2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Klantenfoto’s die inspireren

Wij laten de foto’s van onze klanten voor zich spreken

Onze klanten sturen regelmatig foto’s op van hun inrichtingsprojecten, die ze hebben gerealiseerd met de meubels op maat van jouwMaatkast.nl. Wij zijn altijd erg blij om te zien wat onze klanten in de online configurator hebben ontworpen, maar vinden het nog leuker om te ervaren hoe onze meubels bij hen thuis tot hun recht komen. Natuurlijk willen we dit jou al dit moois niet onthouden! In dit artikel vind je een aantal door ons geselecteerde klantenfoto’s en kom je erachter hoe je met meubels op maat zelf gecompliceerde interieursituaties te lijf kunt gaan. Laat je inspireren!

Op maat gemaakte kasten voor nissen

Vrijwel elke woning heeft van die hoekjes die je bij het inrichten voor uitdagingen stellen. Nissen maken hier zonder twijfel deel van uit. Of een standaardmeubelstuk hierin past, is vooral een kwestie van geluk. Het meubelstuk is te smal, te breed, te hoog of juist niet hoog genoeg – en neemt daardoor meer ruimte in dan het je schenkt. Met een niskast op maat maak je een einde aan de compromissen, zoals je hier mooi kunt zien.
Deze ruimte, die als logeer- en werkkamer fungeert, heeft een nis direct naast de deur. Waarschijnlijk diende die voorheen vooral als rommelhoekje. Daarvoor is een kast ontworpen die qua hoogte en breedte exact in de beschikbare ruimte past. De witte fronten zijn greeploos dankzij het push-to-open systeem, terwijl de spiegelfronten juist wel met grepen zijn uitgerust. Want daarop wil je natuurlijk geen vettige vingerafdrukken hebben!

Voor & na: niskast in de badkamer

Vooral in de badkamer tref je door het sanitair en de leidingen vaak nissen aan. Bovendien is hier vaak maar beperkt plaats voor meubels. Maar: deze badkamerkast laat prachtig zien hoe je veel van weinig maakt. De kast is zo smal geconfigureerd dat hij precies in de nis past en tegelijkertijd helemaal tot aan het plafond reikt. Hierdoor haalt de kast het maximale uit de beschikbare ruimte. Bovendien is de kast zo ingedeeld dat je bovenin schoonmaakmiddel en andere producten kunt opbergen waar de kinderen niet bij mogen komen. Beneden kun je een strijkplank, dweil of de voorraad toiletpapier kwijt.

Voor & na: kledingkast voor een nis in de slaapkamer

Nissen kunnen ook erg groot uitvallen, zoals in deze slaapkamer. Oorspronkelijk stond hier een kledingkast die zowel loze ruimte aan de boven- als zijkant overliet. Daarom is een kast ontworpen die de nis volledig opvult. Bovendien is rekening gehouden met de positie van de lichtschakelaar bij het configureren van de diepte. Het middelste element beschikt over een spiegelfront en heeft ook meer diepte, zodat je extra opbergruimte hebt.

Kasten met schuine kanten

Schuine daken en trappen behoren tot de moeilijkst in te richten onderdelen van het huis. Meubels met standaardafmetingen kunnen maar zelden het volledige potentieel van een dergelijke situatie benutten. De oplossing? Een op gemaakte kast, met of zonder deuren, of een commode met een schuine kant. Die zich zowel links, rechts als aan de achterkant van het meubelstuk kan bevinden. Deze open trapkast is het perfecte voorbeeld: hij past perfect onder de schuine trap, ook qua diepte sluit de kast naadloos aan, wat tot een harmonieus totaalbeeld leidt. Bovendien is de positie van de legplanken zo gekozen dat de opbergdozen exact in de vakken passen.

De volgende klantenfoto’s laten goed zien hoe de ruimte onder het schuine dak met maatmeubels is omgetoverd van chaotisch hoekje tot toonbeeld van organisatie:
Kast met een trapvormige bovenkant

Als je meubels voor de zolder zoekt, ben je niet per se gebonden aan een klassieke schuine kast. Bij jouwMaatkast.nl kun je ook een kast met een trapvormige bovenkant configureren – zoals een klant van ons heeft gedaan. Dit opbergsysteem bestaat uit zes elementen. Vier daarvan zijn ontworpen met een verschillende hoogte om de trapvorm te creëren. Praktisch, want hierdoor kun je er ook speelgoed in kwijt. De beide elementen aan de rechterkant zijn daarentegen klassiek en hebben draaideuren. Een slimme combinatie voor de kinderkamer.

Meubels op maat – naar eigen smaak ingedeeld

Het hoeven niet altijd nissen of schuine daken te zijn. Vaak zijn op maat gemaakte meubels er ook simpelweg voor om jouw persoonlijke wensen qua inrichting te vervullen en je huis gewoon lekker efficiënt in te richten. Deze voor & na vergelijking van een klant laat het verschil zien tussen een compromis aangaan en een meubelstuk op maat. Maar liefst drie verschillende kasten stonden eerst tegen de muur om voor genoeg opbergruimte te zorgen. Bovendien zorgden de legplanken voor weinig speelruimte, omdat ze niet van hoogte te veranderen waren. In plaats van deze geïmproviseerde kastopstelling heeft de klant een open kastwand geconfigureerd met vakken van verschillende grootte. De gatenroosters maken het bovendien mogelijk om de legplanken naar keuze te verstellen. Bovendien heeft de achterwand een uitsparing voor het stopcontact – die je in stap 7 van de configuratie eenvoudig kunt selecteren.

Meer voorbeelden van meubels met een indeling naar keuze:
Kastsysteem van hoek- en hangkasten voor een smalle kamer

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bestel dan onze catalogus of kijk eens bij de andere foto’s van onze klanten onder klantervaringen.
Wij verheugen ons ook altijd op nieuwe klantenfoto’s, stuur ze gerust naar contact@jouwMaatkast.nl!

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS