meubelstuk wordt daarna per tweemans levering bij je thuis afgeleverd. Probeer het nu zelf en ontwerp je inbouwkast op jouwMaatkast.nl!

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS