2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Jouw idee. Jouw schuifdeuren.

Jouw meubels: op maat en direct af fabriek

Nu configureren
Schuifdeuren en lowboard op maat

Jouw idee. Jouw schuifdeuren.

Jouw meubels: op maat en direct af fabriek

Nu configureren
Schuifdeuren op maat

Jouw idee. Jouw schuifdeuren.

Jouw meubels: op maat en direct af fabriek

Nu configureren
Schuifdeuren op maat
Helemaal jouw schuifdeuren
Volgens jouw wensen en behoeften. Ontwerp een kast die aan jouw ideeën en eisen voldoet - tot op de millimeter nauwkeurig en met de passende inrichting.
Configureer jouw schuifdeuren millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

De op maat gemaakte schuifdeur sluit de inbouwkast in de nis perfect.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Plan je schuifdeur op maat

Eetkamer: schuifdeuren als ruimtedelers

De eetkamertafel is de plek voor de lunch met het hele gezin of voor een ontspannen etentje met vrienden. Als je een grote woonkeuken hebt, kun je er met schuifdeuren een apart eetgedeelte creëren. Configureer in dit geval de schuifdeuren als ruimtedelers en je hebt meteen een flexibele mogelijkheid de eetkamer af te scheiden van de keuken. Om toch het zichtcontact met de kamer te bewaren, kun je een glazen schuifdeur plannen of een variant met elementen van glas. Dit zorgt voor een heel eigen stijl zonder dat de verbinding met de eetkamer verloren gaat.

Keuken: schuifdeur als toegang naar een bijkeuken

Keukengerei, voorraden, serviesgoed zijn allemaal dingen die een plaatsje moeten vinden in de keuken zodat je ontspannen kunt koken en bakken. Je boft als er nog een kleine, aparte ruimte is die kan dienen als bijkeuken. Daar kun je al je voorraden en keukenapparaten netjes opbergen die je niet zo vaak nodig hebt. Als de keuken aan de kleine kant is, is er geen ruimte meer voor de klassieke opendraaiende deuren. Plan daarom een schuifdeur als toegang van de keuken naar de voorraadruimte.

Je kunt de kleur van de schuifdeur afstemmen op de kleur van de keuken. Heb je, bijvoorbeeld, een keuken met rode kastdeuren? Laat die kleur dan terugkeren door, bij wijze van voorbeeld, te kiezen voor een design met een rode strook op de nieuwe deur. Als je de voorkeur geeft aan een wat landelijkere en gezellige uitstraling, dan is een houtdecor een goede keuze. Je kunt de schuifdeur helemaal van hout plannen of met een design met een strook van hout.

Badkamer: schuifdeuren bij een nis

Vanwege het sanitair zijn er in een badkamer vaak uitspringende wanden en nissen. Een wandrek dat op de millimeter nauwkeurig gepland is, ziet perfect uit in een nis. Op die manier creëer je de nodige ruimte voor handdoeken en badspullen. Je kunt het open wandrek ook heel elegant verbergen achter een schuifdeur. Met een schuifdeur ziet de badkamer er steeds netjes en opgeruimd uit. Er ontstaat een oase van rust die uitnodigt tot relaxen.

Je kunt de schuifdeur helemaal afstemmen op de inrichting van je badkamer. Als je witte tegels in de badkamer hebt, kun je de schuifdeur ook in het wit ontwerpen. Daarmee vallen deur en de bergruimte erachter nog minder in het oog.

Configurator voor je nieuwe schuifdeur

Alle ideeën en wensen voor je schuifdeur op de millimeter nauwkeurig en helemaal naar eigen smaak uitvoeren. De configurator voor schuifdeuren op onze website maakt de planning voor je schuifdeur heel gemakkelijk.

Afmetingen en het aantal deuren van je perfecte schuifdeur

Kies eerst het model dat past bij de ruimte. Je hebt de keuze uit de volgende types schuifdeuren:

• als ruimtedeler
• voor een nis
• als doorgangsdeur
• voor dakschuinten achter
• door een hoek
• als kamerverdeler

Je bent nu bij de configurator gekomen. Hier kun je de afmetingen van de kamer bepalen met behulp van de aanwijzingen voor het opmeten die je bij de links vindt. Stap voor stap krijg je uitleg over hoe je te werk moet gaan. Nadat je de afmetingen voor je nieuwe schuifdeur hebt bepaald en ingevoerd in de online configurator, moet je nog het aantal vleugels van de schuifdeur bepalen. Hoe minder vleugels je plant voor de schuifdeur, des te groter zijn de deuropeningen.

Kies zelf het type rails

Aansluitend kies je nog het type rail voor je nieuwe schuifdeur. Je kunt kiezen tussen opbouw- en inbouwrails.

• De opbouwrail wordt met siliconen op de ondergrond bevestigd, maar je kunt ook dubbelzijdig tape gebruiken. Afhankelijk van de ondergrond, kan de opbouwrail later ook weer gemakkelijk worden weggehaald zonder dat er resten achterblijven. Deze variant heeft een hoogte van ongeveer 4,5 millimeter.

• De inbouwrail is in de bodem verzonken en wordt ook met siliconen bevestigd. Deze rail is slechts twee millimeter hoog. Dit type rail valt nauwelijks op omdat alleen nog maar het spoor van de schuifdeur te zien is.

Beide varianten kunnen er tegen als je erop stapt en zijn heel eenvoudig te bevestigen op ieder soort ondergrond. Het bevestigingsmateriaal voor de rails wordt natuurlijk meegeleverd.

Design en uitvoering van de schuifdeur op maat

Bij de volgende stap bepaal je nog de gewenste look voor de schuifdeur. Voor de optische vormgeving heb je de keuze uit tal van glas-, hout- en unidecors die je naar believen kunt configureren of met spijlen kunt scheiden. Voor alle deuren kun je de spijlen uniform of verschillend plannen.

Je kunt je schuifdeur natuurlijk ook voorzien van demping. De demper voor schuifdeuren remt snel sluiten af en de deur gaat vanzelf naar de eindpositie. De demping wordt gemonteerd tijdens de productie.

Online geplande glazen schuifdeuren: Op de millimeter nauwkeurig voor de situatie in je ruimte
Wil je twee kamers scheiden, een doorgang, nis of een inbouwkast afsluiten met een glazen schuifdeur? Vind je het belangrijk dat de schuifdeur op de millimeter nauwkeurig in je woning past, helemaal aan je verwachtingen voldoet en van een uitstekende kwaliteit is? Dan ben je bij jouwMaatkast.nl aan het goede adres.
Hier kun je een glazen schuifdeur op maat aanpassen aan je wensen met onze schuifdeur-configurator en een paar keer klikken. Wat dacht je van een schuifdeur van helder glas, Mastercarré, gesatineerd glas of met een vulling van gekleurd glas? Neem een kijkje op onze website voor een overzicht van de vele configuratiemogelijkheden.

Controle, service en opbouw van je eigen schuifdeur

Controleer als afsluiting je configuratie en bestel je eigen schuifdeur. Als je bij de configuratie nog vragen hebt, kun je per telefoon of e-mail contact opnemen met onze klantenservice. Voordat wij met de productie van je schuifdeursysteem beginnen, controleren onze ervaren vakmensen nog een keer de geconfigureerde constructie. Als alles in orde is, kan de productie in onze fabriek in Rheinbach (bij Bonn in Duitsland) beginnen.

Binnen een paar weken leveren twee personen de schuifdeur veilig verpakt op de plek af waar ze moet komen. Met de bijgevoegde montagehandleiding zul je geen moeite hebben de deur te monteren. Wij monteren de deurvleugels compleet zodat je die later thuis alleen nog maar hoeft te plaatsen.

Kwaliteitskenmerken van de schuifdeur voor een dakschuinte

Afgezien van de configuratiemogelijkheden op de millimeter nauwkeurig en de grote keuze aan deurvullingen, onderscheiden de schuifdeuren van jouwMaatkast.nl zich ook nog door andere kwaliteitskenmerken:

• Onderhoudsvrije kogellagers: om een uiterst soepel loop te bereiken, loopt je schuifdeur op de bovenrail over hoogwaardige en onderhoudsvrije kogellagers.

• De bodemrail: het gewicht van de schuifdeur rust op de hoogwaardige bodemrail om de belasting van de bovenrail tot een minimum te beperken.

• Hoogwaardige tandemrollen: bijzonder grote schuifdeuren en vullingen van glas kunnen de gewichtsbelasting op de rollen enorm verhogen. Daarom voorzien wij je nieuwe schuifdeur van twee stabiele tandemrollen per deurvleugel.

Bij jouwMaatkast.nl krijg je een kwaliteitsproduct 'Made in Germany', van het solide aluminium profiel en decorvullingen tot en met het glas van binnenlandse productie. Ook de eindmontage van de schuifdeur wordt in onze fabriek uitgevoerd. Zo produceren wij kwaliteitsproducten die klanten enthousiast maken. Overtuig jezelf en start nu de online configuratie van je nieuwe schuifdeur.

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS