2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Jouw idee. Jouw inloopkast.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Inloopkast op maat met laden, kledingroedes en andere individuele inrichtingselementen

Jouw idee. Jouw inloopkast.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Inloopkast op maat met individuele inrichting

Voorbeelden van geconfigureerde inloopkasten

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Kast met 4 dubbele deuren, spiegel en laden

Kast met 3 dubbele deuren en laden

Kast met 2 dubbele deuren, legplanken en laden

Kledingkast met kledinglift

Open hoekkast op maat

Hoekkast met schuine kant links

Hoekkast met 2 dubbele deuren

Hoekkast met dubbele deuren, laden en spiegeldeuren

Helemaal jouw inloopkast
Volgens jouw wensen en behoeften. Ontwerp een inloopkast die aan jouw ideeën en eisen voldoet - tot op de millimeter nauwkeurig en met de passende inrichting.
Configureer jouw inloopkast millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Ontwerp verschillende meubeltypen in dezelfde stijl zodat je precies de opbergruimte in je inloopkast krijgt die je nodig hebt om al je kleding, jassen en schoenen op te bergen.

De ruime, open kledingkast in de nis is de perfecte inloopkast. Laden, legplanken en kledingroedes bieden voldoende opbergruimte voor al jouw kleding. Configureer bijv. ook bijpassende nachtkastjes.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Jouw inloopkast op maat

Een inloopkast is een uitermate goede manier om opbergruimte te creëren. Als je een volledige kamer over hebt, kun je er een kast van maken. Maar als je niet zo veel ruimte hebt, is dat ook geen probleem. Met een kast op maat kun je een deel van je slaapkamer bijvoorbeeld zo afschermen dat je als het ware een inloopkast creëert.

Helaas is het moeilijk om op maat gemaakte inloopkasten te kopen in een meubelzaak, vooral als ze aan bepaalde ruimte- of indelingseisen moeten voldoen. Als je een kast uit de meubelzaak te standaard vindt en een meubelmaker te duur is – maar je wel een bijzondere kledingkast wilt – kun je met onze online configurator een inloopkast ontwerpen, tot de millimeter nauwkeurig.

Met behulp van onze opmeetinstructies kun je jouw inloop kledingkast precies maken zoals je wilt. Inloopkasten op maat worden vaak geplaatst in kamers met een schuin plafond, bijvoorbeeld op zolder. Maar ze zijn niet alleen een uitstekende oplossing voor op zolder, ook in kleine kamers of nissen komen ze goed tot hun recht. De mogelijkheden zijn onbegrensd, wij maken je droomkast werkelijkheid!

Zo ontwerp je jouw inloopkast op maat

Je bent maar drie stappen verwijderd van je nieuwe inloopkast:

 1. Ontwerp je droommeubel in een paar minuten online
 2. Wij bezorgen de kast in een kamer naar wens
 3. Geniet van een perfect meubelstuk met 5 jaar garantie

Op onze website hebben we een configurator waarmee je jouw toekomstige inloopkast tot de millimeter nauwkeurig kunt vormgeven. Geheel afgestemd op jouw afmetingen en wensen. Je zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk het is om een inloopkast te ontwerpen! Plan jouw kledingkast zoals jij dat wilt: kies laden, planken en kledingroedes, zodat je kast genoeg opbergruimte heeft en de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.

Decors voor jouw inloopkast op maat hebben wij in allerlei stijlen - er is voor ieder wat wils. Combineer alle mogelijkheden naar eigen inzicht en wij maken jouw inloopkast precies volgens jouw specificaties. Jij bepaalt zelf hoe je kast wordt ingedeeld: met of zonder schuif- of openslaande deuren. Kies voor een open of gesloten kast, commode, kledingkast of meer. De keuze is enorm!

Een inloopkast laten maken was nog nooit zo makkelijk!

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan kastsystemen voor een inloopkast, want jij bepaalt zelf hoe je kledingkast eruit komt te zien. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, is je op maat gemaakte meubelstuk binnen een paar weken klaar om geleverd te worden. Vervolgens hoef je het alleen nog maar in elkaar te zetten en te vullen met kleren. Zo simpel is het!

Als je vragen hebt over de planning of onze montagehandleiding, neem je gewoon contact met ons op, bijvoorbeeld per telefoon of e-mail. We helpen je graag. Als het je niet lukt om een decor te kiezen, kun je ook tot vier gratis decormonsters bestellen.

Inloopkastsystemen: opmeten en configueren

Geef je kamer zelf vorm met een inloopkastsysteem. Dat gaat heel gemakkelijk met de online configurator op jouwMaatkast.nl. Je kunt zelfs een hoekkledingkast aanvullen met een open wandkast en zo nog meer opbergruimte creëren. Hoe jij je inloopkast op maat ontwerpt, laten we helemaal aan jou over. Het enige wat je van tevoren moet weten is hoeveel ruimte je tot je beschikking hebt, waarmee je kast moet zijn uitgerust en hoe hij je kamer mooier kan maken.

Wanneer je de inrichting van de kast ontwerpt, bepaal je zelf waar de laden, planken of kledingroedes komen. Dankzij de voorgeboorde gaten kun je de inlegplanken en kledingroedes heel flexibel plaatsen. Zo kun je de hoogte van de kledingroedes helemaal zelf bepalen.

Kwaliteit en garantie voor jouw meubels

Weet je nu waar je inloopkastsysteem moet komen en weet je ook hoe het eruit moet komen te zien? Heb je erover nagedacht of je liever een open of gesloten kast hebt? Dan kun je meteen met het configureren beginnen. Jouw inloopkast wordt 100% volgens jouw specificaties gemaakt. Enkele weken na je bestelling bezorgt onze logistieke dienstverlener je inloopkastsysteem bij je thuis. Met de makkelijk te begrijpen montagehandleiding gaat het opbouwen heel soepel. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met configureren!

Inloop kledingkast: systeem met individuele indeling

Een inloopkast op maat laat je unieke woon- en levensstijl zien en biedt allerlei opbergmogelijkheden voor kleding en textiel. Als een kastsysteem als inloopkast dienst moet doen, zorgen wij dat jouw ideeën werkelijkheid worden. Een inloopkast is geraffineerd en breidt je opbergmogelijkheden uit. Bovendien kun je verschillende extra's in jouw inloopkast inbouwen, zoals kledingliften, een uittrekbare broekhanger of led-verlichting. Een kastsysteem als inloopkast is ook een smaakvolle aanvulling op kinder- en slaapkamers. Neem zelf een kijkje en begin met het online ontwerpen van jouw inloopkastsysteem!

De beste kwaliteit voor jouw inloopkast op maat

Onze gekwalificeerde meubelmakers en innovatieve techniek zorgen voor Duits vakmanschap bij het produceren van jouw inloopkast op maat. Je profiteert dus van de kwaliteit 'Made in Germany'. Hoogwaardige afwerking en de beste materialen kenmerken onze inloopkastsystemen. Jouw inloopkast op maat bestaat uit een sterke achterwand, stevige inlegplanken, onderhoudsvriendelijke oppervlakken en hoogwaardig hang- en sluitwerk, zodat wij je naar eer en geweten een garantie van vijf jaar kunnen bieden. Probeer het zelf en ontwerp je inloopkast online!

 

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS