2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Jouw idee. Jouw hoekkledingkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Hoekkledingkast op maat met laden, kledingroedes en legplanken

Jouw idee. Jouw hoekkledingkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Hoekkledingkast op maat met witte deuren en frontladen

Voorbeelden van geconfigureerde hoekkledingkasten

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Hoekkast met 2 dubbele deuren

Hoekkast met schuine kant links

Hoekkast met schuine kant rechts

Open hoekkast op maat

Helemaal jouw hoekkledingkast
Volgens jouw wensen en behoeften. Ontwerp een hoekkledingkast die aan jouw ideeën en eisen voldoet - tot op de millimeter nauwkeurig en met de passende inrichting.
Configureer jouw hoekkledingkast millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

De klassieke witte hoekkledingkast wordt nog eleganter door de kaderfronten met spiegelpanelen.

Vooral als inloopkast is een hoekkledingkast (of zelfs een combinatie van twee hoekkasten) ideaal om al je broeken, jurken, rokken en blouses netjes te houden.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Ontwerp jouw hoekkledingkast op maat

Een hoekkledingkast is de perfecte oplossing, wanneer je in je slaapkamer niet genoeg plaats hebt voor het klassieke model en je toch je gehele garderobe kwijt wilt. Toch kan het een uitdaging zijn om de juiste hoekkledingkast te vinden. De ene kast is groot genoeg maar niet erg mooi – terwijl de andere overtuigt qua design, maar niet zo goed op de plaats past die je in gedachten had. En dan heb je nog kasten waarvan de prijs-kwaliteitverhouding niet klopt. Wat doe je in zo' geval?

De oplossing is om je kast eenvoudigweg zelf te configureren! Op jouwMaatkast.nl kun je jouw hoekkledingkast zo vormgeven dat deze precies aansluit op jouw verwachtingen. Bij een op maat gemaakte hoekkledingkast van jouwMaatkast.nl kun je putten uit talloze mogelijkheden om het formaat, de uitrusting en het uiterlijk aan te passen. Jouw voordelen:

 • Talrijke vormgevings- en uitrustingsmogelijkheden voor unieke hoekkledingkasten
 • Klantvriendelijke online configurator
 • Duurzame productie van jouw eigen maatkast
 • Hoekkledingkasten op maat van "Made in Germany"-kwaliteit

Zo duurzaam is jouw hoekkledingkast op maat

Onze materialen voldoen aan hoge productie-eisen. Het hout dat we gebruiken komt uit Duitsland en de rest van Europa. De korte transportwegen voor het hout en de andere materialen dragen eveneens bij aan de duurzaamheid van onze producten.

Duurzaamheid en kwaliteit gaan bij jouwMaatkast.nl hand in hand. Zo zijn al onze houtdecors slijtvast en kleurecht. Bestel tot vier decormonsters gratis en laat je overtuigen van de hoogwaardigheid van onze materialen!

Daarnaast hechten we bij jouwMaatkast.nl veel waarde aan een duurzame bezorging. We gebruiken bijvoorbeeld bij het verpakken bijna geen plastic meer en vermijden ruimteverspilling met kartonnen dozen die – je raadt het al – op maat zijn gesneden.

Pas jouw hoekkledingkast aan je voorkeuren aan

De online meubelconfigurator van jouwMaatkast.nl begeleidt je stap voor stap naar een persoonlijke kledingkast. Het maakt niet uit of je nu een ruim of krap budget ter beschikking hebt. Je kunt online jouw hoekkledingkast vormgeven zoals jij hem het liefst wilt hebben, zonder compromissen aan te gaan.

Om jouw hoekkledingkast vorm te geven, kies je een favoriet uit de basismodellen, pas je de afmetingen aan en kies je één van de veelzijdige decors of meubelfronten. Maar jouw kast moet niet alleen qua afmetingen en design bij je woning passen, ook de binnenkant moet een match zijn. Kies de elementen uit die jij nodig hebt en plan de perfecte hoekkast tegen een zacht prijsje. Wat vind je bijvoorbeeld van een kledinglift of een uittrekbare broekhanger? Laat je fantasie de vrije loop met de ontelbare mogelijkheden in onze configurator!

Overigens, het voordeel van een op maat gemaakte kast is dat je alle ruimte die je hebt kunt benutten. Hoekkledingkasten kun je bij ons zelfs tot het plafond laten maken, zodat je al je kleren probleemloos in de kast kwijt kunt. De opbouw van de kast is helder en logisch, wat wel zo fijn is wanneer je hem zelf in elkaar zet.

Makkelijker kan het niet

Onze gebruiksvriendelijke online configurator helpt je bij iedere stap van het proces, zodat je niets verkeerd kunt doen. Of je kast nu reusachtig wordt of bescheiden, hier kun je aan de slag met al je ideeën. Kies bijvoorbeeld een kast die is aangepast aan het schuine dak in jouw slaapkamer. Wil je liever wit of warme houttinten, zoals beuken of esdoorn?

Als je vragen hebt, helpen we je graag via e-mail of telefoon. Natuurlijk kun je ook een bezoekje brengen in één van onze showrooms in Duitsland om ter plekke jouw droomkast samen te stellen. Hier kun je ook meteen onze meubels ter plekke uitproberen.

Hoekkledingkasten op maat – made in Germany

De hoekkledingkast en alle andere meubels van jouwMaatkast.nl hebben één ding gemeen, dat ten uitdrukking komt in het label "Made in Germany". Al onze meubels worden in Duitsland gemaakt – met veel liefde voor detail en met strenge kwaliteitscontroles. Onze ervaren experts maken gebruik van de modernste technologieën en leveren zo Duitse kwaliteit tegen schappelijke prijzen. Met betrekking tot innovatieve en tegelijkertijd efficiënte productieprocessen is jouwMaatkast.nl een voorloper. Wij garanderen de beste kwaliteit en prijzen voor jouw hoekklerenkast op maat.

Ook onze online configurator torent uit boven de concurrentie door de vele opties en de gebruiksvriendelijkheid. Probeer het zelf en configureer jouw hoekkledingkast op maat bij jouwMaatkast.nl! En vergeet niet – je kunt ons gewoon bellen of mailen als je vragen hebt!

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS