2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Lowboards op maat

Jouw idee. Jouw lowboard.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Ontwerp zelf je lowboard op maat

Heb je nog een plekje over in je woonkamer, en wil je graag extra opbergruimte creëren, maar vind je een kast te groot? Dan is een lowboard op maat een goed alternatief. Er past genoeg in, maar het neemt veel minder ruimte in en oogt subtieler. Wij voorzien je van alle noodzakelijke informatie over lowboards en behandelen daarbij de volgende thema's:

Wat is het verschil tussen commodes, dressoirs en lowboards op maat?

Commodes en dressoirs bieden opbergruimte voor elke kamer. Maar wat is het verschil tussen deze meubels? De commode is de klassieker en wordt gekenmerkt door lades, terwijl sideboards deuren hebben. Het lowboard is een afgeleide versie van een sideboard. De naam lowboard geeft al aan dat het een laag meubel is. Wanneer je je lowboard aan de muur wil hangen, kies dan in stap 3 geen voetstuk en geef aan dat het gaat om een opzetkast. Bij de opmerkingen in stap 8 kun je aangeven dat het gaat om een hangkast.

In welke ruimtes past een lowboard?

Het grote voordeel van meubilair op maat is, dat het precies op de plek past die je uitkiest. Kijk thuis om je heen en ga na waar je meer opbergruimte nodig hebt. Hoekjes, nissen of de ruimte onder vensterbanken zijn ideaal voor op maat gemaakte meubels. Lowboards zijn bijzonder praktisch, omdat je erbovenop ook spullen kwijt kunt. Afhankelijk van het vertrek kunnen dat huissleutels, tijdschriften, boeken of een vaas met bloemen zijn. Je bepaalt zelf hoe je gebruik maakt van je lowboard op maat.
Met onze configurator geef je meubels zelf vorm en volg je je eigen wensen. Zo richt je je interieur smaakvol en bij elkaar passend in. Vaak worden lowboards in de woonkamer tegen de muur geplaatst en verfraaien ze de ruimte niet alleen optisch, maar dragen ze ook hun steentje bij qua opbergruimte. Met je nieuwe lowboard op maat, creëer je de ideale combinatie van een schappenkast en een commode. Een lowboard is ook ideaal om een televisie op te zetten.

In onze configurator heb je de keuze uit talrijke designs. Probeer verschillende varianten uit tot je iets vindt dat bij je past. Wij maken er vervolgens een exclusief meubelstuk van, geheel op maat en aangepast aan jouw behoeftes.

Zelf een lowboard op maat ontwerpen

Met onze online configurator is het omzetten van je ideeën zo gebeurd. Na slechts een paar minuten heb je het eindresultaat van je lowboard als 3D-model op je scherm. Bepaal zelf hoe groot je lowboard op maat moet worden, welke uitrusting je wilt en welke kleur of welk houtdecor je wilt hebben.

Voor het design van je lowboard op maat heb je veel mogelijkheden tot je beschikking. Of het lowboard wit moet zijn of dat het juist een houtpatroon moet hebben, laten we aan jou over. Wil je de verschillende decormonsters zelf in de hand houden en met elkaar vergelijken? We sturen sturen graag een aantal monsters naar je op!

Wees creatief en ontwerp in een paar stappen een lowboard op maat dat aan al jouw eisen voldoet en perfect in jouw interieur past. De configurator neemt je bij de hand en leidt je door het proces tot je bij het eindresultaat bent. Wij verheugen ons op het ontwerp van jouw unieke lowboard op maat. Als je hulp nodig hebt, voorzien we je graag telefonisch of per e-mail van advies. Ook kun je tijdens het proces je beeldscherm met ons delen. Het is verder mogelijk om een van onze showrooms in Duitsland te bezoeken.

Onze bedrijfsfilosofie

Alle op maat gemaakte meubels worden in onze eigen werkplaats geproduceerd, waardoor er geen tussenhandelaren zijn en de prijzen voor jou – ondanks de hoge kwaliteit – laag blijven. Een uitgebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding maakt onderdeel uit van de bedrijfsfilosofie van jouwMaatkast.nl.

Onze vakmensen combineren moderne technologie met traditionele handwerk en onze productieruimte functioneert volgens de principes van de Smart Industry. Wij bieden Duitse degelijkheid voor betaalbare prijzen en geven je er 5 jaar garantie bij. Zo kun je er zeker van zijn dat je lang plezier beleeft aan je lowboard op maat.

Aangezien onze ervaren medewerkers met de beste materialen werken en voor een uitstekende afwerking zorgen, weet je dat je altijd een hoogwaardig eindproduct krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is ons exact laten weten hoe het eruit moet zien. Als je vandaag nog bestelt, kun je binnenkort al genieten van je lowboard op maat en beleven hoe het je inrichting verfraait. Wij wensen je veel plezier bij het creatieve proces.

 

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS