2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024!
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024

Jouw idee. Jouw wandplank op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Wandplank op maat in verschillende groottes en designs

Jouw idee. Jouw wandplank op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Wandplank op maat in wit en lage kast in antraciet
Helemaal jouw wandplank
Voor jouw ruimtelijke situatie heb je de perfecte wandplank nodig. Hier kan je jouw idee zo omzetten als jij dat wilt - millimeter nauwkeurig.
Configureer jouw wandplank millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Een combinatie van vele wandplanken zorgt voor veel opbergruimte op een anders niet gebruikte wand. Door decors te kiezen die in kleur verschillen van de muur, kan je een specifiek accent in de ruimte leggen.

Wandplanken kunnen ook heel goed in plaats van nachtkastjes worden gebruikt, net als in deze slaapkamer. Wandplanken zijn ook goed te combineren met wandkubussen.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Wandplank op maat: de alleskunner in elke kamer

Je eigen wandplank op maat ontwerpen is een fluitje van een cent bij jouwMaatkast.nl. In enkele simpele stappen heb je je bestelling afgerond, zonder ook maar je luie stoel te verlaten. Voer de juiste afmetingen in onze online configurator in en wees verzekerd van maatwerk tot de millimeter. De dikte van de planken is altijd 25 millimeter – alle andere maten staan je natuurlijk vrij! Natuurlijk houdt het niet op bij de klassieke zwevende plank op maat. Ook voor nissen leveren wij op maat gemaakte wandplanken. Het allerbelangrijkste is dat je een wandplank niet alleen als praktisch meubelstuk ziet, maar ook als kans om je interieur een persoonlijk tintje te geven.

Ontwerp je eigen wandplank op maat

Geef je nieuwe zwevende wandplank op maat precies de look die jij wilt en kies voor een van onze vele houtdecors. Onder andere de volgende opties zijn verkrijgbaar:

 • Wit
 • Crème
 • Beuken
 • Lichtgrijs
 • Eiken Country
 • Antraciet

Je kunt altijd kosteloos decormonsters bestellen, zodat je thuis in alle rust in kunt zien hoe de kleuren uitvallen. Een algemene tip is dat contrast nagenoeg altijd goed werkt: in een ruimte met felle kleuren past doorgaans een ingetogen meubelstuk. Wanneer je echter in dezelfde ruimte al meubels hebt van bijvoorbeeld eikenhout, dan is een eiken wandplank op maat de beste keuze. Natuurlijk tellen niet alleen de al aanwezige meubels mee – ook de kleur van de muren én dat wat je wilt opbergen spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke look.

Eenvoudige montage

De montage is net als de bestelling erg eenvoudig. Wij leveren jouw wandplank op maat met een steekbeugel die je aan de wand bevestigt. De wandplank schuif je hierop vast en klaar is kees: een klus van slechts een paar minuten.

Ideeën voor wandplanken

Een wandplank op maat komt van pas in elke kamer en is de meest elegante en simpele manier om in een handomdraai meer opbergruimte te scheppen. Hieronder lees je de negen populairste manieren waarop wandplanken worden gebruikt. Je bent ervan verzekerd hiertussen inspiratie te vinden!

1. Wandplank boven de televisie hangen

Voor extra bergruimte en het accentueren van de lijnen in je woonkamer is een wandplank boven de televisie ideaal. Stel hier je boeken, dvd's en nog veel meer tentoon. Tip: sorteer je boeken op kleur en zet bijvoorbeeld een vaas of fotolijst tussen elke kleurgroep. Zo breng je een geheel eigenzinnige uitstraling in je woonkamer.

2. Stel je servies tentoon in de keuken

Met een zwevende plank op maat kun je een onbenutte muur omtoveren in een tentoonstelling van je beste servies en porselein. Voeg nog een bosje bloemen of een hangende plant toe en je hebt in een handomdraai een kleine showroom van je keuken gemaakt!

3. Vertel een verhaal met foto's en ansichtkaarten

In de gang of woonkamer kun je met een simpele wandplank op maat wandplank in het decor Eiken Country zomaar een kleine expositie verwerkelijken. Familiefoto's, ansichtkaarten van reizen of zelfs kunststukken, met een wandplank op ooghoogte haal je een echte eyecatcher in de kamer.

4. Een tuintje binnenshuis

Met het hele jaar door een comfortabele kamertemperatuur gedijen vele prachtplanten uitstekend binnenshuis. Kijk bij jouw plaatselijke tuincentrum naar hangplanten en ander decoratief groen. Het allermooiste hieraan is dat jouw tuintje binnenshuis elk jaar groeit en je voor je het weet een echte hortus botanicus beheert.

5. Bergruimte in de bijkeuken

Er is geen bijkeuken in de wereld die geen extra bergruimte kan gebruiken. Met een paar elegante en op maat gemaakte wandplanken kun je de overzichtelijkheid van jouw bijkeuken eenvoudig verbeteren.

6. Wandplank voor de boekencollectie

Monteer enkele wandplanken boven elkaar om zo een eigen twist te geven aan het concept van een boekenkast. Tip: kijk van tevoren hoe lang de boekenruggen zijn en deel ze naar grootte in. Daarnaast kun je de wandplanken ook schuin onder elkaar aanbrengen, zodat er een boekentrap ontstaat.

7. Veilig en hoog opbergen

Wandplanken worden doorgaans hoger aan de muur aangebracht. Daarom zijn ze geschikt om allerhande dingen veilig te bewaren in een huishouden met kinderen. Gebruik bijvoorbeeld een wandplank voor belangrijke post, de autosleutels of medicijnen, veilig buiten het bereik van de kleintjes.

8. Op slag meer ruimte in de badkamer

Een wandplank op maat kan werkelijk wonderen doen in de badkamer, vooral in kleinere ruimten. Badlakens, doucheproducten en nog veel meer vinden er hun thuis. Let er bij de montage wel op de beugel zo te bevestigen, dat je enkel in de voegen hoeft te boren. Zo bespaar je jezelf het nodige kluswerk dat komt kijken bij boren in tegels.

9. Alleskunners voor in de gang

De meest bezochte ruimte van het huis is de gang. Die heeft natuurlijk simpele en altijd toegankelijke bergruimte nodig. Huissleutels, belangrijke post en boodschappenlijstjes laat je het best achter op een centrale plek. Wat werkt dan beter dan een wandplank op maat?

 

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS