2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Jouw idee. Jouw inbouwkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Maatwerk inbouwkasten: inbouwkasten voor in de slaapkamer configureren en online kopen

Jouw idee. Jouw inbouwkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Maatwerk inbouwkasten: inbouwkast op maat met deuren en laden

Voorbeelden van geconfigureerde inbouwkasten

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Kledingkast met kledinglift

Kast met 2 dubbele deuren, legplanken en laden

Kast met 3 dubbele deuren en laden

Open hoekkast op maat

Hoekkast met dubbele deuren, laden en spiegeldeuren

Kast met 5 dubbele deuren en spiegel

Helemaal jouw maatwerk inbouwkast
Volgens jouw wensen en behoeften. Ontwerp een maatwerk inbouwkast die aan jouw ideeën en eisen voldoet - tot op de millimeter nauwkeurig en met de passende inrichting.
Configureer jouw maatwerk inbouwkast millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Omdat de afmetingen van de maatwerk inbouwkast tot op de millimeter nauwkeurig zijn afgestemd op de ruimtesituatie, biedt het meubel de grootst mogelijke opbergruimte. De spiegeldeuren zorgen er ook voor dat de ruimte groter lijkt.

Achter deuren verbergen zich kleren die niet dagelijks gebruikt worden, terwijl jouw favoriete stukken altijd bij de hand zijn in de open elementen.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Jouw maatwerk inbouwkast – praktische opbergruimte voor elke woning

De grootste uitdaging bij een kast zijn de afmetingen die de kamer voorschrijft waarin hij komt te staan, denk bijvoorbeeld aan nissen of schuine plafonds. Helaas maken die het vaak onmogelijk om een standaardkast neer te zetten. Dat merk je al snel als je door een meubelzaak loopt: geen enkele standaarduitvoering kan zich meten met een maatwerk inbouwkast van jouwMaatkast.nl. Want die biedt niet alleen de beste oplossing voor de onhandige hoekjes in je huis, je kunt de binnenkant ook helemaal naar je eigen voorkeuren en behoeften inrichten.

Een inbouwkast is maatwerk en dat krijg je niet alleen bij een meubelmaker – het kan ook makkelijker: met onze gebruiksvriendelijke inbouwkast-configurator bepaal je snel en eenvoudig hoe je kast eruit moet komen te zien. Met deze tool kun je jouw inbouwkast online ontwerpen en aanpassen aan jouw specifieke situatie. Je nieuwe kast past niet alleen perfect bij je inrichtingsstijl, maar biedt ook een grote hoeveelheid opbergruimte. Ontdek nu de mogelijkheden en laat jouw woondromen uitkomen met een op maat gemaakte inbouwkast.

Ontwerp je inbouwkast online

Als je je droom van een op maat gemaakte inbouwkast wilt verwezenlijken met onze online configurator, dan heb je eerst de juiste afmetingen nodig. Onze opmeetinstructies laten zien hoe je die correct bepaalt. Nadat je alles hebt opgemeten, kun je de gegevens in de inbouwkast-configurator invoeren en vervolgens de eenkleurige decors of houtdecors voor de voorkant kiezen. Wij sturen daarvoor ook graag tot vier gratis decormonsters naar je op.

Natuurlijk bepaal jij ook de inrichting van je inbouwkast. Met kledingroedes, planken en laden kun je jouw droomgarderobe exact aanpassen aan je ideeën. Bij ons krijg je een inbouwkast die zich onderscheidt door zijn kwaliteit en robuustheid. Wij geven dan ook 5 jaar garantie, want klanttevredenheid is onze topprioriteit.

Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van je maatwerk inbouwkast, kunnen wij je een voordelige opmeetservice aanbieden die de metingen direct ter plaatse uitvoert. Nadat je hebt besteld gaat ons team aan de slag. We maken de inbouwkastsystemen volgens onze strenge kwaliteitsvoorschriften, zodat jij thuis van het hoogste comfort kunt genieten.

Professioneel inbouwkastsysteem – eenvoudig online configureren

Als je een inbouwkast wilt ontwerpen kun je ook complete kastsystemen bij ons bestellen. Wil je dat je huis vooral praktisch is ingericht? Ga dan voor een inbouwkastsysteem, want dan heb je de keuze uit flexibele varianten voor extra opbergruimte.

Onze inbouwkast-configurator is heel gemakkelijk in gebruik. In een paar stappen creëer je online een kast die je interieur nog aantrekkelijker maakt. Met de inbouwkast-configurator kun je op maat gemaakte meubels voor zelfs de meest complexe ruimtes maken. Nadat de bestelling voor je inbouwkastsysteem is geplaatst, gaat ons deskundige team aan de slag en produceert het aan de hand van hoge kwaliteitseisen zelfs de meest gecompliceerde inbouwkastsystemen. Probeer het zelf en ontwerp je eigen maatwerk inbouwkast!

Inbouwkast-configurator – in enkele stappen naar je droomkast

Met onze inbouwkast-configurator kun je een inbouwkast op maat laten maken - tot de millimeter nauwkeurig en in slechts enkele stappen.

 • Selecteer eerst een basismodel: jouwMaatkast.nl heeft verschillende modellen voor verschillende inbouwsituaties – waaronder schuine plafonds en nissen.
 • Voer de afmetingen in de configurator in.
 • Pas de afzonderlijke elementen aan jouw inbouwkast aan: in deze stap stel je de afzonderlijke elementen van jouw inbouwkast naar wens samen.
 • Selecteer je persoonlijke inrichting: in deze stap kun je bijvoorbeeld inlegplanken, kledingroedes en laden toevoegen.
 • Kies de deuren: je kunt kiezen tussen draaideuren, spiegeldeuren en afsluitbare draaideuren.
 • Ga op zoek naar bijpassende decors en handgrepen: hier bepaal je het uiterlijk van je maatwerk inbouwkast. Er zijn verschillende hout- en eenkleurige decors beschikbaar. We sturen je graag tot vier monsters op.

Ben je klaar? Dan is het tijd om te bestellen. Als je vragen hebt, staat het service-team van jouwMaatkast.nl altijd voor je klaar. Neem contact met ons op - per telefoon of e-mail. Wij helpen je graag bij het online ontwerpen van je inbouwkast en beantwoorden al je vragen over de meubelconfiguratie.

Maatwerk inbouwkast – kwaliteit: 'Made in Germany'

Zoals al jouw droommeubels, vervaardigen wij ook jouw maatwerk inbouwkast met de grootste zorg en de modernste techniek. Alle op maat gemaakte meubels van jouwMaatkast.nl voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en kunnen tegen een stootje. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten produceren wij uitsluitend in Duitsland. Als je onze inbouwkast-configurator gebruikt, wees dan gerust: we geven je bestelling pas vrij nadat hij door een ervaren medewerker is gecontroleerd en perfect is bevonden.

Na een paar weken productietijd brengen wij je bestelling gratis naar de door jou gewenste kamer. In de bijgevoegde montagehandleiding wordt gedetailleerd beschreven hoe de inbouwkast op maat moet worden gemonteerd. Als je hulp nodig hebt bij het in elkaar zetten, kun je onze montageservice boeken. Onze professionals monteren dan je nieuwe inbouwkast direct ter plaatse.

 

Meer inbouwkasten op maat:

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS