2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Alle commodes op maat

Jouw idee. Jouw commode.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Een commode op maat – goed alternatief voor kast of wandrek

De oorsprong van de commode gaat ver terug. In de Middeleeuwen werden vaak kisten gebruikt voor de opslag van allerlei soorten bezittingen, maar al snel werden ze verdrongen door de meer praktische en gemakkelijke commode. Niet voor niets betekent het Franse woord commode gemakkelijk of praktisch.

Tegenwoordig zijn commodes een aantrekkelijk en praktisch alternatief voor kasten en wandrekken. Wij geven je ideeën en tips waarmee je je eigen commode op maat kunt ontwerpen.

Een commode is een echte allrounder

Commodes op maat bieden een zee aan mogelijkheden: je kunt ze in verschillende ruimtes kwijt, ze zijn uitstekend te combineren met andere meubels, maar maken ook goede sier als ze alleen in een ruimte staan. Hieronder lees je welke mogelijkheden je allemaal hebt met een commode.

Een commode voor de hal

De hal is het eerste en laatste vertrek dat bezoekers van je woning zien. Om ze een warm welkom en tot ziens te geven, raden we aan om hier een commode op maat te plaatsen. Die biedt zowel ruimte aan schoenen, mutsen, handschoenen en tassen, maar ook aan sleutels en decoratieve elementen, die je erbovenop kunt leggen of zetten. Als je een zeer smalle gang hebt, laat je ook een extra smalle commode op maat door ons maken.

De commode als hifi-meubel in de woonkamer

In de woonkamer is een commode op maat uitermate geschikt als hifi-meubel voor je muziekinstallatie en televisie. Denk eerst goed na hoeveel apparatuur erin moeten passen en hoe groot alles is. Meet de verschillende apparaten eventueel op. Het voordeel van een commode op maat is dat je die exact aan je eigen wensen, je apparatuur en je verzamelingen kunt aanpassen. Houd hierbij rekening met gameconsoles, films, games, cd's, dvd's en lp's. Hieronder staan een paar afmetingen die je helpen bepalen hoe groot de commode moet worden.

De commode als slaapkamermeubel

Een commode op maat is een perfect alternatief voor een linnenkast en past perfect in een slaapkamer met schuine wanden. Bovendien kun je een commode ook prima onder een raam kwijt. Met onze configurator kun je de hoogte tot de millimeter nauwkeurig bepalen, zodat de commode op maat exact onder de vensterbank past. Je kunt de commode ook zo vormgeven dat ze onder een schuine wand past.

Ontwerp zelf je commode met onze configurator

Onze online configurator voor meubels biedt tal van mogelijkheden, waardoor je nieuwe commode volledig aan jouw wensen kan worden aangepast. We raden je aan om meerdere varianten uit te proberen met onze meubelplanner. Zo ontdek je precies welke commode op maat het best bij jouw interieur past.

Bepaal de indeling en inrichting

Commodes kunnen op de meest uiteenlopende manieren worden ingezet. Je kunt ze gebruiken als een designmeubel om je interieur te verfraaien en tegelijkertijd als een kast waarin je van alles opbergt. Met onze configurator heb je de mogelijkheid om beide componenten met elkaar te verenigen. Stel je eigen commode samen en kies het aantal inlegplanken, laden en deuren. Denk onder meer aan:

Volg je eigen wensen en ontwerp je unieke commode op maat. De laden kun je ook achter de deuren laten verbergen en je hebt de keuze uit verschillende deurgrepen.

Kies deuren die aan jouw eisen voldoen

Achter kastdeuren kun je spullen verbergen, terwijl bij wandrekken en -planken je lievelingsspullen en souvenirs juist worden tentoongesteld. Beslis zelf wat voor jou van toepassing is en of je een commode op maat (gedeeltelijk) met of zonder deuren wilt hebben. Bepaal vervolgens zelf de vormgeving van deze deuren. Je hebt onder andere keuze uit verschillende soorten klassieke draaideuren, waarbij je zelf bepaalt of ze naar links of rechts openen. Dubbele deuren behoren ook tot de mogelijkheid.

Kies een design dat bij jou en jouw woning past

Als je de voorkeur geeft aan een ingetogen vormgeving zonder franje, zijn witte commodes met push-to-open techniek de perfecte keuze. Hou je van gemoedelijk en warm? Kies dan voor een houtpatroon. Let erop dat de kleuren op elkaar zijn afgestemd en dat alle meubels samen een mooi totaalbeeld vormen, dat er opgeruimd uitziet en fijn aanvoelt.

Jouw nieuwe, op maat gemaakte commode is niet alleen een praktisch meubelstuk met veel opbergruimte, maar ze draagt ook bij aan de sfeer in je woning. Voorzie je je eigen vier wanden van een persoonlijk tintje en ontwerp je commode op maat geheel naar je eigen smaak. Kies het design dat bij jou en je woning past.

 

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS