2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Jouw idee. Jouw kastenwand op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Kastenwand op maat in wit, Scandi woonstijl

Jouw idee. Jouw kastenwand op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Kastenwand op maat voor boeken, cd's en dvd's

Voorbeelden van geconfigureerde kastenwanden

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Kast met 4 dubbele deuren, spiegel en laden

Kast met 5 deuren en spiegel

Open hoekkast met laden

Open hoekkast met schuine kant links

Open hoekkast in beuken toscane

Witte open kast

Helemaal jouw kastenwand
Volgens jouw wensen en behoeften. Implementeer alle ideeën en eisen voor je kastenwand - tot op de millimeter nauwkeurig en met de juiste inrichting.
Configureer jouw kastenwand millimeter nauwkeurig.
Een ruim aanbod aan decors.

Deze kastenwand op maat met kaderfronten gelakt in robijnrood en glaspanelen is de blikvanger in deze kamer.

Kastwanden kunnen ook worden ontworpen van hoekkasten. Bij jouwMaatkast.nl kan je deze naar eigen wens configureren.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Kastenwand op maat van jouwMaatkast.nl

Ontwerp je kastenwand met de online configurator

In de woonkamer worden stereo-installaties, films en boeken ondergebracht, in de slaapkamer liggen de spijkerbroeken, truien en andere kleding, en in je thuiskantoor worden de dossiers en documenten opgestapeld. Dus wat dacht je van extra opbergruimte in de vorm van een kastenwand? Mensen denken daarbij vaak aan van die grote, onhandige meubels, maar dat hoeven ze niet te zijn! Configureer een kastenwand die past bij jouw smaak, aan de hand van de afmetingen van jouw huis. Het resultaat is een chic opbergmeubel dat precies op zijn plek past en het totaalplaatje perfect aanvult.

Iedereen kent het probleem: meubels uit een gewone meubelzaak voldoen vaak niet helemaal aan je voorstellingen van een perfecte inrichting. De beste oplossing is dan zelf een kastenwand maken. Dan vullen alle meubels in een kamer elkaar harmonieus aan. Stel je voor, een kastenwand die je zelf helemaal mag vormgeven zodat je elke hoek, nis en zelfs een schuin plafond optimaal benut. Een droom die uitkomt!

Om ervoor te zorgen dat het niet alleen bij een droom blijft, kun je met de online configurator al je wensen omzetten in werkelijkheid. Jij bepaalt de afmetingen, de inrichting en het uiterlijk. Zo weet je zeker dat je niet alleen voldoende opbergruimte hebt, maar ook iets prachtigs hebt om naar te kijken.

Kastenwand configureren: breng je ideeën in de praktijk

Het kiezen van een nieuwe kast is een belangrijke beslissing, want je moet je er goed bij voelen en tevreden zijn met wat er uiteindelijk staat. Gelukkig gaat dat proces bij jouwMaatkast.nl heel simpel en snel. Ga naar de online configurator en kies een type kast. Je kunt kiezen uit de volgende modellen voor jouw kastenwand op maat:

 • Vrijstaande kast
 • Kast met een schuine wand links, rechts of achter
 • Hoekkast zonder schuine wanden
 • Hoekkast met een schuine wand links, rechts of achter
 • Kast voor nissen

Nadat je een variant hebt gekozen, kun je jouw individuele kastenwand maken. Dat doe je door de afmetingen aan te passen, de inrichting – zoals inlegplanken en laden – te kiezen en het perfecte decor te bepalen.

Een kastenwand is geschikt voor vrijwel elke kamer

Kastenwand in de slaapkamer

Voor slaapkamers zijn kastenwanden op maat perfect, omdat je veel opbergruimte hebt voor kleding en beddengoed. Je kunt je nieuwe kastenwand ook als ruimteverdeler gebruiken of de kastenwand met je bed combineren. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte.

Kastenwand voor je kantoor

Het centrale element van je kantoor aan huis is sowieso het bureau. In hoogte verstelbare bureaus zijn de beste keuze voor het werk, omdat je ze perfect aan je lichaamsgrootte kunt aanpassen en kunt afwisselen tussen zitten en staan. Dat is vooral gezond voor je rug. Je bureau is tevens makkelijk te combineren met een kastenwand op maat. Dan heb je al je belangrijke kantoorspullen bij de hand. Het is overigens ook mogelijk om kasten met afsluitbare deuren te ontwerpen, zodat je belangrijke papieren en documenten veilig kunt opbergen.

Woonkamer-kastenwand

De klassieker onder de kastenwanden is de variant voor de woonkamer. Configureer je kastenwand online als een tv-meubel of laat een nis in de kastenwand vrij, zodat je daar je bank neer kunt zetten.

Realiseer je ideeën zelf met onze online planner. We helpen je graag met de configuratie. Onze adviseurs staan telefonisch en via e-mail voor je klaar. Als je niet zeker weet hoe je de beschikbare ruimte het best kunt opmeten, kun je de opmeetservice boeken die je daarbij tegen een meerprijs helpt.

Onze decors voor gepersonaliseerde kastenwanden

Ontwerp een kastenwand op maat die bij je persoonlijke inrichtingsstijl past. Ga bijvoorbeeld voor een moderne, witte kastenwand met deuren die voorzien zijn van matte booggrepen. Aan de andere kant vind je misschien een kastenwand met een houtdecor erg gezellig. Dan kun je kiezen uit verschillende decors, zoals beuken toscane, wild eiken of eiken country. Typisch voor de landhuisstijl zou bijvoorbeeld een kastenwand zijn met een wit corpus en deuren met een houtdecor.

Om de ideale look te vinden voor je kastenwand op maat, kun je kiezen uit tal van decors. Wil je deze thuis even testen? Dat kan, wij sturen je op verzoek tot vier gratis decormonsters, zodat je kunt kijken hoe ze er in de kamer uitzien. Laat ook onze vele woonvoorbeelden en klantfoto's tot de verbeelding spreken. Voor nog meer inspiratie kun je onze gratis catalogus bestellen waar veel ideeën en tips in staan.

Duits vakmanschap voor jouw meubels

Zodra je tevreden bent met het ontwerp, gaan onze productiemedewerkers je kastenwand maken. Er wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en je krijgt vijf jaar garantie op je nieuwe meubel. Door onze strenge eisen en de eigen productie in Duitsland dragen wij met trots het kwaliteitsstempel "Made in Germany".

Jij configureert je meubels op maat en wij doen de rest. Zo kun je al na een paar weken je droomkast in elkaar zetten met behulp van de eenvoudige montagehandleiding. Waar wacht je nog op? Configureer nu je kastenwand op maat!

 

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS