2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Jouw idee. Jouw kastsysteem.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Kastsysteem op maat: inloopkasten met legplanken, laden, kledingroedes enz.

Jouw idee. Jouw kastsysteem.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Kastsysteem: kledingkast op maat met spiegeldeuren en bijpassend lowboard

Voorbeelden van geconfigureerde kastsystemen

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Kledingkast met kledinglift

Kast met 2 dubbele deuren

Hoekkast met schuine kant links

Open knieschotkast

Witte open kast

Open hoekkast in beuken toscane

Open hoekkast met laden

Open hoekkast voor boeken

Helemaal jouw kastsysteem
Volgens jouw wensen en behoeften. Implementeer alle ideeën en eisen voor je kastsysteem - tot op de millimeter nauwkeurig en met de juiste inrichting.
Configureer jouw kastsysteem millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Een individueel kastsysteem omvat ook individuele inrichting. Je kunt kiezen uit o.a. legplanken, kledingroedes, ledverlichting, uittrekbare broekhangers en verschillende soorten laden.

Kastsysteem op maat met open en gesloten vakken, laden, kledingroedes en legplanken.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Kastsysteem op maat van jouwMaatkast.nl

Op jouw behoeften afgestemde kastsystemen

Bijna iedereen droomt wel eens van een bijzondere woning, een architectonisch unicum. Je vergeet bijna dat dergelijke woningen bijna niet met standaardmeubels in te richten zijn – wat je nodig hebt zijn op maat gemaakte meubels, bijvoorbeeld kastsystemen. Fans van gezellige schuine plafonds of hoekige kamers in antieke panden weten dit maar al te goed.

Dertien in een dozijn is niet goed genoeg in zo'n geval: je hebt iets nodig dat tot de millimeter precies aansluit bij jouw huis en jouw situatie, ook als de ruimte een nis heeft, een schuin plafond of een muur met een onhandige hoek. Zo kun je bijvoorbeeld een inloopkast die je voor onmogelijk hield, toch realiseren. Een kastsysteem op maat is de redder in nood – tegen een aantrekkelijke prijs!

Hoe gaat dat in z'n werk? Met onze gebruiksvriendelijke onlineconfigurator kun je zelf bepalen hoe je toekomstige kastsysteem op maat eruit gaat zien. Je kunt online de afmetingen, de inrichting en het design van de kast aan jouw woonruimte, budget en stijlvoorkeuren aanpassen. Een op maat gemaakt kastsysteem biedt je talloze flexibele mogelijkheden om meer opbergruimte in je woning te creëren. Laat je inspireren door onze voorbeelden en de foto's van onze klanten, en plan jouw nieuwe kastsysteem online!

Hoogwaardige kastsystemen op maat - tegen een zacht prijsje

Als het over op maat gemaakte meubels gaat, zijn veel mensen bang dat het een vermogen gaat kosten. Tenslotte weet iedereen dat op maat gemaakte meubels, zoals inbouwkasten op maat, bij een doorsnee meubelmaker een flinke investering zijn. Maar niet bij jouwMaatkast.nl! Dankzij onze configurator kun je zelf de planningsfase overnemen. Bovendien zien we af van tussenhandel, wat de prijzen voor onze klanten laag houdt.

Als je bang bent, dat de kwaliteit hieronder zal lijden, kunnen we je gerust stellen. We zijn zo overtuigd van de hoogwaardigheid en stabiliteit van onze meubels, dat we je vijf jaar garantie bieden. Je kunt dus zonder enig risico jouw begeerde kastsysteem via jouwMaatkast.nl configureren en zo ieder hoekje van je woning optimaal benutten. Begin meteen – het is een fluitje van een cent!

Onze configurator – kastsystemen samenstellen in een paar klikken

Of je nu een kastsysteem met schuifdeuren wilt of een hoekkast: met de kastsysteem-configurator kun je jouw inrichtingsideeën in een handomdraai tot uiting brengen – ook bij kamers met een ongewone snit, en zowel in praktisch als esthetisch opzicht. Alles wat je nodig hebt, zijn de juiste afmetingen en jouw eigen stijlgevoel.

Onze onlineconfigurator helpt je stap voor stap op weg naar het kastsysteem op maat dat je altijd al hebt gewild. Dat kun je overigens ook naderhand nog uitbreiden – bijvoorbeeld met een commode of open kast in dezelfde stijl.

En zo werkt onze configurator:

 • Vind de juiste afmetingen voor je nieuwe kastsysteem. Als je daarbij hulp nodig hebt, hebben we handige opmeetinstructies. Je kunt het opmeetwerk ook laten doen.
 • Kies het basismodel uit dat bij jouw situatie past.
 • Vul de afmetingen in.
 • Pas de afzonderlijke elementen van het kastsysteem aan.
 • Plan de inrichting, ofwel de binnenkant van het kastsysteem: inlegplanken, laden of opbergvakken, evenals het aantal deuren.
 • Voorzie jouw kastsysteem van de passende look met de keuze van jouw favoriete decors en handgrepen. Als je geen beslissing kunt maken, sturen we je met plezier een paar kleurstalen op.
 • Vervolmaak je creatie met een paar handige extra's, zoals een uitgefreesde rand voor de plint of boorgaten voor kabels.

Als je deze stappen hebt gevolgd, heb je de configuratie volbracht en kun je de bestelling afronden. Als je verder nog vragen hebt over je bestelling, staat ons serviceteam voor je klaar. Bel ons of neem contact met ons op per email!

Duitse degelijkheid – zo bouwen we jouw kastsysteem op maat

Zoals bij alle meubels die we maken, gebruiken we voor onze kastsystemen alleen hoogwaardige materialen en moderne technologie. In handen van onze ervaren medewerkers is dat een onverwoestbare combinatie. Daarom garanderen wij dat onze op maat gemaakte meubels voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen: ze zijn niet alleen mooi en elegant, maar ook robuust. Zo is een investering in een op maat gemaakt kastsysteem van jouwMaatkast.nl altijd een goede beslissing.

Na een paar weken wordt jouw op maat gemaakte kastsysteem bezorgd. Met de bijgeleverde handleiding kun je de kast zonder problemen in elkaar zetten. Als je dat voor wat voor reden dan ook niet wilt, kun je ook onze montageservice boeken. Ons serviceteam stuurt je op aanvraag een offerte voor de montage.

Probeer onze configurator nu uit en stel jouw nieuwe kastsysteem op maat samen!

Meer kasten op maat:

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS