2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024!
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024

Kwaliteit “Made in Germany”

100 percent in Duitsland geproduceerd

  • 5 jaar garantie
  • Echte meubelmakers
  • Op de millimeter nauwkeurige productie
  • Meervoudige kwaliteitscontrole
  • Lange levensduur door de beste materialen
5 jaar garantie en kwaliteit “Made in Germany”

De productielocatie Duitsland staat wereldwijd bekend om zijn buitengewone kwaliteit en innovatiecapaciteit. Wij hebben er bewust voor gekozen uitsluitend in Duitsland te produceren. Zo kunnen wij de kwaliteit op een hoog niveau houden en kunnen we snel anticiperen als het productieproces aangepast moet worden. Door het vertrouwen in onze productie kunnen wij jou 5 jaar garantie op al onze producten bieden - zonder meerprijs.

Het ambacht van de meubelmaker ontmoet technologie

Ondanks het hoge kwaliteitsniveau en de Duitse productie kunnen wij de kasten voor ongelooflijke prijzen aanbieden. Dit is mogelijk, omdat wij voor onze productie gebruik maken van geavanceerde technologie, waardoor veel stappen efficiënt doorgevoerd kunnen worden. Zo stellen we niet alleen arbeidsplaatsen veilig, maar verstevigen we ook de positie van de lokale productielocatie.

Een overzicht van al onze kwaliteitspunten

Kwaliteitskenmerken van onze standaarduitvoering

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

Ombouw: 19mm
Front: 19mm
Inlegplanken: 19mm
- naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
Ombouw laden: 16mm
Bodem laden: 8mm
Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Handgrepen

De keuze is aan jou: klein, groot, strak, opvallend, rond, hoekig, glanzend, mat of een push-to-openmechanisme zonder handgrepen. Op aanvraag kunnen we vrijwel elke greep aanbieden die je maar wilt.

Download hier onze gehele keuze aan handgrepen.

Push-to-Open mechanisme

Als je liever een kast zonder deurgrepen hebt, zijn deuren met een push-to-open mechanisme wellicht iets voor jou. Push-to-open-deuren kunnen online met een maximale hoogte van 230cm worden geconfigureerd, omdat het mechanisme tot deze hoogte gegarandeerd werkt.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij verstelbare voetjes (standaardhoogte 80mm) kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst. Op aanvraag kan hij ook zonder voetstuk worden vervaardigd.

De bodem van de kast kan hierdoor tot boven de aanwezige plinten worden verhoogd. Dankzij het voetstuk kunnen schappenkasten, wandmeubels en andere op maat vervaardigde meubelstukken helemaal tegen de wand worden geschoven of op ongelijke vloeren worden geplaatst. Op aanvraag kun je je droommeubel ook zonder voetstuk bestellen.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden van kwaliteitsscharnieren voorzien die in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar zijn.

Zo kun je alle deuren perfect afstellen.

Inlegplanken met extra haak en gatenpatroon

Bij gewone kasten en schappenkasten kunnen de inlegplanken fl exibel worden geplaatst, dankzij een voorgeboord gatenpatroon met een onderlinge afstand van de gaten van 32 mm. Ze worden met een extra haak vastgezet om wiebelen en verschuiven te voorkomen.

Vernuftige detail - groot effect.

Alleen bij meubels zonder fronten (b.v. schappenkasten) springt de inlegplank niet in.

Voor inlegplanken (19mm dikte, op aanvraag ook 25mm dikte tegen meerprijs) boren we een gatenpatroon met een onderlinge afstand van de gaten van 32mm voor. De inlegplanken kunnen dan flexibel worden geplaatst.

Inlegplanken voor maatkasten

Bij alle meubels met fronten springt de inlegplank 2cm in. Hierdoor word je bij het indelen van de legplanken niet gehinderd door de scharnieren.

Kledingroedes met metalen dragers

De metalen kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Ook de dragers zijn metalen en daardoor heel duurzaam en robuust.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

Schoenenplank

De hoogte van de plank kan flexibel worden bepaald dankzij voorgeboorde gaten. De planken kunnen tussen 20° en 35° worden gekanteld, in twee richtingen. Flexibel monteerbare kunststof profielen voorkomen dat de schoenen naar beneden schuiven.

Laden

Om veel flexibiliteit en vormgevingsvrijheid te bieden bij het samenstellen van uw meubels, bieden wij u vier verschillende ladevarianten aan die qua uiterlijk en constructie verschillen. Hier vindt u meer technische informatie over onze lades.

Kwaliteitskenmerken van onze extra uitvoering

170-gradenscharnier

Op aanvraag kunnen we je kast ook van 170-gradenscharnieren voorzien. Deze hebben een openingshoek van 170° en zijn erg handig bij verzonken spiegeldeuren. Houd er rekening mee dat softclose niet mogelijk is bij deuren met 170-gradenscharnieren.

Net als ons standaard merkscharnier met 3 verstelmogelijkheden, kan ook het 170-gradenscharnier in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) worden versteld, zodat je je deuren perfect kunt afstellen.

Uittrekbare kledinglift

Onze kledingliften zijn bij uitstek geschikt voor bijzonder hoge kasten. Ook als een kast uitzonderlijk hoog is, zijn alle kledingstukken eenvoudig bereikbaar. Je kastruimte wordt zo optimaal benut.

Oplaadbaar ledverlichting

De ledverlichting wordt via een micro-usb-aansluiting opgeladen en kan flexibel in kasten of schappenkasten worden geplaatst. Een bewegingsmelder schakelt de verlichting in en uit, zodat het licht alleen aan is als je het nodig hebt.

Voor het aanbrengen van de verlichting is geen gereedschap nodig dankzij de zelfklevende magneet.

Uittrekbare kledinghanger

Bij kasten met een geringe diepte (bijv. minder dan 52cm) is het beter om een uittrekbare kledingroede te gebruiken dan een gewone kledingroede. Je kunt je kleding hiermee naar voren gedraaid ophangen, waardoor je minder diepte nodig hebt. De stalen kledingroede kan maximaal 10kg aan gewicht dragen.

Uittrekbare broekhanger "frontaal"

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Door de twee telescoopbuizen is de breedte verstelbaar. De broekhanger heeft een gedeeltelijke verlenging op kogelgelagerde aluminium lopers. De kunststof onderdelen zijn gemaakt van nylon versterkt met grijs glasvezel, de profielen zijn gemaakt van zilverkleurig geanodiseerd aluminium en de buizen zijn gemaakt van verchroomd staal. Met de bevestigingsschroeven kan je het uittrekmechanisme vrij positioneren – precies waar je het nodig hebt.

Verwezenlijk jouw meubelwensen en ontwerp ze nu in de configurator

In onze configurator kun je in een handomdraai jouw meubels zelf ontwerpen.

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS